Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ben burdayim canim oh ne guzel rahatlamisindir .. Bende sogan suyu icecemde.. Onu beklerim .. :16::16::16: Bugun ne yapacan ?

hiçbirşey yapmayacağım sanırım eşim evde bugün,uyuyor..

Sağolsun uykuyu çok sever ne zaman kalkar bilinmez.

Yani biraz burda biraz tv karşısında birazda örgüyle vakit geçiririm bugün
:34::34:

ben burdayim canim oh ne guzel rahatlamisindir .. Bende sogan suyu icecemde.. Onu beklerim .. :16::16::16: Bugun ne yapacan ?

afiyet olsun bitanemm,bizde yazın görümcemle yapmıştık anoooooooommmm o ne öyle yaaa

sıcakken hadi bi derecede soğuyunca içemedim ben

Makinaya çamasır attım onları bekliyorum,saçlarımı kurutup onlarıda astımmı 2-3 makina daha çıkar sanırsam

hiçbirşey yapmayacağım sanırım eşim evde bugün,uyuyor..

Sağolsun uykuyu çok sever ne zaman kalkar bilinmez.

Yani biraz burda biraz tv karşısında birazda örgüyle vakit geçiririm bugün
:34::34:

Bizde evdeyiz her yer kar olmus gece , sözde yarinda Sinamaya gidecez baska sehire insallah bir mani olmazda gideriz .. örgü mu yapiyorsun? bende ogrenmek istiyorum yaa

bizde evdeyiz her yer kar olmus gece , sözde yarinda sinamaya gidecez baska sehire insallah bir mani olmazda gideriz .. örgü mu yapiyorsun? Bende ogrenmek istiyorum yaa

burası mükemmel bugün,dün gök delinmişti ama bugün güneşli

evet canım çok severim örgüyü,öremeyeceğim bişey yoktur neredeyse

eşime arkadaşlarımı çok şey örmüşümdür kendine ne ördün dersen inan bir atkı bile yapmamışım kendime

canlarım selammm..ilk defa bu pazar çookgeç kaktımm ayıptır sölemesi saat 11 e geliyordu:30::30::30::30::30::30:..gece düğünden 1:30 gibi geldik..fena uyumuşummmm:32::32::32:
şimdi bu günde çabuk biter geç kalkıncaaa:31::31:
herkes iyidir inşallahh..istanbulda az önce kar başladı bakalım uzun sürecek miiii:53::53::53:

canlarım selammm..ilk defa bu pazar çookgeç kaktımm ayıptır sölemesi saat 11 e geliyordu:30::30::30::30::30::30:..gece düğünden 1:30 gibi geldik..fena uyumuşummmm:32::32::32:
Herkes iyidir inşallahh..istanbulda az önce kar başladı bakalım uzun sürecek miiii:53::53::53:

günaydınlar olsun bitanemmm:16::16:

Evet ya geç kalkınca erkenden bitiyor gün maalesef:53:

Aaah aahh keşke burayada yağsa kar:34:

herkes iyidir inşallahh..istanbulda az önce kar başladı bakalım uzun sürecek miiii:53::53::53:

Selam canim oy oy oy ne güzel uykuyu sisirdin ... Gece yorgun geldiniz yaa ondan öyle cok uyumusundur canimm:16::16::16: , aynen gec kalktin gün cabuk geci veriyor .. Bizim burdada gece kar yagmis dusun canim bende isvecdeyim esimle simdi cikacaz gezmeye .:52::52::52:

Selam canim oy oy oy ne güzel uykuyu sisirdin ... Gece yorgun geldiniz yaa ondan öyle cok uyumusundur canimm:16::16::16: , aynen gec kalktin gün cabuk geci veriyor .. Bizim burdada gece kar yagmis dusun canim bende isvecdeyim esimle simdi cikacaz gezmeye .:52::52::52:

valla sorma bukadar nasıl uyuduk bilmiyommmm:27::27::27:
ooo sizin oraların kar manzarası meşhurrr:34::34::34:

slm kızlar bende şimdi kahvaltı yapcam napaym sabah canm istemedi kendimi kötü hssedyrm bugün miğdem falan üşüttm galiba..

Back
X