- Konu Sahibi medd_cezir
- #32.821
tesekkürlerayy niye üstüma alindiysammm
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tesekkürlerayy niye üstüma alindiysammm
![]()
biz de seni çoook seviyoruz canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm![]()
ögrendim simdikkkacep sabah öglen aksam birlestirme ne papomm ben hepsini birlestiriyomdaaaa
![]()
alın canım sana dedimm zatiii
hadii hadiii duydun işteee
birde hayalot var tabii.siz ev sahibesiniz yaa bu topiğinn
![]()
hee biliyorum canımmm ama onun henüz bir adı yokkyasakhayalce olsun o da olmamııı
![]()
yaw meddcezirimiz nerde yosam bize haber vermeden memleketemi gittiii:26::26:aslinda ev sahimiz gercekte o
![]()
scorpionsum simdik sözlüyüz sonra nisan bi sene doluncada dügünümüz var haberiniz olsunnnnnnnnnnnnnn![]()
ama ben sizi gördümm napiiimmmbenden sonrakilerde hep ikinizi gördü
o sebepten biz sizi biliyok :13::13::13:
tamama tatlııımmm..ömür boyu sürsün inşallahhhhhhhhhhh![]()
doru hayalotumla ikimiz hep burda bekliyoz 2 saattt
papommmm kiz adamin napti dünnnn cok sevinmistirrrrrrbelirtilerin ne varmi....akinti kasik agrisi neeeee
![]()
aminn tatlımmmmmmm..yok yok biz ayrılamayızzzz..hani Bülent Ersoyun bi şarkısı varya onun gibiiiiiinslalahhhh inslalahhhhh aama sonrada bi kavgada bosanmayalim ömürlük olsun bu evlilikkkkkk ona göreeee
bi topikte kocayalim scorpionsumm
![]()
aminn tatlımmmmmmm..yok yok biz ayrılamayızzzz..hani Bülent Ersoyun bi şarkısı varya onun gibiiiii![]()
doru hayalotumla ikimiz hep burda bekliyoz 24 saattt
papommmm kiz adamin napti dünnnn cok sevinmistirrrrrrbelirtilerin ne varmi....akinti kasik agrisi neeeee
![]()
canımm çoookk sevindii o baan hep papi derrr.şimdi bi papi daha var diyoiki de bir göz göze gelip gülüyoruzz
yuzmeye göndercem,baskete göndercem,nere isterse diyo...adet olacakmışım gibi hemde ağrım var..ağrım geliyo ama ara ara ..sbh yine test yaptım korktum adet mi olacam diye yıne çift gördüm
![]()
siz bana ne yapmam gerektiğini soyleyın olur mu..eşim hemen iyi bi dr bulalım süt ve süt ürünleri bol yee..meyce bol yee zorla kendini..ben dedim ki ona senın imtihanın asıl şimdi başlıyorrrpapim ben naptım kii diyoo
![]()
korkma o agrilar normal yeterki kanama ne olmasin papommmmrabbim tamamina erdirir insallahhh
![]()
canlarım ben biraz çıkıyorum..yemek yapıcamm anneme uğrarımmiki gündür görmedim..bi bakayım nasıl..öpüyom siziiiii![]()