Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hayalotum sümeyyeden bi haber varmi gecmise bakmadim cünkü:26::26::26::26::26::26::26::26:

yok canım ya gelmedi hala:44::44::44::44:geceleri bizzat allta bakıyorum kim var kim yok diye ama gelmiyo hiççç:26::26::26:
çok yoğun sanırım nerden gırdıkı bu kursa özlüyom sümeyyemiii

bu habibteler daha bizim hizimiza denk gelmemisler

valal bilmiyorum umudum diyo ya ne var süle aranizda bizim bilmedigimiz diyoyaw iste konusmayi seviyouz bide buna hizimiz eklenince böyle kacakhayal ve hayalot ortaya cikiyo...isin varmi varsa seni tutmum kuzum

umudum simdi cikmis online degil

merhaba yasak hayalim umut arkadaşımız genelde gebelik bölümünde rainbowcolors ve arkadaşlarının umut yolculuğu adlı topik e takılıyor,bende bu aralar hep ordayım dualar ediyoruz tavsiye ederim,herkes birbirine ayetel kürsi okuyor, bu arada bende geçen hafta çatlatma iğnesi yaptırdım,bat a 7 gün var,sen neler yaptın

yok canım ya gelmedi hala:44::44::44::44:geceleri bizzat allta bakıyorum kim var kim yok diye ama gelmiyo hiççç:26::26::26:
çok yoğun sanırım nerden gırdıkı bu kursa özlüyom sümeyyemiii

aslinda sürekli degildi galiba yanlis hatirlamiyosam haftada 3 gün gidiyodu kursa

keske bi durumunu bildirse insallah hamiledir baska biseyden dolayi regli gecikmemistir...

var ama az var bıtanem bırazdan cıkıcamda teyzosla senı bırakamıyorumkıııı
öğrencekler öğrenceklerrr süpürgelerinize lpg koymayın canbonlar bizim gibi benzin alırsanız hızlı uçarsınız

kuzum merhaba özledim yaw sendemi ordasin artik

ay gününde az kalmis insalalh bu sefer hayirli haberi alirsin rochakim....banada haber ver tamammi.....

ama burayada bi selam vermeyi unutma bitanem...

kuzum cik sen isinden geri kalma daha konusuruz

bu habbiteler ne koyarsa koysun yetisemez bizim hizimiza

ha bide loorimde hizlidir bide o uyar bize

rochak tanışmıyoruz ama ben hayalot
çatlatma iğnen hayırlı olsun demek ıstedımrabbım meleğini hayırlısıyle gonderır ınşallah

hayalotum ekliyetini almadinmi yaw daha

surda gidecek yerlerimiz oluyo kis günü süpürgrde olmuyo artikin neyse yazin idare ediyoduk aam simdi zor hava -2 derece

kuzucugum ben cıkım şu temızlıgı tam olarak bıtırım gelırım yıne sende dıkkatlı ol supurgeye bınme başın falan doner nereye gıtceksen bana sole cıkmadan bırakım seniiii

kiz yerim seni tamam bende cikacam zaten hayalotum#

artikin gidecem yere birakirsin bide biz ikimiz durmayiz bizim baskinlarimizda olur yardim melekleriyiz cünkücorum,arabistan bizim gitmedigimiz yermi var alalalallala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…