Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Iyiyim hayatim sen nasilsin hayirlisi insallah bilmiyorum ki beklicez ama napalim artik ben fazla takmicam

hosgeldin

meddcezirim bildigim kadariyla önce hayalim sonra sen ve scorpionstan güzel haber gelmesi gerekiyo sizin batlariniz daha yakin galiba:26::26::26:

Hoşbulduk bitanemm, valla benim bat 18 kasım, daha çook var yani loorim ve benden önce hayalim var, scorpionsum ki bizden sonra yanlış hatırlamıyorsam...

Ayyy kızlar ben biraz uzanayım, çok halsiz ve yorgun hissediyorum kendimi... Gözlerim kapanıyo resmen, daha sonra yine gelirim.. Öpüyorum hepiniziiii

Kizlarrr takmayin dicem cok basit gelcek söylediklerim ama söyle birsey var ne kadar cok takarsaniz ve kendinizi bu is
icin SIKARSANIZ olmuyor !!!!!! Allah zamanini biliyor elbet vardir,, bir nedeniii...

Kizlarrr takmayin dicem cok basit gelcek söylediklerim ama söyle birsey var ne kadar cok takarsaniz ve kendinizi bu is
icin SIKARSANIZ olmuyor !!!!!! Allah zamanini biliyor elbet vardir,, bir nedeniii...

Doğru söylüyorsun canım ama elde değil kiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…