- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #18.041
o soruyu sormıycaktın işteiyidir canim nasil olsun heb ayni
sende ne var ne yok
yok valla heberim yok
ya canim benim ben test yapiyorum ama hafif bi cizgi cikiyo tekrar kayboluyo sence neden
pazartesi ye kadar olmazsam gidip kan testi yapacam
o soruyu sormıycaktın işte
ben yorgun bitkin dünya kadar işi olan bi bayanım
taşıncazda işler cok
ayın 25 dolap bitiyo 26 temizlik 27si taşınıyoruz inş
bu arada bat 26 aralık:18::18:
inş cnm inş
o beni doğumdan sonra hastaneden cıkarmaya gelsin olmazmı:26:
alalala sanki biseyler var laylamda bende anlayamadim neden kayboluyo:44::44::44::44::44::44:cokta gecti reglini demi...olmazsa öyle bari yaptir kuzum:44::44::44::44:
o soruyu sormıycaktın işte
ben yorgun bitkin dünya kadar işi olan bi bayanım
taşıncazda işler cok
ayın 25 dolap bitiyo 26 temizlik 27si taşınıyoruz inş
bu arada bat 26 aralık:18::18:
cok gecti 11 ayin 6 sinda yikanmistim enson yarin 10 gün olacak :26::26:
bi arjadas var diyo belki test de cikmiyordur diyo git kan testi yap diyo
korunmayı bıraktık gerci 3 kere fln oldu oda yumurtlama öncesiydi bakalım hayırlısı varsa bile inş o ara bişey olmazya ne güzel hepsi nerdeyse ayni güne denk geliyo hadi hayirlisi olsun...
cnm geç döllenmede böyle gec cıkar diyolar aklıma geldi:18:cok gecti 11 ayin 6 sinda yikanmistim enson yarin 10 gün olacak :26::26:
bi arjadas var diyo belki test de cikmiyordur diyo git kan testi yap diyo
sağol bebeğimallah yardimcin olsun canim
oooooo kuzum yinede ümit vermimde sende biseyler var ozaman..keske o arkasin bide testi yapsaydi.....diyosun zaten bi cikiyo kyboluyo diye ..normalde ikinci cizgi hic cikmaz ama iste niye kayboluyo onu anlamadim..kani hastanedemi verecen...ben hic yaptirmadim daha
aslinda laylam hangi dr gidiyosan kadin dr hamilelik testi yaparlar...yada dr ultrasondada bakar bence direk kanla ne ugrasma kadin dogumcuna git...
korunmayı bıraktık gerci 3 kere fln oldu oda yumurtlama öncesiydi bakalım hayırlısı varsa bile inş o ara bişey olmaz
cnm geç döllenmede böyle gec cıkar diyolar aklıma geldi:18:
sağol bebeğim
bilmiyorum ama belirtileride var ama cikmiyo yada ben yapamiyorum
evet kadin doktoruna gidecem ya kan verecem yada ultrasyon yapacam
bugün gidecejtim ama bugün cuma kapandi heryer
ayyy güzel bi haber verirsin inşbilmiyorum canim ama ilk defa böyle bu kadar gecikiyo
bide belirtileri var bende :44::44:
öyle yap laylam kadin dogumcu anlar hemen..insallah güzel haberlerle gelirsinpazartesi gitmeye calis dahada bekleme eger hamilelik varsa vitamin ne kullanmalisin cünkü
olsun canım benım napalım demekkı zamanı daha gelmemıs hayırlısı olsunnn dedıgın gıbı onumuzdekı ayı beklıcezzz
ayyy güzel bi haber verirsin inş
tmm canim insallah bosa cikmam yaa dua edin canlarim benim pazartesiye kadar olmam insallah:18::18::18:
bundan sonrada gelmez herhalde 10 gün gecmis insallah güzel haberler verecen bize..hemen yaz ama merakta birakma tamammi
simdi ben cikiyorum kuzucuklar biraz yatacamsize iyi sohbetler
negüzel suedammm cok saolll bıtanemMasallhhhh hayirli olsun insallh bigun kendi arabanda olur hayalotum
Ben alali cook oluyo nerdeyse 8 yil gegecmis
Vaybe zaman nasil geciyor
Ben 3yila yakindir kullaniyorum bilfiil iatanbul trafiginde valla trafigi bile seviyorum cok guzel araba kullanmak ama sagolsun esimden dolayi okul zamanlari kullanamiyorum ise o gidiyor benim servisim var
kocalarla kullanınca oyle.kurstan once esımle calısırken araba gorsem aglıyodum ınıyodum korkudan arabadan.kursa yazıldım hoca trafıge cıkarttı dedımmkı ben bılmıyorum yapamam yaparsın dedıbenmkide hiç inanmıyo panik oluyosun diyo yanlış bişey yaparsam bağırıyo o bağırınca panik oluyorum kurstaki hocada bağırmaz heraldehayallerim var cocuğüuma oto koltuğu alıcam arabama koyucam avm ye gitcem akşamda babamızda gelcek yemeğimizi yiyip evimize gelcez
şeyy neyse tmm ozaman biz bi kamyoncu ayarlarız cnm sen araba kullan emi
kucuk arabada ıyıyım kaçakhayalım kamyon gecınce orda durcazzzzzyaw senin son cümlenede cok güldümhayalotum sende soförlükten vazgec
kizlaaaaaar ben geldim
neaber siniz
bende almıştım bızamanlar ama daha kullanmak nasıp olmadıEvet hayirlisi , bu sefer yumurtalama testi mi ne diyorsaniz onunla deniyecem gunu oyle ayarlamaya calisacam.. insallah uyduyu bu sefer tam ayarliyacaz
Birde benim cok siddetli karin agrim var adet donemim de, baygin gibi oluyorum bazi zamanlar, sukur bugun iiyyim canım:de ama 4-5 saat bir agri kesici atiyorum adet donemim de yoksa agrilarina dayanilacak gibi degil..
bundan sonrada gelmez herhalde 10 gün gecmis insallah güzel haberler verecen bize..hemen yaz ama merakta birakma tamammi
simdi ben cikiyorum kuzucuklar biraz yatacamsize iyi sohbetler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?