Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

saoll şekerimmmm :54::54::54:sen de mi çıkacam yemek için..ne yapcnki dün ciğeri yaptın mı

valla dün yaptim yedikkk yaw simdik senin yaninda yemekten konusmayacam artik :27::27::27::27:findigimiz var göbüsünde artik.....:16::16::16::16::16:

papomm ceviz yemegi ihmal etme tam bu aralar beyin gelisimi olacak bide bulantin yoksa sütt ic......:46::46::46::46::46::46::46::46:

Son düzenleme:
valla dün yaptim yedikkk yaw simdik senin yaninda yemekten konusmayacam artik :27::27::27::27:findigimiz var göbüsünde artik.....:16::16::16::16::16:

papomm ceviz yemegi ihmal etme tam bu aralar beyin gelisimi olacak bide bulantin yoksa sütt ic......:46::46::46::46::46::46::46::46:

bahset yaa daha hiçbişey hissetmiyorum ki:52::52:mide bulantım da yok koca bir bardak sür içtim sbh..cevize de başlım oz man :16::16:

canlarim bende cikim biraz evi toparlimmmm sonrada yemek isine bakimm:27::27::27::27:

papomm yine gelecen demii....sen bizi birakma sakinnn:46::46::46::46:yaw niye diyecek olursan bazi arkadaslarimiz hamile olunca birakti gelmiyolar cünkü.....:50:biz istiyoruzki bebisi bizle büyüsün gün gün takip edelim dogumunuda duyalim resminide görelim istiyoruzzzzzz:16::16::16::16:

doru degilmiyimmmm:27::27::27:

Son düzenleme:
bahset yaa daha hiçbişey hissetmiyorum ki:52::52:mide bulantım da yok koca bir bardak sür içtim sbh..cevize de başlım oz man :16::16:

masalalh:8: inslalah bulantin hic olmaz papomm..iyi etmisin ic sütünü cevizi hergün 4 veya 5 tane yesen yeterli....bide bulgur ye folikasit var icinde nöral tüp defektini engeller :16::16::16::16:folikasit aliyomuydun yoksa hamile kalincami alacakinnn..almiyosan bulguru yemeyi bakkkk unutmaaaaaaaa,pilavini yap salatasi yap :32::32::32::32::32::32:

Son düzenleme:
canlarim bende cikim biraz evi toparlimmmm sonrada yemek isine bakimm:27::27::27::27:

papomm yine gelecen demii....sen bizi birakma sakinnn:46::46::46::46:yaw niye diyecek olursan bazi arkadaslarimiz hamile olunca birakti gelmiyolar cünkü.....:50:iz istiyoruzki bebisi bizle büyüsün gün gün takip edelim dogumunuda duyalim resminide görelim istiyoruzzzzzz:16::16::16::16:

doru degilmiyimmmm:27::27::27:

doğruu canımmm merak etme gitmem :34::34::34:tamam ole yaparızz inş rabbim kucağımda almayı nasip etsin..tmm canım sen işine bak yine görüşürzzz:10::10:

masalalh:8: inslalah bulantin hic olmaz papomm..iyi etmisin cevizi hergün 4 veya 5 tane yesen yeterli....bide bulgur ye folikasit var icinde nöral tüp defektini engeller :16::16::16::16:folikasit aliyomuydun yoksa hamile kalincami alacakinnn..almiyosan bulguru yemeye bakkkk unutmaaaaaaaa:32::32::32::32::32::32:

evet canım alıyorum folik asit..bulguru da hiç bilmiyordum inan..ama çok seerim çok da yaparım yanii iyi oldu bunu duydugumm :16::16:

Ben hiç böyle olmamıstım ..! smdi yine konuyu açıyosun demeyin de, anlatılmak istenilenlerde hiç bu kadar yalnış anlaşılacağımı sanmazdım..ve şunu okuduğumda gece yarısıydı..ve o gece kabus gibi rüyalar gördüm..okudğumdan bu yana da, 2gündür o kadar zoruma gitmiş ki, nefes almalarım değisti..esime bgünden beri göğüs kafesim daralıyo diyorum, neyin var diyo..demek ki diyrum insan o kadar kaptırıyormus ki kendini sanal da olsa, bu tür seylerden dolayı konular konusuldukça çok çok farklı yerlere gelebiliyormus..ve üzüntüm den iki gündür sol ayak tabanı yanması basladı, nedense hep sol taraftan sorunlar çıkıyor ki, yine de Allahım daha büyük sorunlar vermesin insaAllah...ve halen daha bu böyle nasıl oldu diye üzüntümü anlatacak kelime bulamıyorum..ama şu yazdıklarına cvp vermicem cünkü konusuldukça konular farklı boyutlara giriyor..ve biliyorum ki, bu topik benim evim gibiydi..ve burada ilk tanıstığım ve sıcaklığını hissettiğim de sendin..yardımarından dolayı da çok çok tsk ederim..Rabbim sana ve diğer arkadaslara da mutlulukların en güzelini taddırsın insaAllah..
Burada ki herkese desteklerinden dolayı, hepinize çk tsk ederim..sizler iyi ki varsınız diyebiliyorum yine de..her ne kadar sıkıntılarımda sizleri de sıktıysam, üzdüysem, kusura bakmayın.. bunu yazıp yine ortamı germek değil niyetim ki, yalnıs anlasıldığım noktada ise sizlerden özr dilerim..
ben sizlerle burada güldüm, konustum ve gerçekten buraya gelip konusmak için can atıyordum ki sizleri de çok sevdim..hepinizin yeri ayrı bende..içimden geleni de yazıyım yine, eğer ki yazdıklarımdan dolayı, yalnıs anlasıldığım noktalarda beni artık bildiğiniz umut olarak görmeyebilirsiniz..
Son olarak hersey gönlünüzce olsun, hakkınızı helal edin ..Allah'a emanet olun..Rabbim yüzünüzü her daim güldürsün insaAllah, her daim dualarımdasınız..Sizleri hiç unutmıycam kanatsız meleklerim..

umut cnm yapma böyle ammaaa..küçücük şeyler büyüyorr büyüyorr ne hale geliyor..bak biz burada birbirini hiçç tanımayan kadınlarız...hem de sanal ortamda sadece yazışarak anlaşıyoruz..ki birebir bile yazışmıyoruz aynı anda kaç arkadaş yazışıyoruz..sen onu dedin bunu yazdın yazmadın vs dersek burada herkesin birbirine kırılması gereken mevzular vardır emin ol..ama bu ortamda böyle şeylere bakmamamız lazım..tamam birbirimizi çok benimsedik buna katılıyorum ama birbirimize karşı daha töleranslı davranmalıyız..bazı şeyleri görmezden gelelim cnm ne olur kii..zaten hepimiz zor dönemlerden geçiyoruz..herkesin bir derdi var..ve kimsenin derdi kimseninkiyle bir değil..
hepimizin içinde ayrı fırtınalar kopuyor..ama bizim burada amacımız beraber güzel vakit geçirmek..geleceğe umutla bakmak..üzmeden tartışmadan kırmadan kırılmadan vakit geçirebileceğimize inanıyorum..
bu yazdığıkların çok veda mesajı gibi olmuş..yani ben olmamasını tercih ederim..burada aylardır beraberiz..herşey olurr ve geçer gider..
geçmeli yani..o yüzden yine aramızda olacağını düşünüyorum..biz seni sevdik..derdine ortak olmaya seni anlamaya çalıştık..elbette başına gelmeyen bilemez diyebilirsin.Rabbim sana sabır vermiş umut vermiş...senin 15 yılın geçmiş..kendi adıma ben daha 6. aydayım..belki seni anlayamam..ama bak ben de hamile kaldım 9 gün sürdü..içimde kopan fırtınaları buraya yansıtmasam da sizden de bu konuda beni tamamen anlamanızı bekleyemem.ben de yasakhayalimi anlayamam..Rabbim sabır vermiş 5 bebek kaybetti...herşeyi yaşamak ayrı izlemek ayrıdır....
o yüzden ortak noktamız bebiş özlemi ve bir arada olursak daha güçlüyüz her zaman...inşallah bu bir veda değildir ve kısa zamanda yine burada olursun...sevgiler cnm...

slm kızlar tekrardan geldim yemeklerimi yaptım kocacığımı bekliyorum sizler neler yaptınız bakem:))

canım ya ben bıraktım yaa doktora gtmştm bunu içmenize gerek yok dedi

keserim keske birakmasaydin canim benim..doktorlar zaten böyle seyleri hic kabul etmez :31:bak hayalotum bile doktorunnun tedavisinden hic yanit alamamisti simdi bu kür sayesinde hic hapla düzenli gelmeyen regli bile zamaninda geldi....:16:

keserim keske birakmasaydin canim benim..doktorlar zaten böyle seyleri hic kabul etmez :31:bak hayalotum bile doktorunnun tedavisinden hic yanit alamamisti simdi bu kür sayesinde hic hapla düzenli gelmeyen regli bile zamaninda geldi....:16:

ya bi arkadaşım da dedi ki sakın içme tama iltihaba falan iyi geliyormuş ama düşünürken içme içindeki herşeyi temzliyormş dedi üstüne doktorda böyle diyince korktm bıraktm

ya bi arkadaşım da dedi ki sakın içme tama iltihaba falan iyi geliyormuş ama düşünürken içme içindeki herşeyi temzliyormş dedi üstüne doktorda böyle diyince korktm bıraktm

ne bilim keserim öyle olsa bunun sayesinde cok kisi hamile kaldi..aam yinede tabi kendin bilirsin....galiba sende iltihap vardi demii

ne bilim keserim öyle olsa bunun sayesinde cok kisi hamile kaldi..aam yinede tabi kendin bilirsin....galiba sende iltihap vardi demii

evet canım bende iltihap ve rahimde de küçük bir yara varmış işte ayın 5 i ni bekliyorrum adet olursam (inşallah olmam) ilaçları kullanmaya başlycam

evet canım bende iltihap ve rahimde de küçük bir yara varmış işte ayın 5 i ni bekliyorrum adet olursam (inşallah olmam) ilaçları kullanmaya başlycam

insalalh olmazsin keserim..yara gebelige engel degil onu takma kafana ..peki bu ilaclari kullanirken hamile kalmanda bi sakinca varmi:29:

Back
X