Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kiz yerim seni tamam bende cikacam zaten hayalotum#

artikin gidecem yere birakirsin bide biz ikimiz durmayiz bizim baskinlarimizda olur yardim melekleriyiz cünkücorum,arabistan bizim gitmedigimiz yermi var alalalallala

heya şeytan kocaları avlamaya gidiyoruz bidee .
kaçakhayalim ne çenemız duruyomus ne elımız ne kolumuzzzz
ozaman ben kaçıyom öpüyorum ikinizidedikkatlı ol tatlım
hayalot kaçarrr

heya şeytan kocaları avlamaya gidiyoruz bidee .
kaçakhayalim ne çenemız duruyomus ne elımız ne kolumuzzzz
ozaman ben kaçıyom öpüyorum ikinizidedikkatlı ol tatlım
hayalot kaçarrr

doru seytan koca avcilariyiz biz adi üstümde kacakhayalde kacar

canm inan bende netten okudum yorumlardan okudum.ne bileyim her ay bir bahane oluo bu ayda bu olur dedim.

Son düzenleme:
selam kızlarr ben geldımmm nereye kactınız yaaa...kasıklarım cok agıırıyor ıgneden sanırımmm sag tarafım daha cok orada yumoslar

canm inan bende netten okudum yorumlardan okudum.ne bileyim her ay bir bahane oluo bu ayda bu olur dedim.

kuzum umudumun dedigi gibi bende kac dr duydum yapin diye ..eskiler karistirmis galiba rahmi güclendiriyo yumurtaliklari temizliyo....ibrahim saracoglu kendisi prof yani köydeki kadinlar ondan dahami iyi bilecek...ben de sürekli yaptim tesadüfmüydü bilmiyorum ama hemen hepsindede hemen hamile kaldim hemide 3 kere ama bende pihtilasma var ondan kaybettim 8 haftada ve 15.haftadahemide bebegi düsürme zamanina gelmiyoki mesala normalde adet bitince 7.gün baslaniyo ama ben hep 3.gün basladim tam 15 gün yaptim ve ancak yumurtlama yeni olmustumesala ona kalirsa aspirinide eskiler düsürmek icin kullanirmis bebekleri simdi ise bizim gibi kan pihtilasma haSTALARI BEBEKLERIMIZ DÜsMESIN DIYE KULLANIYORUZ....tabi yinede kendin bilirsin..ama ben simdi hamile kalmasaydim ocakta yapacaktim bu kürü..hem topigide var okusana cok hamile kalan var...gecen tubili diye arkadas 6 aydir olmuyodu gecen ay bu kürü yapti masalalh hemen hamile kaldigini yazdi...

Son düzenleme:

klomene de başlamam gerek bende istiorm yapmayı ama okuyunca işte olmamış bebemi kıskanıorm aman be canm

umudum buraya gel onlinesin biliyorum hangi topiktesin simdi alaallaallalalalalalaaa
hayırr bilemedin online değildim sanki sen gitmiyorsun baska topikciklere
umudum baska topiklerdehayalotum gecmiste bende kendi kendime konusur sonrada cikarim herhalde

yok kız değildim bska topikte, ama sen gelme gelme, tam ben olmayınca gel
hayalotum bu ne ya böyle reklam icin iyice kücültmüsler hic güzel olmamis ama gecicir herhalde bak umudum gelmedi görüyomusun bi profilime girimde hangi topikte bi bakim...

bak bakalım.. iyi bak nerdeymişimm
hayalotum bide sayfalarda biraz gec aciliyo iste reklam zorluyo sayfalari

umuduma baktim hic bi yere yazmiyoda ama online gözüküyo:44::44::44::44::44::44::44::44:
heya bnde baktım hiç bi yerde yazmıyoduu
umudum simdi cikmis online degil

kaçakhayalim zaten bız tek başımıza topık çökerme kabılıyetımız var cok şükürbide reklam koymuşlarrr
umudum nerdekı acep acaba pc mi acık bıraktıda işe daldı yada uyudu garıbım

ozaman oda benim gibi çıkmıştı ama onlıne gozukuyodu

bak bak bak.. benimcankuslarım gelmiste.. beni bilem çekistirmisler
kız yasağımm.. nerdesin sen sabbah beri he
sana hayalot yeter.. ben olsam ne.. illa bi tutturuyon haylot da hayalot
ama bende olsam fena olmaz hani
burda açık görünüyodum ama, pc basında değildim.. arkadasa gittiydim..5t geldim ve burdayım biraz

sayın arkadasım rochak.. ben aslında burdayımda, oraya da dua için katılıyorum..yoksa bska birsey değil yani.. lütfen yalnıs bilgilendirme yapmıyalım.. gerçi yalnıs bise dememişin ama.. olsun.. ben yine savunmamı yapim de..yasağım kızmasın bana

batım 15 in de ama kasıklarımda aşırı bir ağrı var büyük bi ihtimal diğer aya kalcak benm iş:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…