Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Selam canim hosgeldinn Iyi yaptin hayatim guzel oldu

şeyyy yasağımm hayalimmm.. ben geldim hayatım nassın iyimisin gözümün nuru, sekerparemmm

Son düzenleme:
Selammmmmm bonibonlarimmm cepten girdim şebeke gidiyor yazamiyorum netim yarın olacak görün beni susarmiyim hepinizi çok özledim bebeklerim benimmmmm

Selammmmmm bonibonlarimmm cepten girdim şebeke gidiyor yazamiyorum netim yarın olacak görün beni susarmiyim hepinizi çok özledim bebeklerim benimmmmm

aaallllllllllllllllpppppiiiiiiiiiinimmmmmmmmmmmmmmmmmm yaw nerdesin kuzum gözüm yollarda kaldi

valla hosgeldin demeye bile cekiniyorum yine yanlis anlayip fircalarsin diye

yaa yapma böle kusum ama yaaaa bak ağlarım ama, biliyosun arada bana geliyolar .. ama getirtmeyin be canım
ben hepinizi çok sevdim burada , iyi ki varsınız kızlar, pamuk sekerler

Nasıldınız Varmı güzel haberler muhtarımızdan cevap bekliyorum yasakhayalimmm

selam canım hoşgeldin est. olur mu öyle şey seviyoruz biz seniişleri hallettin ne mutlu sana bizler de gördüğün gibi son gaz devam

yaa yapma böle kusum ama yaaaa bak ağlarım ama, biliyosun arada bana geliyolar .. ama getirtmeyin be canım
ben hepinizi çok sevdim burada , iyi ki varsınız kızlar, pamuk sekerler

bundan sonra daha dikkatli olacam ama kisa ve öz yazacam:26::26::26::26:fazla takilmiyacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…