- Konu Sahibi medd_cezir
- #32.781
GÜNAYDIN GURBETİMM,MİSS GİBİ OLDUM GELDİM BEN SEN NASILSIN??
Nereye gitti bu kısceler şimdi aaaaa:44::44::44:
Ben burdayim canim oh ne guzel rahatlamisindir .. Bende sogan suyu icecemde.. onu beklerim ..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
GÜNAYDIN GURBETİMM,MİSS GİBİ OLDUM GELDİM BEN SEN NASILSIN??
Nereye gitti bu kısceler şimdi aaaaa:44::44::44:
ben burdayim canim oh ne guzel rahatlamisindir .. Bende sogan suyu icecemde.. Onu beklerim ..Bugun ne yapacan ?
ben burdayim canim oh ne guzel rahatlamisindir .. Bende sogan suyu icecemde.. Onu beklerim ..Bugun ne yapacan ?
hiçbirşey yapmayacağım sanırım eşim evde bugün,uyuyor..
Sağolsun uykuyu çok sever ne zaman kalkar bilinmez.
Yani biraz burda biraz tv karşısında birazda örgüyle vakit geçiririm bugün
![]()
Makinaya çamasır attım onları bekliyorum,saçlarımı kurutup onlarıda astımmı 2-3 makina daha çıkar sanırsam
bizde evdeyiz her yer kar olmus gece , sözde yarinda sinamaya gidecez baska sehire insallah bir mani olmazda gideriz .. örgü mu yapiyorsun? Bende ogrenmek istiyorum yaa
bende camasirlarimi dun yikadim 7-8 makine yikadim ... Evim tertemiz bir supurge tuttarim tmm .. Canim ben birazdan gelirim kahvalti yapacaz esimle![]()
tamam hayatımm afiyet bal şeker olsunnn
sagol , yedik olduk ben yarim saate hazirliyorum esim 2 dk da yiyip oluyor , cayinida aliyor salona geciyor tv basina .-
canlarım selammm..ilk defa bu pazar çookgeç kaktımm ayıptır sölemesi saat 11 e geliyordu..gece düğünden 1:30 gibi geldik..fena uyumuşummmm
şimdi bu günde çabuk biter geç kalkıncaaa
Herkes iyidir inşallahh..istanbulda az önce kar başladı bakalım uzun sürecek miiii![]()
Saoll canım benim inş darısı sizlere olsun.evet dışarı çıktık canım .değişik bir duyguPztsi netleşck bakalım
![]()
günaydınlar olsun bitanemmm
Evet ya geç kalkınca erkenden bitiyor gün maalesef
Aaah aahh keşke burayada yağsa kar![]()
canlarım selammm..ilk defa bu pazar çookgeç kaktımm ayıptır sölemesi saat 11 e geliyordu..gece düğünden 1:30 gibi geldik..fena uyumuşummmm
şimdi bu günde çabuk biter geç kalkıncaaa
herkes iyidir inşallahh..istanbulda az önce kar başladı bakalım uzun sürecek miiii![]()
Selam canim oy oy oy ne güzel uykuyu sisirdin ... Gece yorgun geldiniz yaa ondan öyle cok uyumusundur canimm, aynen gec kalktin gün cabuk geci veriyor .. Bizim burdada gece kar yagmis dusun canim bende isvecdeyim esimle simdi cikacaz gezmeye .
![]()
sen nerdeydin cnmm.yağmıyomu sizin oralara hiç karr:44::44:
antalyadayım canım ben maalesef yağmıyor buraya((
ooo sıcak memlekettensin sennnn..yazın da çok sıcak dimiiiii