- 3 Haziran 2008
- 19
- 1
- 86
- 43
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #18.061
inşallah gorursun canım ben buayda yapamıcam.kıstler gıderse zaten doktor sureklı cagırcak takıbı o baslatcak yanı benım ovu testlerı elımde kaldıHayalot bakalim canim faydasini gorecekmiyiz allahtan tam yumurtlama donemm ay sonunda tatilim evdeyim yani o sirada, insallah ayari o zaman tutturacaz
canım cevabın için teşekkür ederim maddiyat yüzünden değil düşünmeme sebebim sadece çalışan bir bayanım o yüzden düşünmüyorum ama denemeye başlasam iyi olcak :) sanki belki olmayabilir de
inşallah gorursun canım ben buayda yapamıcam.kıstler gıderse zaten doktor sureklı cagırcak takıbı o baslatcak yanı benım ovu testlerı elımde kaldı
anladım canım benım sen bence denemeye basla hem bu sebeple belkı bızım topıgımızdede bulunmak ıstersınhakkında hayırlısı olsun canım
umudummmm allah kabul etsın orucunuuuuduaların kabul olsunn inşallah
meddcezirim sımdı senı tam yakalamısken cıkmak zorundayım eşim geldi yemek vaktısaat 10 gıbı gelırım ama kesın konusuruz ınsallah bıtanem
kizlaaaaaaaaaar ben geldim
inşallah gorursun canım ben buayda yapamıcam.kıstler gıderse zaten doktor sureklı cagırcak takıbı o baslatcak yanı benım ovu testlerı elımde kaldı
slm canlarrr nasıılsınız.bu arada bu gün eşim doktora gitti onda da problem yokmş..ama bebeğimiz nneden nazlanıo gelmek için
slm canlarrr nasıılsınız.bu arada bu gün eşim doktora gitti onda da problem yokmş..ama bebeğimiz nneden nazlanıo gelmek için
kizlaaaaaaaaaar ben geldim
Selam canim iyiyiz sen nasilsin.. Ne guzel esinde de sorun yokmus.. Niyeyse bu bebisler nazlanyor bize karsi.. Bence biz turnayi tam gozunden vuracaz ikizle zamanin gelmesi bekleniyor heheh
Selam canim iyiyiz sen nasilsin.. Ne guzel esinde de sorun yokmus.. Niyeyse bu bebisler nazlanyor bize karsi.. Bence biz turnayi tam gozunden vuracaz ikizle zamanin gelmesi bekleniyor heheh
merhaba tatlım naber nasılsın
inşallah canım..hele bi gelsin o bakalım anne bu kadar bekletilirmi öpücükle cezasını vercemmmmm
Merhaba canim Sukur, iyiyim adet sancisi cekerim ilk gun oldugu icin . sen nasislin?
Insallah yaaaa .. aynen bekletilirmi hihi ... benim bebisim olsa öpmeye kiyamam galiba..
valla bebeğim benim batıma da 3 gün var ama ben de inceden incede adet sancısı çekiyorum, yine kırmızılar yolda herhaldeeee
olmazsınn canım inşallah .ama adet olcak gibi belirtgi hamileliktede oluomş canım inş öyledir
sanmıyorum kuzum yaaa, daha doğrusu hiç öyle gelmiyo banaa
valla bebeğim benim batıma da 3 gün var ama ben de inceden incede adet sancısı çekiyorum, yine kırmızılar yolda herhaldeeee
evet yaaa olsa neyaparım die düşünüormm kafayı yerim galibaaaa
INSALLAHHHH gelmez canim... sancilara aldanma... bakalim internetten yumurtlamatesti siparis verdim hic denediniz mi?
Hehe dusunmesi ve hayali bile dadli geliyor insana.. Esim pek belli etmiyor ama cok istiyor oda.. kesinlikle sIkIntI stress yapmiyorum ama esimin istedigini gorunce icim den firtina kopuyor haaa
rabbbim hepimize nasip etsinnnnnnnnnnn ne diyeyim aynen hayali bile datlıııııııııııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?