Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Insaniz iste herseyden haberdar olma duygusu agir basiyor varsada yoksada onceden bileyim istiyorum niyeyse umitle beklemek yoruyor sikiyor beni daha cok stres oluyorum arada bisi yapinca sanki zaman daha cabuk geciyor daha az beklemis gibi hissediyorum.
Belki sacma gelir size :))

hiç bişi 2 kat üste çıktım ve 5 dk yağmur altında durmdum o kadar, ama çıkarken komik oldu çünkü ne alarm ne siren bişe yok çıkın hadi hadi diyolar

aman üsütme kendini dikkat ettamda yagmurda yapacak günüde bulmuslar alalalalalla

Kiz aybish bak kizarim hee ne demek beslenemiyorum olurmu oyle sey balik fln ye bak unutma sakin sabahlari ceviz findik meyve ye bol bol..

tamam loorim kızma sen dikkat ederim cevizle fındığı ihmal etmiyim unutuyorum yafff

yok canim niye sacma gelsin zaten bizda karar verdik yap bizde merak ediyoruz...

söyle simdi ne zaman yapacan

Neden sacma gelsin ki canim bunlarin hepsini bizlerde yasiyoruz yine senin 1 evladin var Allah o duygugu sana tattirmis bizlerin henuz yok o duygugu tatamadik dua ediyoruz heray farkli seyler yapiyoruz ama yinede olmuyo Allahin bildigi var diyoruz napalim ki baska elden gelen bisey yok Allaha biraktik herseyi dua edelim

hiç te saçma değil canımm aynı şeyleri yaşadım eminim arkadaşlar da yaşıyodur

Kiz aybish bak kizarim hee ne demek beslenemiyorum olurmu oyle sey balik fln ye bak unutma sakin sabahlari ceviz findik meyve ye bol bol..

tamam loorim kızma sen dikkat ederim cevizle fındığı ihmal etmiyim unutuyorum yafff

Ye canim ye ihmal etme sakin

kizlar alppinim bi ses vermeden gititi

ama telden girecem diyodu neti kesilmis belki ondandir yoksa o duramazdi...

Kizlar bugun eczaneye kendi ilaclarimi almaya gidecegim gitmisken almamak olmaz :) yoksa beklemeye kararliydim ama napiim isim dustu eczaneye :)) aksam yaparim sizede yazarim.

sueda hizimiza yetisemiyo galiba ses yok

ama maassallah aybishimde telden giriyo ama bize yetiyo formunda bugün....

selam kızlar ben geldim.. :44:yani başınızın püsküllü belası, arada fırçalayan, arada kk yı dağıtan umut , kelin ilacı misalı umut yani .. size nasıl iyi olacam bilmiyom
bu arada bütün evi kırkladım neredeyse, sirkeli su ile ..cam sildim , perdeler yıkandı takıldı, ev süpürüldü silindi .. yarında ben sirkelenecem hahaha

ee sizler nasılsınız bakalım ..

Son düzenleme:
Kizlar bugun eczaneye kendi ilaclarimi almaya gidecegim gitmisken almamak olmaz :) yoksa beklemeye kararliydim ama napiim isim dustu eczaneye :)) aksam yaparim sizede yazarim.

doru yolun düsecek bi kere...

gitmisken al hemen burayada yaz

hakkinda hayirlisi olsun insaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…