Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hayalotum niye özür diliyosunki :6:ben sadece benimde icinde bulundugum bi konun arasirada olsa gündeme gelmesinden rahatsizim ...cünkü bizim gereksiz konularimizla bu topigin mesgul olmasindan gercekten mahcup oluyorum....cünkü bu topik bunu haketmiyo burasi böyle bi yer degil....bende senin gibi bi cok topik gezdim gercekten burasi gibisi yok...ben istiyorumki eskisi gibi olsun..ne benim konumla mesgul olsun nede bi baskasi icin....sunun farkindayim cünkü bu konu acildigi zaman kizlar bile cikiyo yorum yapmak bile istemiyolar....aslinda biraz bende gelmesemde bu konu unutulsa iyi olacak...yoksa yine gündeme gelecek...bide encok yeni gelen arkadaslar icin mahcup oluyorum olayi anlamadan topikten bile kacarlar....

bir yere kacmayiz merak etme!:))) herkes kendinden sorumlu, artik konu her ne ise belli ki üzülüyorsunuz birakin artik. Bakin bir sürü konusacak konumz var. ben hala adet olmadim, ama olacakmisim gibi agrilarim var. iki gündür midem cok kötü, soda icerek durabiliyorum. e görsem yada koklasam midem agzima geliyor. ben normalde bogazima parmak sokmadan kusamam, simdide de bogazima kadar geliyor geri gönderiyorum. ama enteresan bisi hala yemek yiyebiliyorum. hatta bugün herkes bulgur pilavindan bahsetmis gittim üsenmedim koca tencere pisirdim ama cok az yiyebildim.. bakin konusacak ne kadar önemli konular var:))))

bende bunu gündeme getirdiğimden ve durduk yere üzdüğümden dolayı özür diledim.hiç ama hiç istemediğini bildiğim halde yorum yaptığım için:50:
Neyse ben çıkım biraz canbonum konuda burda kapansın .kızçelerdende özür dilerim.hepinizi seviyorum .yarın doktordan gelince yazarım oldumu sonucu.

allahın izniyle güzel haberlerle geleceksin canım yarın...

Koccaman öpüyorum hayatım,allaha emanet ol :54:

bir yere kacmayiz merak etme!:))) herkes kendinden sorumlu, artik konu her ne ise belli ki üzülüyorsunuz birakin artik. Bakin bir sürü konusacak konumz var. ben hala adet olmadim, ama olacakmisim gibi agrilarim var. iki gündür midem cok kötü, soda icerek durabiliyorum. e görsem yada koklasam midem agzima geliyor. ben normalde bogazima parmak sokmadan kusamam, simdide de bogazima kadar geliyor geri gönderiyorum. ama enteresan bisi hala yemek yiyebiliyorum. hatta bugün herkes bulgur pilavindan bahsetmis gittim üsenmedim koca tencere pisirdim ama cok az yiyebildim.. bakin konusacak ne kadar önemli konular var:))))
alaala sen niye böyle oldun ki canbonum.?
Hayalotum yaptınmı bitanem kurabiyeyi??

yok bitanem yapamadım bugün yazmıştım geçmişte yarın yapıcam inşallah.

slm kızlar nasılsınız
ben iyiyim bu gün kar vardı ama kociş beni önce sinemaya götürdü sonra yemege çok güzeldi
sizde ne var ne yok

yok bitanem yapamadım bugün yazmıştım geçmişte yarın yapıcam inşallah.[/QUOTE]

GÜZEL HABERLERİN ARDINDAN GÜZEL GİDER MİSS GİBİ

Miamoremm bebişmi geliyor yoksaaa
hayırlısıyla inşallah

neden similey yollayamıyorum beeeeeennnnn

Back
X