- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #17.521
hayalotum sümeyyeden bi haber varmi gecmise bakmadim cünkü:26::26::26::26::26::26::26::26:
tımarhanelık olurlardı ozaman bıde bız ıkımız olunca cok konusuyoruz neden bukadar gevezeyız acep kaçakhayalım
oy oy ben kıyamam sana bende cıkmıstım valla cıkarken kımse yoktudedım bıdaha gırem bı bakım megersem canbonum gelmıs hıssettımmm
umudum simdi cikmis online degil
yok canım ya gelmedi hala:44::44::44::44:geceleri bizzat allta bakıyorum kim var kim yok diye ama gelmiyo hiççç:26::26::26:
çok yoğun sanırım nerden gırdıkı bu kursa özlüyom sümeyyemiii
bu habibteler daha bizim hizimiza denk gelmemisler
valal bilmiyorum umudum diyo ya ne var süle aranizda bizim bilmedigimiz diyoyaw iste konusmayi seviyouz bide buna hizimiz eklenince böyle kacakhayal ve hayalot ortaya cikiyo... isin varmi varsa seni tutmum kuzum
merhaba yasak hayalim umut arkadaşımız genelde gebelik bölümünde rainbowcolors ve arkadaşlarının umut yolculuğu adlı topik e takılıyor,bende bu aralar hep ordayım dualar ediyoruz tavsiye ederim,herkes birbirine ayetel kürsi okuyor, bu arada bende geçen hafta çatlatma iğnesi yaptırdım,bat a 7 gün var,sen neler yaptın
aslinda sürekli degildi galiba yanlis hatirlamiyosam haftada 3 gün gidiyodu kursa
keske bi durumunu bildirse insallah hamiledir baska biseyden dolayi regli gecikmemistir...
var ama az var bıtanem bırazdan cıkıcamda teyzosla senı bırakamıyorumkıııı
öğrencekler öğrenceklerrr süpürgelerinize lpg koymayın canbonlar bizim gibi benzin alırsanız hızlı uçarsınız
merhaba yasak hayalim umut arkadaşımız genelde gebelik bölümünde rainbowcolors ve arkadaşlarının umut yolculuğu adlı topik e takılıyor,bende bu aralar hep ordayım dualar ediyoruz tavsiye ederim,herkes birbirine ayetel kürsi okuyor, bu arada bende geçen hafta çatlatma iğnesi yaptırdım,bat a 7 gün var,sen neler yaptın
kuzum merhaba özledim yawsendemi ordasin artik
ay gününde az kalmis insalalh bu sefer hayirli haberi alirsin rochakim....banada haber ver tamammi.....
ama burayada bi selam vermeyi unutma bitanem...
kuzum cik sen isinden geri kalmadaha konusuruz
bu habbiteler ne koyarsa koysun yetisemez bizim hizimiza
ha bide loorimde hizlidir bide o uyar bize
heee bide habıbte varrrr
kaçakhayal isimle sıraya koymayalım bencetopik olarak hızlıyız dıyelimmm
hayalotum ekliyetini almadinmi yaw daha
surda gidecek yerlerimiz oluyo kis günü süpürgrde olmuyo artikinneyse yazin idare ediyoduk aam simdi zor hava -2 derece
öyle olsun bakalimsenimi kiracam alalallalalalala
cuma gunu sabahtan elımde bıtanem
2 guncuk daha sık dişini sonra arbayla gıtcez bitaraflarımız üşümıcek
iyi az kalmis beklediysekte degdiyoksa havada buz tutacaktim artikin
kuzucugum ben cıkım şu temızlıgı tam olarak bıtırım gelırım yıne sende dıkkatlı ol supurgeye bınme başın falan doner nereye gıtceksen bana sole cıkmadan bırakım seniiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?