- Konu Sahibi medd_cezir
- #33.041
slm kızlar bende bugün keyifsizim biraz belim ağrıyo hergün bi ağrıyla kalkıyorum hayrlısı haftaya salı batım inşallah bu kez bebişim benimledir![]()
inşallah keserim hayırlısı olur inşallah hakkında

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar bende bugün keyifsizim biraz belim ağrıyo hergün bi ağrıyla kalkıyorum hayrlısı haftaya salı batım inşallah bu kez bebişim benimledir![]()
bende mennun oldum canım hayırlısı olsun ben doktora gıtmedım hıçç
canım 1 ay regl olmadan geçti diyorsun hayırlısı diyorum..kan testinde çıkmaması şaşırttı beni ama bi yanlışlık yapılabilmesi kuvvetle muhtemel..inşallah haytırlısıyla hamilesindir canımm perşembeyi iple çekicez o zaman::)))
özellikle ayaklarını sıcak tutmaya çalış çorap üstü çetik ve ev botu ben öyle dolaşıyorum evin içinde bu hafta bende hiç ısıtamıyorum ayaklarımı dikkat et bitanemm üşütme![]()
tatlimmm, Allah acil sifalar versin..Insaallah hayirlisiyla kurtulursun.. internetten bakmani öneririm. civanpercemi ve aslanpencesi. fakat hamile kalmak istiyorsan sakin icme!!! önce kisti btirmek istiyorsan icebilirsin, cünkü bu tür bitkiler belki kistleri parcaliyor ve yok ediyor fakat bebegide düsürüyor..umarim sifa seni cok cabuk bulur..
ohhhhhhh miiiiissssssssssss eline saglik hancekcigim![]()
Zeynepnurum bende antalyadan sizlerleyim 1,5 senedir evliyim ve 10 aydır uğraşıyoruz bebiş için ama henüz bir cevap yok hayırlısı diyoruz bekliyoruz.anommmmm kız en yaşlınız benmiyim yoksam 32 yaşındayımya ben:))))
valla bilmiyorum sebepsiz yere içimde bi sıkıntı var hayrolsun bakalım
Zeynepnurum bende antalyadan sizlerleyim 1,5 senedir evliyim ve 10 aydır uğraşıyoruz bebiş için ama henüz bir cevap yok hayırlısı diyoruz bekliyoruz.anommmmm kız en yaşlınız benmiyim yoksam 32 yaşındayımya ben:))))
afiyet bal şeker olsun lorimmm
ısıtır belkim biraz![]()
bennnnnnnnnnnnnnnnnnn geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmm acilinnnnnnnnnn![]()
bennnnnnnnnnnnnnnnnnn geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmm acilinnnnnnnnnn![]()
habibtemmmm hoss geldinnnnnnasilsinn ?
iyiyimmm habibtemmmm se nasilsinnnnnnnnnnn bitanmmmm![]()
kız kaynanan seviyo seni bende yenice kahve yaptıydım nasiplisin bak bi tanede fazladan yaptıydım gel otur gel
kız kaynanan seviyo seni bende yenice kahve yaptıydım nasiplisin bak bi tanede fazladan yaptıydım gel otur gel