- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #17.541
kiz yerim seni tamam bende cikacam zaten hayalotum#
artikin gidecem yere birakirsin bide biz ikimiz durmayiz bizim baskinlarimizda olur yardim melekleriyiz cünkücorum,arabistan bizim gitmedigimiz yermi var alalalallala
heya şeytan kocaları avlamaya gidiyoruz bidee .
kaçakhayalim ne çenemız duruyomus ne elımız ne kolumuzzzz
ozaman ben kaçıyom öpüyorum ikinizidedikkatlı ol tatlım
hayalot kaçarrr
bu yazını beğen yaptım, sen göresin diye, yoksa sana katıldığım için değil yani..
bunu da nerden çıkardın cnm?
öyle bisi olsa, saraçoğlu üzerine bas basa anlatır mıydı..?
ben kendi halimi bire bir anlatamıyorum sizlere belki ama, yada ekim ayı için anlattığım olayımı sen tam bilmiyorsun.. ekim ayında tamam oldu dediğim an , bska sebepten gitti benim.
soğansuyu asla değildi..neyse..
o kadar anlatmaya çalıstım, dedim tavsiye ederim diye, kullanmak istemezsen sen bilirsin cnm.
selenck.. sanada diyim cnm.
her okuduğunuzu iyice arastırmadan, emin olmayın.
selam kızlarr ben geldımmm nereye kactınız yaaa...kasıklarım cok agıırıyor ıgneden sanırımmm sag tarafım daha cok orada yumoslar
yumurtan çatlıo o zaman canımm
canm inan bende netten okudum yorumlardan okudum.ne bileyim her ay bir bahane oluo bu ayda bu olur dedim.
kuzum umudumun dedigi gibi bende kac dr duydum yapin diye ..eskiler karistirmis galiba rahmi güclendiriyo yumurtaliklari temizliyo....ibrahim saracoglu kendisi prof yani köydeki kadinlar ondan dahami iyi bilecek...ben de sürekli yaptim tesadüfmüydü bilmiyorum ama hemen hepsindede hemen hamile kaldim hemide 3 kere ama bende pihtilasma var ondan kaybettim 8 haftada ve 15.haftadahemide bebegi düsürme zamanina gelmiyoki mesala normalde adet bitince 7.gün baslaniyo ama ben hep 3.gün basladim tam 15 gün yaptim ve ancak yumurtlama yeni olmustu mesala ona kalirsa aspirinide eskiler düsürmek icin kullanirmis bebekleri simdi ise bizim gibi kan pihtilasma haSTALARI BEBEKLERIMIZ DÜsMESIN DIYE KULLANIYORUZ....tabi yinede kendin bilirsin..ama ben simdi hamile kalmasaydim ocakta yapacaktim bu kürü..hem topigide var okusana cok hamile kalan var...gecen tubili diye arkadas 6 aydir olmuyodu gecen ay bu kürü yapti masalalh hemen hamile kaldigini yazdi...
o zaman ben calismalara gidiyim kacirmayalim bugunu
hayırr bilemedin online değildimumudum buraya gel onlinesin biliyorumhangi topiktesin simdi alaallaallalalalalalaaa
umudum baska topiklerdehayalotum gecmiste bende kendi kendime konusur sonrada cikarim herhalde
hayalotum bu ne ya böyle reklam icin iyice kücültmüslerhic güzel olmamis ama gecicir herhalde bak umudum gelmedi görüyomusun bi profilime girimde hangi topikte bi bakim...
heya bnde baktım hiç bi yerde yazmıyoduuhayalotum bide sayfalarda biraz gec aciliyo iste reklam zorluyo sayfalari
umuduma baktim hic bi yere yazmiyoda ama online gözüküyo:44::44::44::44::44::44::44::44:
umudum simdi cikmis online degil
kaçakhayalim zaten bız tek başımıza topık çökerme kabılıyetımız var cok şükürbide reklam koymuşlarrr
umudum nerdekı acep acaba pc mi acık bıraktıda işe daldı yada uyudu garıbım
ozaman oda benim gibi çıkmıştı ama onlıne gozukuyodu
bu habibteler daha bizim hizimiza denk gelmemisler
valal bilmiyorum umudum diyo ya ne var süle aranizda bizim bilmedigimiz diyoyaw iste konusmayi seviyouz bide buna hizimiz eklenince böyle kacakhayal ve hayalot ortaya cikiyo... isin varmi varsa seni tutmum kuzum
merhaba yasak hayalim umut arkadaşımız genelde gebelik bölümünde rainbowcolors ve arkadaşlarının umut yolculuğu adlı topik e takılıyor,bende bu aralar hep ordayım dualar ediyoruz tavsiye ederim,herkes birbirine ayetel kürsi okuyor, bu arada bende geçen hafta çatlatma iğnesi yaptırdım,bat a 7 gün var,sen neler yaptın
slmlar Arkadaşlar nasılsınız:))
hoşgeldinn canmmm
batım 15 in de ama kasıklarımda aşırı bir ağrı var büyük bi ihtimal diğer aya kalcak benm iş:)
spermiogram ve kan testi yapilacak canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?