Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

allpinim senınde kasıkların ağrıyormuydu ilk kaldıgında benım bugun çok ağrıdı adet olacakmışım gibi hemde..yasagım da normal oldugunu soyledıı.:53::53::53:

evet tatlım baslarda oluyordu tek taraflı bır agır arada oluyordu canımmmm..

evet tatlım baslarda oluyordu tek taraflı bır agır arada oluyordu canımmmm..

aynen arada gelıyo ve hep sağ tarafıma sankı korkuyorum bende ama hepiniz yaşadıgınza göre normal demekki yarın dr gidicem.çok heycanlıyım yarın kaç haftalık oldugu mu belli olur :53::53:

aynen arada gelıyo ve hep sağ tarafıma sankı korkuyorum bende ama hepiniz yaşadıgınza göre normal demekki yarın dr gidicem.çok heycanlıyım yarın kaç haftalık oldugu mu belli olur :53::53:

KORKMA CANIMMM bunlar normail agrilarrrr...yarin doktorunnn kac haftalik olodugunu soylerr...keseni goreceksin daha daha sonrasi kalp atisi heyecandan duramazsinn:16::16::16::16::16:

canbonlarım hadı gelın artık ya:2::2:
birazdan cıkmak zorundayım duş alıp erken yatmam gerek :51:
yarın büyük gün inşallah kistelerim gitmiştir.dua ediceğinizi bildiğim için içim bi taraftan çok rahat bi taraftan dokunsanız ağlıcak gibiyim çok heyecanlıyım içim içimi yiyor:18::18:

birazdan cıkmak zorundayım duş alıp erken yatmam gerek :51:
yarın büyük gün inşallah kistelerim gitmiştir.dua ediceğinizi bildiğim için içim bi taraftan çok rahat bi taraftan dokunsanız ağlıcak gibiyim çok heyecanlıyım içim içimi yiyor:18::18:

habibtemmm insallahhh kistler gitmistir iyi haberlerle geleceksinnn allahimin izniyleee...rahat ol yeruheeee..hersey iyi olacakkkk artik bebegine kavusacaksinnnnn insalllhhh bitanemmm:16::16::16::16::16:

Canlarım belki bu konuda yorum yapmak bana düşmez ama gelin görünki bu hayalotunuzda birinizin canı sıkılsa yanınızda olmak ister..Oan aklından negeçiyorsa o şekil yanınızda olduğunu belli etmek ister.Burada birbirimizi anlattığımız kadar tanıyan aslında tanımaya ,anlamaya çalışan bayanlarız.elbetteki amacımız sadece kafamızı dağıtmak ,gülmek,eğlenmek,yeri geldiğinde ağlamak için burdayız...Ben kendi adıma buraya ilk geldiğimde bilindik chat ortamları gibi sanıyodum, hatta eşim bile öğrendiğinde çok kızmıştı bana.Okadar çok topik dolaştımki 2 hafta boyunca hiçte güzel biyer değilmiş nebiçim biyer bile demiştim açıkçası:1:Sonra şans belki yada kısmet bi baktım canım meddcezirim topik açmış.Girdim bi selam verim derken kaçakcanbonumla tanıştık daha sonra scorpıonsum meddcezırımle..sırf üçü için giriyordum artık :1::1:sonra günler haftalar aylar derken teker teker hepiniz hayatımdan bi parça oldunuz.:16::16:şimdi bende sizler gibi iyiki burdayım iyiki varsınız diyebiliyorum.ve artık kksız bir hayatda düşünemem açıkcası..Elbetteki hergünüm burda günlük gülüstanlıkta geçmedi.Yeri geldi bende sinir oldum bazı arkadaşlarıma,yeri geldi o kişinin bi kelimesi yüzünden ağlama krizleri geçirdim..yeri geldi sırf okişi ağlıyor diye bende oturup ağladım..o güldü bende güldüm:29:sizleri yanımdaymışsınız gibi herbirinizi ayrı ayrı benimsedim:29:evet mutluyuz birbirimizle ,eğleniyoruz,ağlıyoruz,halaylar çekiyoruz hepsi güzel peki bunların yanında niye tartışamayalımki...anne evlat,abla kardeş,abi kardeş ,karı koca yeri geldiğinde kedi köpek gibi didişerken bizler niye birbirimizle tartışmayalım...Eğerki bizlerde burda gerçekten kardeş olmayı arkadaş olmayı becerebildiysek ki bence bunu başardık,bizimde zaman zaman burada tartışmamız gayet normal...ama tabıkı sevıyemizi bozmadann...gelelim bugüne,affınıza sığınaraktan söylüyorum isimde veriyorum kaçakcanbonum ve umudumgonzalezim....bu olayda ikinizlede özelden konuştum.kim haklı kim haksız bunun ayrımını yapmam ve yapamam .Çünkü bu aranızda geçen bir olaydır..tabiki burda yorum yapmakta bana düşmez ama ikinizide çok sevdiğimden belkide konuşma gücünü buldum.umudum koca 15 yılın var kaçakcanbonum kısa zamanda 5 can kaybın var.ikinizin içinde kopan fırtınaları istesemde anlayamam.2 yılım var ve bebek kaybını yaşamadım.ama siz birbirinizi anlayabilirsiniz.bizim yetemediğimiz yerlerde sizler birbirinize yardımcı olabilirsiniz.ikinizde yaşça benden azda olsa büyüksünüz eğerki yanlış bişey dediysem cahilliğime verin..tekrar tekrar özür dilerim herbirinizden..burada konuşmak istemesseniz bile birbirinizle yine topiğe girip diğer kişilerle konuşabilirsiniz..umudum bu helallik olayını anlayamadım gonzalezim neden bırakıp gitmek yerine olayı çözmek için kalmayı tercih etmek istemiyosun.sorunlarının hepsini anlattığın kadarıyla biliyorum kaçakcanbonumunkinide.herkesin derdi kaderi yaşıyacakları ayrı işte.ama bizim burda ortak olan tek bir isteğimiz var oda meleklerimiz...ve o melekler gelene kadar hepimiz bir diğerimiz için burda kalmaya söz vermedikmi?oyüzden ben bu gitmen olayında üzülüyorum..sizin yaptığınız tek hata aranızda geçen bir olayı özelden tartışmak yerine topikte yapmanızdı.bence özelden yazsaydınız bunların hiçbiri yaşanmazdı aranızda...kaçakcanbonumun seni ,seninde onu nekadar çok sevdiğini biliyorum ..tabiki konuşmak isteyip istemediğinize ben karışamam .haddim değil.ama dediğim gibi herkesin içinde kopan fırtınalar çok ayrı ..anlayamasakta anlamaya çalışmakta çabalıycaz...
hayalotum tabi görüsünü yazacaksin ama ben senin yazdiklarina degilde sadece yine bu konunun gündeme gelmesinden rahatsizim...ben unutmak bi dahada bu konu hakkinda konusmak istemiyorum cünküü.anlayis karsilikli olmali bence ben elimden geldigince anlayisli oldugumu saniyorum..ama kimsenin zorla ben 5 bebek kaybetim diye beni zorla anlamasini bekleyemem.böyle bi hakkim yok..isteyen anlar isteyen aman onun derdiylemi ugrasacam kendi isime bakim der..zaten soran olmadikcada kendi kayiplarimdan bahsetmiyorum......cünkü sadece kendi sorunlarimla topigi mesgul edemem..baskalarininda bi sorunu vardir onlarda bahsedir dinlerim elimden geldigince yardim etmeye calisirim..su özelden konusma isine gelince burda benim hatamin oldugunu sanmiyorum..baan ilk burda acikca yazilinca bende burda cevap vermek zorunda kaldim...benimde düsüncelerimi burdaki kizlarin okumasini istedim....eger basta özelden yazilsaydi bende özelden yazardim....isteyen gelir gelir tabi bu topige bura kimsenin babasinin mali degil...anlasamayan kisiler birbiriyle degil anlastigi insanlarla konusur bu bu kadar basit...ama hayalotum diyosunki kim hakli kim haksiz bunu ayirimi yapamam bence ayirim demelimde adina bilinen ve doru bulunan seyler söylenmeli..o gün olay yasanirken sende simdi ismini bilmedigim bi kac kisi daha vardi....size göre kim hakliysa arkadasim burda sen hakliydin denmeli ben olsam bunu yaparim....herneyse tabi bunlar benim görüsüm baris adina gelince barisilacak yada düsman olunacak bi durum yok ortada ..sadece ikimizde birbirimizle konusmasak bence daha iyi olur bu topik adina .......simdilik fazla uzatmadan söyleyeceklerim bu kadar inslahta bi daha gündeme gelmezzzz:31::31::31:

Son düzenleme:
ara ara sağ kasımın altına ağrı giriyor 1-2 saniye sürüyo fazla değil valla çok fena üşüttüm ben :(

Birazdan cıkmak zorundayım duş alıp erken yatmam gerek :51:
Yarın büyük gün inşallah kistelerim gitmiştir.dua ediceğinizi bildiğim için içim bi taraftan çok rahat bi taraftan dokunsanız ağlıcak gibiyim çok heyecanlıyım içim içimi yiyor:18::18:

canımmmm inşallah kistlerinden eser kalmamıştır,dualarım seninle hayatım stres yapma lütfen güzel haberlerini bekleyeceğim yarın

hayalotum tabi görüsünü yazacaksin ama ben senin yazdiklarina degilde sadece yine bu konunun gündeme gelmesinden rahatsizim...ben unutmak bi dahada bu konu hakkinda konusmak istemiyorum cünküü.anlayis karsilikli olmali bence ben elimden geldigince anladigimi saniyorum..ama kimsenin zorla ben 5 bebek kaybetim diye beni zorla anlamasini bekleyemem.böyle bi hakkim yok..isteyen anlar isteyen aman onun derdiylemi ugrasacam kendi isime bakim der..zaten soran olmadikcada kendi kayiplarimdan bahsetmiyorum......cünkü sadece kendi sorunlarimla topigi mesgul edemem..baskalarininda bi sorunu vardir onlarda bahsedir dinlerim elimden geldigince yardim etmeye calisirim..su özelden konusma isine gelince burda benim hatamin oldugunu sanmiyorum..baan ilk burda acikca yazilinca bende burda cevap vermek zorunda kaldim...benimde düsüncelerimi burdaki kizlarin okumasini istedim....eger basta özelden yazilsaydi bende özelden yazardim....isteyen gelir gelir tabi bu topige bura kimsenin babasinin mali degil...anlasamayan kisiler birbiriyle degil anlastigi insanlarla konusur bu bu kadar basit...ama hayalotum diyosunki kim hakli kim haksiz bunu ayirimi yapamam bence ayirim demelimde adina bilinen ve doru bulunan seyler söylenmeli..o gün olay yasanirken sende simdi ismini bilmedigim bi kac kisi daha vardi....size göre kim hakliysa arkadasim burda sen hakliydin denmeli ben olsam bunu yaparim....herneyse tabi bunlar benim görüsüm baris adina gelince barisilacak yada düsman olunacak bi durum yok ortada ..sadece ikimizde birbirimizle konusmasak bence daha iyi olur bu topik adina .......simdilik fazla uzatmadan söyleyeceklerim bu kadar inslahta bi daha gündeme gelmezzzz:31::31::31:

canbonum özür dilerim :14::14:bidaha gündeme getirmicem ve yorumda yapmıcam...rahatsız olmanızdan korkmuştum zaten keşke yazmasaydım dedim şimdi.ben senin 5 bebek kaybını yazdığım içinde özür dilerim umudumda gelince okursa ona yazdıklarım içinde özür dilerim.ben sadece ayrım yapmadan konuşmak istedim .özel mesaj konusuna gelince umuduma yazmıştım enson ve o bölümde yer verdim .haklı haksız konusuna gelince konuşmalar hep iki kişi arasında geçen diologlar oldu.tabıkıde ben o konuşmaların içinde olsaydım oan haklı haksızı söyleme şansım olurdu.ama özelden konuştuklarım arasında umudumun olayın başlama noktosında haksız olduğunu bildirmiştim zaten ben.ben zaten özelden yazdığım her mesajımda belirtmiştim bunu kaçakcanbonum.ikinizi konustugum için tek tek yazmadım herşeyinizi.sadece özür dilerim :14:

ara ara sağ kasımın altına ağrı giriyor 1-2 saniye sürüyo fazla değil valla çok fena üşüttüm ben :(

dikkat et canım yaaa,ovülasyon zamanıdır belki

hoş sana diyorumda benimde bi yarım saattir aynen sağ kasığımda ağrı var dün gece ayaklarım çok üşümüştü ya ondan yada ovülasyon zamanı bilemedim

:44::44:

dikkat et canım yaaa,ovülasyon zamanıdır belki

hoş sana diyorumda benimde bi yarım saattir aynen sağ kasığımda ağrı var dün gece ayaklarım çok üşümüştü ya ondan yada ovülasyon zamanı bilemedim

:44::44:

canım ovulasyon günüm geçti 22 sindeydi

canbonum özür dilerim :14::14:bidaha gündeme getirmicem ve yorumda yapmıcam...rahatsız olmanızdan korkmuştum zaten keşke yazmasaydım dedim şimdi.ben senin 5 bebek kaybını yazdığım içinde özür dilerim umudumda gelince okursa ona yazdıklarım içinde özür dilerim.ben sadece ayrım yapmadan konuşmak istedim .özel mesaj konusuna gelince umuduma yazmıştım enson ve o bölümde yer verdim .haklı haksız konusuna gelince konuşmalar hep iki kişi arasında geçen diologlar oldu.tabıkıde ben o konuşmaların içinde olsaydım oan haklı haksızı söyleme şansım olurdu.ama özelden konuştuklarım arasında umudumun olayın başlama noktosında haksız olduğunu bildirmiştim zaten ben.ben zaten özelden yazdığım her mesajımda belirtmiştim bunu kaçakcanbonum.ikinizi konustugum için tek tek yazmadım herşeyinizi.sadece özür dilerim :14:

hayalotum niye özür diliyosunki :6:ben sadece benimde icinde bulundugum bi konun arasirada olsa gündeme gelmesinden rahatsizim ...cünkü bizim gereksiz konularimizla bu topigin mesgul olmasindan gercekten mahcup oluyorum....cünkü bu topik bunu haketmiyo burasi böyle bi yer degil....bende senin gibi bi cok topik gezdim gercekten burasi gibisi yok...ben istiyorumki eskisi gibi olsun..ne benim konumla mesgul olsun nede bi baskasi icin....sunun farkindayim cünkü bu konu acildigi zaman kizlar bile cikiyo yorum yapmak bile istemiyolar....aslinda biraz bende gelmesemde bu konu unutulsa iyi olacak...yoksa yine gündeme gelecek...bide encok yeni gelen arkadaslar icin mahcup oluyorum olayi anlamadan topikten bile kacarlar....

hayalotum niye özür diliyosunki :6:ben sadece benimde icinde bulundugum bi konun arasirada olsa gündeme gelmesinden rahatsizim ...cünkü bizim gereksiz konularimizla bu topigin mesgul olmasindan gercekten mahcup oluyorum....cünkü bu topik bunu haketmiyo burasi böyle bi yer degil....bende senin gibi bi cok topik gezdim gercekten burasi gibisi yok...ben istiyorumki eskisi gibi olsun..ne benim konumla mesgul olsun nede bi baskasi icin....sunun farkindayim cünkü bu konu acildigi zaman kizlar bile cikiyo yorum yapmak bile istemiyolar....aslinda biraz bende gelmesemde bu konu unutulsa iyi olacak...yoksa yine gündeme gelecek...bide encok yeni gelen arkadaslar icin mahcup oluyorum olayi anlamadan topikten bile kacarlar....

bende bunu gündeme getirdiğimden ve durduk yere üzdüğümden dolayı özür diledim.hiç ama hiç istemediğini bildiğim halde yorum yaptığım için:50:
neyse ben çıkım biraz canbonum konuda burda kapansın .kızçelerdende özür dilerim.hepinizi seviyorum .yarın doktordan gelince yazarım oldumu sonucu.

Back
X