Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

yok valla heberim yok

ya canim benim ben test yapiyorum ama hafif bi cizgi cikiyo tekrar kayboluyo sence neden

pazartesi ye kadar olmazsam gidip kan testi yapacam

alalala sanki biseyler var laylamda bende anlayamadim neden kayboluyo:44::44::44::44::44::44:cokta gecti reglini demi...olmazsa öyle bari yaptir kuzum:44::44::44::44:

o soruyu sormıycaktın işte
ben yorgun bitkin dünya kadar işi olan bi bayanım
taşıncazda işler cok
ayın 25 dolap bitiyo 26 temizlik 27si taşınıyoruz inş
bu arada bat 26 aralık:18::18:

ya ne güzel hepsi nerdeyse ayni güne denk geliyo hadi hayirlisi olsun...

alalala sanki biseyler var laylamda bende anlayamadim neden kayboluyo:44::44::44::44::44::44:cokta gecti reglini demi...olmazsa öyle bari yaptir kuzum:44::44::44::44:

cok gecti 11 ayin 6 sinda yikanmistim enson yarin 10 gün olacak :26::26:

bi arjadas var diyo belki test de cikmiyordur diyo git kan testi yap diyo

oooooo kuzum yinede ümit vermimde sende biseyler var ozaman..keske o arkasin bide testi yapsaydi.....diyosun zaten bi cikiyo kyboluyo diye ..normalde ikinci cizgi hic cikmaz ama iste niye kayboluyo onu anlamadim..kani hastanedemi verecen...ben hic yaptirmadim daha

aslinda laylam hangi dr gidiyosan kadin dr hamilelik testi yaparlar...yada dr ultrasondada bakar bence direk kanla ne ugrasma kadin dogumcuna git...

ya ne güzel hepsi nerdeyse ayni güne denk geliyo hadi hayirlisi olsun...
korunmayı bıraktık gerci 3 kere fln oldu oda yumurtlama öncesiydi bakalım hayırlısı varsa bile inş o ara bişey olmaz

cnm geç döllenmede böyle gec cıkar diyolar aklıma geldi:18:
allah yardimcin olsun canim
sağol bebeğim

bilmiyorum ama belirtileride var ama cikmiyo yada ben yapamiyorum

evet kadin doktoruna gidecem ya kan verecem yada ultrasyon yapacam

bugün gidecejtim ama bugün cuma kapandi heryer

korunmayı bıraktık gerci 3 kere fln oldu oda yumurtlama öncesiydi bakalım hayırlısı varsa bile inş o ara bişey olmaz

cnm geç döllenmede böyle gec cıkar diyolar aklıma geldi:18:

sağol bebeğim

bilmiyorum canim ama ilk defa böyle bu kadar gecikiyo

bide belirtileri var bende :44::44:

bilmiyorum ama belirtileride var ama cikmiyo yada ben yapamiyorum

evet kadin doktoruna gidecem ya kan verecem yada ultrasyon yapacam

bugün gidecejtim ama bugün cuma kapandi heryer

öyle yap laylam kadin dogumcu anlar hemen..insallah güzel haberlerle gelirsinpazartesi gitmeye calis dahada bekleme eger hamilelik varsa vitamin ne kullanmalisin cünkü

olsun canım benım napalım demekkı zamanı daha gelmemıs hayırlısı olsunnn dedıgın gıbı onumuzdekı ayı beklıcezzz

Evet hayirlisi , bu sefer yumurtalama testi mi ne diyorsaniz onunla deniyecem gunu oyle ayarlamaya calisacam.. insallah uyduyu bu sefer tam ayarliyacaz

Birde benim cok siddetli karin agrim var adet donemim de, baygin gibi oluyorum bazi zamanlar, sukur bugun iiyyim de ama 4-5 saat bir agri kesici atiyorum adet donemim de yoksa agrilarina dayanilacak gibi degil..

tmm canim insallah bosa cikmam yaa dua edin canlarim benim pazartesiye kadar olmam insallah:18::18::18:

bundan sonrada gelmez herhalde 10 gün gecmis insallah güzel haberler verecen bize..hemen yaz ama merakta birakma tamammi

simdi ben cikiyorum kuzucuklar biraz yatacamsize iyi sohbetler

negüzel suedammm cok saolll bıtanem

kocalarla kullanınca oyle.kurstan once esımle calısırken araba gorsem aglıyodum ınıyodum korkudan arabadan.kursa yazıldım hoca trafıge cıkarttı dedımmkı ben bılmıyorum yapamam yaparsın dedı ve araba gorunce o korkum o an gıttı yanlıs yapsam bıle heyecan yapma sakın dıyodu yola devam beklesınlerrr..hıc korkma ama eslerle zor guven destek vermıyolar cunku
yaw senin son cümlenede cok güldümhayalotum sende soförlükten vazgec
kucuk arabada ıyıyım kaçakhayalım kamyon gecınce orda durcazzzzz
kizlaaaaaar ben geldim

neaber siniz
nerelerdesın canbon hosgeldınnn
bende almıştım bızamanlar ama daha kullanmak nasıp olmadıal ama işe yarıyomuşşş
bundan sonrada gelmez herhalde 10 gün gecmis insallah güzel haberler verecen bize..hemen yaz ama merakta birakma tamammi

simdi ben cikiyorum kuzucuklar biraz yatacamsize iyi sohbetler

iyi uykular bıtanemmmmm

Hayalot bakalim canim faydasini gorecekmiyiz allahtan tam yumurtlama donemm ay sonunda tatilim evdeyim yani o sirada, insallah ayari o zaman tutturacaz

Selam canlarım nasılsınız ,dün gece saat 1 flndı biraz söyyle bi baktım ama cvp yazamadım ..smdi de geçmisi tam okuyamadım, bikaç sayfam kaldı....snra bakabilirsem bakarım..
dün bir bugün iki derken oruca niyetlenmistim hani, biraz geç kalktığım için okuncak dualarım, surelerim derken, gelemedim..
smdid e ezan okunuyor hatta, ben kaçıyorum .. sonra gelirim öpüyorum hepinizi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…