- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
- #32.841
inşş çok heycanlıyım yarını bekliyom kimseye soylemdım yaa çatlıyorummama 3.ayıma kadar kimseye soylemeyecem
ne olur ne olmaz..
bizede yaz heemnnn

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşş çok heycanlıyım yarını bekliyom kimseye soylemdım yaa çatlıyorummama 3.ayıma kadar kimseye soylemeyecem
ne olur ne olmaz..
ben geldim kızçelerim
şikayet nereye ediliyorsöyleyin bakem![]()
ben geldim kızçelerim
şikayet nereye ediliyorsöyleyin bakem![]()
ben biliyorummmmm :yazının altın da sol da üçgen var ya siyah ona tıklaaaa
![]()
ben biliyorummmmm :yazının altın da sol da üçgen var ya siyah ona tıklaaaa
![]()
umudum gonzalezim paposenerim kaçakhayali nassınız canbonlarrr
scorpıonsum cıkıyonmu:2::2:![]()
hosgeldinben de bilmiyom hic kimseyi etmedigim icinn..yaw bosver napacan kimi edecenkii
![]()
gecmise bakmayacaktim ama baktigimda iyi olmus....isim verde insanlar kim diye merak etmesin...doru senin canini nedense hep ben SIkarim hep ben yanlis anlarim ...inanamiyorum bu son olayda bile kendini hakli buluyosan diyecek biseyim yok...sen nasi yasadiklarindan dolayi kücük seyleri bünyem kaldiramiyosa diyosun ya dorudur olabilir benim yasadiklarimda az degil bendemi ozaman kücük seylere takilip ruh halimden yaptim diyim...benim sana cevap vermemi nasi bekliyosun anlamadim ben sana son gün o kadar aciklamami yaptim bi kere cevapmi verdin...ama doru ben hic dile getirmedim isim vermeden kimseyi suclamadim....yani ben ufak seylere takilmadigim icin girgir yapip cikiyorum demek istiyosun...aksine ben buraya geldigim zaman ne kadarda moralim bozuk olsada bunu belli etmemeye kimsenin huzurunu bozmamaya calisiyorum..amacim burda moral bulmak ama sen bunun adina girgir diyosan o senin görüsündür buna katilan arkadaslar olursada gelipte adi eger girgirsa yapmam...bide diyosunki yine geldi beni görmedi ya gercekten buna diyecek bi sözüm yok saskinim....bu günü kasdediyosan görmedim ha diyeceksinki görseydin konusurmuydun hayir..ben gecmiste aciklamamiyaptim ona cevap almadan yapmazdim....
diyosunki esimle ilgili sorunlarimi bildigi halde o kisi diyosun artik o oldum gerci hic önemli degil hitap seklin bunlari bana yapiyo..saniyosunki bi sorun benim evimde var belki benim sorunlarim seninkinden daha büyüktür hic bunu düsündünmü....ya neyse bende uzatmiyacam zaten en dorusu görünürde bi anlasmazlik var konusulmamasi daha hayirli....sunu da söylüm yeni gidecegin yolunda allah yardimcin olsun..rabbim kimseyi evlatsiz birakmasin...
ben bomba gibiyimmm baybbbbbbb![]()
en son cıktıktan sonrakı bı 6 7 sayfayı oku bakem canbonum
dün nasıl sınır oldum anlatamam![]()
göremiyom yaw nerde![]()
ben niye göremedim hani nerde ücgennn:44::44::44::44:
kuşumm yazıyosun ya gönderdin topikte görünüyo o yazın dimi???begen butonu falan var ya??yazının hemen sol aşağısında küçücük siyah üçgen gibi bişi var ona tıkla.
alintı ile cavapla var ya onun hizasında aynı sırada soldaaaoldu mu şimdikk
![]()
alaala sadece alıntı butonu var bende![]()
tamam buldum canbonum cok saol![]()
yaw o taraf sag degilmi yoksa benmi yanlis biliyorummmm![]()
valla allah yardım etsinn sıcak soğuktan daha zorrrrr