- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #9.201
Madem soyledin bizlerede yaz mutlaka meraklandirma
selam kızlar ben geldim.. :44:yani başınızın püsküllü belası, arada fırçalayan, arada kk yı dağıtan umut , kelin ilacı misalı umut yani .. size nasıl iyi olacam bilmiyom
bu arada bütün evi kırkladım neredeyse, sirkeli su ile ..cam sildim , perdeler yıkandı takıldı, ev süpürüldü silindi .. yarında ben sirkelenecem hahaha
ee sizler nasılsınız bakalım ..
Inanin her girdigimde dua ediyorum rabbim sizede hayirli saglikli evlatlar nasip etsin ins
kanimiza girdi bi kere sueda...simdiden basladi bile merakim...
şeyyy yasağımm hayalimmm.. ben geldim hayatım nassın iyimisin gözümün nuru, iki gözümüün kirpigi
Selammmmmm bonibonlarimmm cepten girdim şebeke gidiyor yazamiyorum netim yarın olacak görün beni susarmiyim hepinizi çok özledim bebeklerim benimmmmm
Selammmmmm bonibonlarimmm cepten girdim şebeke gidiyor yazamiyorum netim yarın olacak görün beni susarmiyim hepinizi çok özledim bebeklerim benimmmmm
Simdide meraklandik iste kiz napcaz biz boyle bu kadar yazinin icinde de bulamayiz ki
valla hosgeldin demeye bile cekiniyorum yine yanlis anlayip fircalarsin diye
Kiz artik gel yaa gorusemiyoruz
doru
sueda ya looriye yada bana özelden at sonucu tamammi
aaallllllllllllllllpppppiiiiiiiiiinimmmmmmmmmmmmmmmmmm yaw nerdesin kuzum gözüm yollarda kaldi
selam kızlar ben geldim.. :44:yani başınızın püsküllü belası, arada fırçalayan, arada kk yı dağıtan umut , kelin ilacı misalı umut yani .. size nasıl iyi olacam bilmiyom
bu arada bütün evi kırkladım neredeyse, sirkeli su ile ..cam sildim , perdeler yıkandı takıldı, ev süpürüldü silindi .. yarında ben sirkelenecem hahaha
ee sizler nasılsınız bakalım ..
yaa yapma böle kusum ama yaaaabak ağlarım ama, biliyosun arada bana geliyolar .. ama getirtmeyin be canım
ben hepinizi çok sevdim burada , iyi ki varsınız kızlar, pamuk sekerler
loorim ve kızlar eli sürçtü heralde, neredesin umudum gözüm yollarad kaldı diyecek ..amma da eli sürçtü ha
doru
sueda ya looriye yada bana özelden at sonucu tamammi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?