Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

slm kızlar bende bugün keyifsizim biraz belim ağrıyo hergün bi ağrıyla kalkıyorum hayrlısı haftaya salı batım inşallah bu kez bebişim benimledir:(

bende mennun oldum canım hayırlısı olsun ben doktora gıtmedım hıçç

kesercigimm kendini fazla dinleme dinledikce bi agrilar bulup cikariyoruz insallah bebisin seninle olur Allah gonlune gore versin :16:

zeynebnur Rabbim hayirlisini versin sabretmek gercekten zor Allah bize sabir versinn insallah bebislerimiz bizlerle olucak inaniyorumm :31:

canım 1 ay regl olmadan geçti diyorsun hayırlısı diyorum..kan testinde çıkmaması şaşırttı beni ama bi yanlışlık yapılabilmesi kuvvetle muhtemel..inşallah haytırlısıyla hamilesindir canımm perşembeyi iple çekicez o zaman :32::32:::)))
özellikle ayaklarını sıcak tutmaya çalış çorap üstü çetik ve ev botu ben öyle dolaşıyorum evin içinde bu hafta bende hiç ısıtamıyorum ayaklarımı dikkat et bitanemm üşütme:9::9:

walla Hancekcim, Türkiye den bir doktor arkadasimla konustum, kan testi sonuclari kesindir dedi. kücük bir ihtimal gec döllenme denilen bir sey olabilir dedi. cünkü 13 aralik en son reglim, 13 ocak olmam gereken zaman olarak bakiyorlar. ben kan testini 18 ocak ta yaptirdim. gec döllenmeyse erken teste baktirmis olabilirmisim, amannnnn walla bende bilmiyorum. Erken gec, döllendiyse döllendi döllenmediyse döllenmedi:))) birinden biri olsunda bende rahatlayayim:))) adet olamamak da kötüymüs canimmmmm:)))

tatlimmm, Allah acil sifalar versin..Insaallah hayirlisiyla kurtulursun.. internetten bakmani öneririm. civanpercemi ve aslanpencesi. fakat hamile kalmak istiyorsan sakin icme!!! önce kisti btirmek istiyorsan icebilirsin, cünkü bu tür bitkiler belki kistleri parcaliyor ve yok ediyor fakat bebegide düsürüyor..umarim sifa seni cok cabuk bulur..

canım şimdi verdiği ilaç araştırmalarıma göre rahim duvarını kalınlaştırıyomuş,kist içinde etkisi olyomuş biyandan.hamılelerede verılıyomus genelde düşük olmaması için.bunu bi deniyeyim bakalım bununla hamıle kalma sansım var cunku d.kontrol hapını bıraktık artık çok şükür:46::46::46:bu ayda olmassa zaten rahim filmi çekilcek ondan sonra otlara başlarım artık kısmet.soğan suyumuda devam ederim tamda alışmıştık birbirimize:9::9:

valla bilmiyorum sebepsiz yere içimde bi sıkıntı var hayrolsun bakalım

Zeynepnurum bende antalyadan sizlerleyim 1,5 senedir evliyim ve 10 aydır uğraşıyoruz bebiş için ama henüz bir cevap yok hayırlısı diyoruz bekliyoruz.anommmmm kız en yaşlınız benmiyim yoksam 32 yaşındayımya ben:))))

Zeynepnurum bende antalyadan sizlerleyim 1,5 senedir evliyim ve 10 aydır uğraşıyoruz bebiş için ama henüz bir cevap yok hayırlısı diyoruz bekliyoruz.anommmmm kız en yaşlınız benmiyim yoksam 32 yaşındayımya ben:))))

memnun oldum canım önemli olan beden yaşı değil arkadaşım ruh yaşıı ben kendimi daha yaşlı hissediyorum bazen özellikle bu bebek meselesinden sonraa

Son düzenleme:
Back
X