- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #9.181
bekleyelim simdi sueda ne yapacagini söyler...:26::26:
doru tv dede seyrediyorum komik anlar oluyosen naptin bu arada
hiç bişi 2 kat üste çıktım ve 5 dk yağmur altında durmdum o kadar, ama çıkarken komik oldu çünkü ne alarm ne siren bişe yok çıkın hadi hadi diyolar
Insaniz iste herseyden haberdar olma duygusu agir basiyor varsada yoksada onceden bileyim istiyorum niyeyse umitle beklemek yoruyor sikiyor beni daha cok stres oluyorum arada bisi yapinca sanki zaman daha cabuk geciyor daha az beklemis gibi hissediyorum.
Belki sacma gelir size :))
aman üsütme kendini dikkat ettamda yagmurda yapacak günüde bulmuslar alalalalalla
Kiz simdi testmi yapcak yoksa
Insaniz iste herseyden haberdar olma duygusu agir basiyor varsada yoksada onceden bileyim istiyorum niyeyse umitle beklemek yoruyor sikiyor beni daha cok stres oluyorum arada bisi yapinca sanki zaman daha cabuk geciyor daha az beklemis gibi hissediyorum.
Kiz aybish bak kizarim hee ne demek beslenemiyorum olurmu oyle sey balik fln ye bak unutma sakin sabahlari ceviz findik meyve ye bol bol..
tamam loorim kızma sen dikkat ederim cevizle fındığı ihmal etmiyim unutuyorum yafff
kizlar alppinim bi ses vermeden gititi
ama telden girecem diyodu neti kesilmis belki ondandir yoksa o duramazdi...
Kizlar bugun eczaneye kendi ilaclarimi almaya gidecegim gitmisken almamak olmaz :) yoksa beklemeye kararliydim ama napiim isim dustu eczaneye :)) aksam yaparim sizede yazarim.
Kizlar bugun eczaneye kendi ilaclarimi almaya gidecegim gitmisken almamak olmaz :) yoksa beklemeye kararliydim ama napiim isim dustu eczaneye :)) aksam yaparim sizede yazarim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?