- Konu Sahibi medd_cezir
- #32.961
hoşgeldin gurbet kızçem çok şükür sen nasılsın?
Iyiyim sukur canim yaa brisey soracam benim 18 ci gun batimdan ve hala ovu testim de silik cikiyor olabilir mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin gurbet kızçem çok şükür sen nasılsın?
sen nasıl oldn canımmm
gurbetkiz benimde yumurtlama akıntım çok olmadı
soğan suyu içiorz yaaaa
sende ne alemdeeeee
bu arada hoşgeldin
Hosbulduk canim benim .. ben pek fark goremedim ama iyi gidiyor .. sen de nasil gidiyor kac gunun kaldi ..
bendede iyi en azından iştahımı kapattı güzel old
1 haftam kaldı senin ne kadar kaldı canım
6 gunum kaldi canim benim , aynen benimde istahimi kapatti sabahlari pek birsye yiyemiyorum , canim birsey soracam hayalotuma sordum cvp gelmedi .. bugun benim 18 gunum batimdan ve ovu testinde ikinci cizgi hala silik olabilir mi ki? :44::44::44: yumurtlama surecim hala devam edebilirmi ki?
valla canım şöyle söyliyeyim
benimde yumurtlama haftamdı ama yumurtlama akıntım tam net göremedim
benim batta7 si falan
soğansuyu ile alakalı olabilr belkide
ben risk etmemek için 1 haftadır gün aşırı deniorm bende kararsız kaldım çünki
Ya bende net olarak cizgiyi persembe cuma gordum ovu testimde ama hala cizginin devam etmesi tuhafima gitti .. :44::44::44: benim batimda 7 si canim 7 subatda .. sen ovu testi de yapiyorsun demi?
Ya bende net olarak cizgiyi persembe cuma gordum ovu testimde ama hala cizginin devam etmesi tuhafima gitti .. :44::44::44: benim batimda 7 si canim 7 subatda .. sen ovu testi de yapiyorsun demi?
yok canım ben ovülasyon testi kullanmadım
ama şöyle hesapladım
geçen ay benim yumurtlama takibimi doktor yapmıştı bana
25
27
29.günlerde beraber oln dedi
benimde adet 1 gün erken geldi
anlican riske etmemek için 20sinden belli gün aşırı.....
mantıksızmı bilmiorm valla
sen ne zaman adet olmustun bu ay ? Hayir neden mantiksiz olsun ki bende gecen ay 14-15 ci gun yumurtlamistim .. Ama bu ay dedigin gibi sogan suyundan mi neden se takiplerim karisti .
caanım senin yumurtlama akıntın geldi mi
yumurtlama akıntısı dediğin jel gibi şeffaf bişeymi kln cuumm??:44::44:
8 ocakta olmştm senin ne zamandı canım
hani uzayan bi akıntı var ya sünen yumurta akı kıvamında ahanda o
![]()
benimkide 10 ocakta geldi 29-30 gune bi adet oluyorum canimm , aklim suna gitti hala cift cizgi goruyorum ve 18 ci gun , 4-5 gun hala cift gorursem hamile olabilir miyim cunku 18 ci gun bitti hala cift cizgi? Sabah bakalim bir daaha yaparim . Ama gebelik testi degil ovu testinden yapiyrum problem burda?
benim geldi o bugün 2-3 saat önce yinemi olmadı yani![]()
valla bilmiorm canım kullanan yorumlarına bak bi istersen
cenabı allah bu ay seninde yüzünü güldürsün inşallah
hayirlisi canim acele etmiyim kendiem stress yaparim simdi , insallah canim benimde ve senin de herkesin olur onumuzdeki ayy![]()