Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

alala sana söktürücü vermesi gerekti aslında ama bu gittiğin de kesin verir canım:31:saol bitanem bakalım yarın banada nediyecek busefer farklı bı doktora gıdıyorum hayırlısı artık:31:inşallah aşılamaya falan gönderirde rahatlarım :27::27:

yaa benm de bu dr yeni, prof kendisi, tüpbebek de yapymuş bende bir an önce sökülsem tahlil ve denemeler filan ilerlicez inşallah ama bi sökülemedikki daha :50::50: inşallah istediğin şekilde yönlendirir seni canım :16::16:daha önceden gebelik oldumu hiç??

iyi diyelim iyi olalım sizi gördüm daha iyi oldum asetonummm:54::54::54:
görkemim nasıl tekmecikleri nasıl yorulmamışmı daya ayakları:1::1::nazar:

yorulur mu hiç ayaykları karnımın şekli değişiyor tekmeledikçe:52::52: elmalı kurabiye tarifi var mı sende kızçem:52: krizim tuttuda.

yaa benm de bu dr yeni, prof kendisi, tüpbebek de yapymuş bende bir an önce sökülsem tahlil ve denemeler filan ilerlicez inşallah ama bi sökülemedikki daha :50::50: inşallah istediğin şekilde yönlendirir seni canım :16::16:daha önceden gebelik oldumu hiç??

yok canım 2 senedir beklıyorumda tık yok:37:pko var bende :27:birtürlü olmuyor :31:hayırlısı bakalım zamanı var elbet gelıcekler ınsallah:16::16:
gittiğin doktor nerde kuzum istanbuldamı:53::53:bende doktor arastırıyorum ama ıstedıgım gıbı bırını bulamadım daha:1::1:henüz benden geçerli bi not alan çıkmadııı:9::9:

bu sabah bende hasta oldum, 6. ay bu kezde olmadı. hemen ilk denemede olur zannedıyordum 6 aydır hep hüsran 3 kez konrole gıttım bı sorun yok dedı dr. banada stres yaparsan olmaz dıyorlar ama bu kadar önemlı bı konudada ınsan heyecanlanıyor stres yapmadan duramıyorum. uyduruk bı test almıştım dun sılık çıktı ıkıncı cızgı çok heyecanlandım ama bugun reglı olunca hevesım kursagımda kaldı. allah herkese nasip etsin beklemek çok zor

benimde bu ay olmadı ya biz başlayalı 1 ay oldu ama bende hemen olur sanıyordum niye olmuyor ya bazıları bir defada bile kalıyor:(

yorulur mu hiç ayaykları karnımın şekli değişiyor tekmeledikçe:52::52: elmalı kurabiye tarifi var mı sende kızçem:52: krizim tuttuda.

ay bebeğim yaaa teyzoşu yesin onuuuu:54::54::54::54:
yokki bende hiççç hancekim olaydı onda bulunurdu seni paklasa paklasa google paklar bitanemmm:52::52::52:ben kurabiye sevmiyorum ya hiçte yapmam:1::1:

ay bebeğim yaaa teyzoşu yesin onuuuu:54::54::54::54:
yokki bende hiççç hancekim olaydı onda bulunurdu seni paklasa paklasa google paklar bitanemmm:52::52::52:ben kurabiye sevmiyorum ya hiçte yapmam:1::1:

bende sekerli çok sevmezdim ama hamile kalınca dengem değişti tuzludan çok tatlılara yöneldim:52:

benimde bu ay olmadı ya biz başlayalı 1 ay oldu ama bende hemen olur sanıyordum niye olmuyor ya bazıları bir defada bile kalıyor:(

hoşgeldin canım aramızaaa:16:olur canım daha çok yenisiniz biraz daha bekle ve düşünmemeye çalış:34:zamanı var meleklerımızın gelmesı için :29:

hoşgeldin bitanemmm:46::46::46::46:oh neguzel gezmısınızzz:16:anam kızçem 6okm yolu kahve içinmi gittinizzz:1::1:keşkem bize geleydınız ben daha yakınım sana:29::29::29:ateşinmi var şuanlık normal kuzum 38den ıtıbaren grıbe donuyo allah vermesın:16:belkım teyzoşmun belirtisi olabılırmı aceppp:53::53:ondada yuksek oluyormus ya hanii:46::46::46::46:
valla bitanem 2 saat oturup döndük..özlemiştim yaa eşim yine hafta içi babasını görebiliyo işleri nedeniyle..
valla senle daha yakınızzzzz..köprüyü geçtikmi sendeyimmmmmmmm:9::9::9::9:
yaa kuzum daha 22. günüm..yumoşum çatlayalı 6 gün oldu..bu kadar erken belirti vermez heralde..sanırım gribim bitmeden başlayacakkkk:14::14::14:

saol bıtanem yok sökülemedim daha :5::5:sankim böyle içim yırtılıyomuş gibi oluyo hani kumaş yırtarsın ya onun gibi:50:ama kistle ilgili bi durum olsa agrısından duramam herhalde.şimdi boyle bo yarım saat kıvrandırıyo 10dakka geçiyor gıbı bıseyım yok öyle diyeyim ben sana:31:olamadan biticem yine sanırsam yarın olsada doktora gıtsem:31:artık duracak gıbı olmassam gıderım canım.uzanıyorum şimdi uyudum uyucaktım bı baınım dedım:6::6:yıne gorusuruz tatlım akşama daha kızçeler gelmemiş daha:27::27::27:

canım sen git yarın..belki söktürücü ilaç verir..yazık bu çektiğin sancıya..ay niye böle olduki aceppp:26::26:
ben de bi bıcı yapayım yine gelcem kuşum..az da başım ağrıya herzamanki gibiii zatennn:50::50:

selam hayalot .. sen demi regl bekliosun yoksa?? ben de yarın dr gidicem, çok gecikti ama bebek de yok:( senin ne kadar geciktikistim vardı noldu bilmyrum artk yarn çıkar ortaya inşallah ??

oooo cnm selammm:3::3::3::3::3:
sen demi hala bekliyorsunnn?inşallah kistten bir an evvel kurtulursun cnm

Back
X