Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

benimde bu ay olmadı ya biz başlayalı 1 ay oldu ama bende hemen olur sanıyordum niye olmuyor ya bazıları bir defada bile kalıyor:(

malesef cnm zaten hep o biseferde hamile kalma hikayeleri yüzünden yakında kafayı yiycez kızlarla..
sen içini ferah tut..yalnız değilsin..burada aylardır yıllardır bekleyen kızçelerimiz var..Rabbim nasibetmeyince olmuyor..nasipse de ilk denemede oluyor..benim arkadaşım regli biterbitmez hamile kaldı..düşünmedikleri dönemde..meğer erkenden yumurtlamış..kısmet işte..
yaşın kaç bilmiyorum ama 30 yaş altına 1 yıl olmamasına normal diyor doktorlar..benim gibi 30 üstü için de 6 ay olmaması normal..sonra tahliller falan yapılıyor..eşine spermiyogram yapılıyor..herşey normalse rahim filmi çekiliyor..çünkü tüpler kapalıysa güzel yumurta ve sağlam sperm de olsa buluşamıyor..
sen şimdi hiçç stres yapma..vakti zamanı gelince hepimizin olacak elbet..

ben geldim canlarımmmmm :10:
yorgunluktan ölüyorum ahanda böyle oldum :37:
ayyy evde oturmaktan gezmeyi tozmayı unutmuşum bugün onu anladım :1:
kocişimle dopdolu bir gün geçirdim ya ben bu adamı çooooook seviyorum yaaaaaa :69:
yaa bi de sizi çoooook sevşyorum ben, bunu da söylemeden uyumak istemedim :16:
bu arada batıma 2 gün kaldı veee az da olsa kasıklarım ağrımaya başladı... hayırlısı :16:
Rabbim tez zamanda dualarımızı kabul etsin, göbüşlerimizi doldursun inşşş :16:
İYİ GECELEEEERRRRRRRRRRRRR :54:

kocişimle dopdolu bir gün geçirdim ya ben bu adamı çooooook seviyorum yaaaaaa :69:
bu arada batıma 2 gün kaldı veee az da olsa kasıklarım ağrımaya başladı... hayırlısı :16:

ahh maşallahh kuşumm Allah ayırmasınnnnnnnnnnnnnn:nazar::nazar::nazar:
biz de seni çok seviyoz bebeğemmmmmmmmm:69::69::69::69:
iyiki açmışsın topiğ..sayende beraberiz aylardır:16::16::16::16:
hadi inşallah gelen bebiş olsun tatlım..:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:kırmızılar değill:47::47::47:
valla o kasık ağrıları hamile kalınca da oluyoır..bizzat yaşadım tatlım..ama böyle tuhaf ağrılar batma gibi..hadi inşallah yaa bebiş gelsinnn:46::46::46:

canım sen git yarın..belki söktürücü ilaç verir..yazık bu çektiğin sancıya..ay niye böle olduki aceppp:26::26:
ben de bi bıcı yapayım yine gelcem kuşum..az da başım ağrıya herzamanki gibiii zatennn:50::50:
geldim scorpıonsum ağrı vurunca kaçıyorumm:27::27:gidince tekrar geliyorumm:1::1:benden kurtuluşunuz yok sizinn:52::52:gitcem kuzum gitcem yarın 12 gibi doktorun odasındayımm:27::27::27:tamam iyi bıcı bıcılarr:52::52::52:

hoşgeldinnnnn:46::46::46::46:
oh neka güzel gezmişinizzz allah bozmasın yuvanı en kısa zamanda meleğinle daha mutlu güzel günlere inşallah:38::38::emir_bebek::16::16::nazar:
bizde seni çok seviyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:29::29::29:canımın içisin hadi hayırlısı olsun bakalımmm güzel haberlere diyelimmm:54::54:tatlı ruyalar bıtanemmmm:54::54::54::54:allah rahatlık versınnn:16::16:

gonzalezim gelmedin halaaa:53::53::53:
gerçi iğne saatin geçti herhalde yine uyuya kaldın :29::29::29:
inşallah bişey yokturrr umudumm:26:

geldim scorpıonsum ağrı vurunca kaçıyorumm:27::27:gidince tekrar geliyorumm:1::1:benden kurtuluşunuz yok sizinn:52::52:gitcem kuzum gitcem yarın 12 gibi doktorun odasındayımm:27::27::27:tamam iyi bıcı bıcılarr:52::52::52:

hoşgeldinnnnn:46::46::46::46:
oh neka güzel gezmişinizzz allah bozmasın yuvanı en kısa zamanda meleğinle daha mutlu güzel günlere inşallah:38::38::emir_bebek::16::16::nazar:
bizde seni çok seviyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:29::29::29:canımın içisin hadi hayırlısı olsun bakalımmm güzel haberlere diyelimmm:54::54:tatlı ruyalar bıtanemmmm:54::54::54::54:allah rahatlık versınnn:16::16:

oyy kıyamam yaaa sen gelme dinlen kuşummm.:14::14::14:
tatlım artık hangi doktora gidiyorsun?

malesef cnm zaten hep o biseferde hamile kalma hikayeleri yüzünden yakında kafayı yiycez kızlarla..
sen içini ferah tut..yalnız değilsin..burada aylardır yıllardır bekleyen kızçelerimiz var..Rabbim nasibetmeyince olmuyor..nasipse de ilk denemede oluyor..benim arkadaşım regli biterbitmez hamile kaldı..düşünmedikleri dönemde..meğer erkenden yumurtlamış..kısmet işte..
yaşın kaç bilmiyorum ama 30 yaş altına 1 yıl olmamasına normal diyor doktorlar..benim gibi 30 üstü için de 6 ay olmaması normal..sonra tahliller falan yapılıyor..eşine spermiyogram yapılıyor..herşey normalse rahim filmi çekiliyor..çünkü tüpler kapalıysa güzel yumurta ve sağlam sperm de olsa buluşamıyor..
sen şimdi hiçç stres yapma..vakti zamanı gelince hepimizin olacak elbet..

evet yawww bende hamile kallmanın bu kadar zor olacağınıı bilmiodummm :53::53::53::53::53:
meğer dünyanın en zor işiyimişşş
allahım inş. bu zorluğu çarçabul atlatma ve müğjdeleimize kavuşmayı nasip ederrr :16::16::16::16
:

oyy kıyamam yaaa sen gelme dinlen kuşummm.:14::14::14:
tatlım artık hangi doktora gidiyorsun?

yok bıtanem ıyıyım sımdık bak yıne burdayımmm:3::3:yatıyom zaten canavar gıbıyımmm:52::52::52:
şimdik zeynep kamilden randevu aldım daha doktor bulamadım çünkü hemde testler tekrarlanmış olur bedavadan:1::1::1:

neka uzun yazmışın yazmışın yaa:53::53::53:barem sıra sıra cevap verem :51::51:çok çalışkanım ben gonzalezimmm bak heryerimden kk fışkiiriiiyorrr:9::9::9::9:keserimin artık yarası gitti ya çok şükür gonzalezım oyuzden sorduydum :17::17::17:verdik kuzum senin kurtcukları hesaba katarsak benim onuzları sana satmam gerektiii:1::1::1:hayırlı ugurlu olsunnn 10 bebenle mutluluklar dilerimmmm:16::16::16::16::nazar:

:1::1::1:

gonzalezimmm benim :24::24::24:biricik umudum :24::24::24:bitiş çizgisinde ne mi olcan :27::27:allahın izniyle :49:olcan:1::1:
napam ziyaretçi gitti:21: alaalaa ben elimden geleni yaptım ama:27::27:herşey kk için :kkk::72::1:

:54::54::54:

eeeevvvvvvvvvvvveeeeeeeeettttttt gelelimmm sanaaa:52::52::52::52::52:
bi içeri gittin ddidim herhalde umudum masaya yumruk atarkene hastaneye kaldırıldı :27::27::27::1::1:(allah korusun):34:
gonzalezim iğne çokmu canını acıtıyor yaa:5::5:dayan gonzalezim inşallah bu sefer gelcek meleğim bütün acılarını dındırcek inşallah:16::16:
o mause niye dönüp duruyor yaaaa :51::51:ben döndürecem onu en sonundaaa:4::4::4:
valla bıleydım gelcenız masaya yumrugumu atıp beklerdım sızler:1:ı ben cıkmısım peşimden gelmişiniz:33:
bende çalışma yok kırmızı bayrak dikili:40::1::1:
bugün gezmelere gidecen inşallahhhh doya doya gez gonzalezim seni seviyorummm:54::54:

bak seenn.. ya kuzum bi 5-10dk acıyo mu yakıyo mu öyle bisey diyim sana iğne konusunda..yarın fln koldan da oluyo, ordan mı yapsam ki diyorum :26: bkalım sabır diyorunm iste.. ama bitek bu iğne böyle, diğer baskalar var onlar çok basit bunun yanında daha küçükler.. ahh o kırmızı bayrağı sen eltine ver kuzum :9::9::9:al de ben yoruldum birazda sen tut hahahaha :52::52::52:bnde seni seviom kuzum :54::54:

hoşbulduk canım bende yeni gördüm yazını:53:

dün gece ta böyle :53::53::53:seni bekledim gelsinde bi yudum su versin diye:7:
ama sağolsun senin yerine hayolot verdi suyumu:27::27:

yaww.. olaydım verecekdim suyunu.. :27::27: ama hayalotumun suyu da iyidir.. :9::9::9:
:16::16::16::16::16::16::16:oyy canım yaaaa çok ama çok özledim sizleriii annemler ve benim ev arasında mekik dokuyorum:1::1::1:şimdide kardeşim bende bana bakıyooo bakım dedim bii :10::10::10::10:iyi teyzesii 2. ayımız bitti 3e girdikk:49:

selencelkm nerdesin yaww.. özlettin kendiin :16::16: iyisiniz dimi :26: öpüyorum seni, daha sık gel bizlere :54::54:
hoşbuldum hayolotum sen nasılsın:16:
bugün pazar kimse yok umut81 de yok meydanda:29:

geziyoz kuzum, bi pazar günü yakalamışız adamı, evde mi durayım :27:.27::27:

uzanıyorum meleki iyiyim çok şükür:16:
herkez geziyodur şimdi canım:10::10:
umudum gezmekte şuan gezsin benim gonzalezimmm:27::27:sonram karnı burnundayken zor gezer:9::9:
sen nasılsın:54:

heya bak nasıl biliyo herseyi bu kızçemm :53::53: 6. hissi kuvvetli heralde :9::9:
artık orası kısmet.. ama rüyalarda bi kısmetse,. vay benim halime :52::52::52:
iyiym kuşum yaww bugün benimki çalışıyo bende ara sıra yokluyom kk yı:27:

umudum gezsin inş ikizleri olurda bidaha bakar gezcem diye:53:

heya böyle bakiimmmm sizlere :9::9:

mutlu pazarlarrrrr..
dün geceki yorgunluğuma ragmen sabah 9 da kalmış bulunmaktayımmm:27::27::27::27:
kahvaltıdan sonra kayınvaldemlere kahveye gittik..yakın da oturmuyopruz haaa.git gel 60 kilometreeeee:30::30::30:
eve geldik şimdi çamaşırdı yemekti derken akşam olur zatennn...:31::31:sanki biraz da ateşim var gibi geliyo ama 36,5..inşallah yükselmez yeniden mi hasta olcam ben yaaaaaaa:50::50:
neyse kuzular bende havadisler böleee..sizler nasılsınız bakalımmm keyifler iyidirinşallahhh:16::16::16:

ohh masasAllah scorpim her yere yeter :29:kuzum dkkat et kendine, havalar da tam bi düzelemedi.. nane limon iç kuzum :54:

medcezirim senle ikimiz bugünün canına okuyanlardanız heralde :52::52: ama ben arabada gelirken az uyumustum :27::27: o yüzden gelincede smdi burdayımm :9::9:
hadi hayırlııs olsun bakalım, bu ay sürpriz yapsada gelse meleğinnn , tatıl rüyalar, bebisil geceler :54::54:

gonzalezim gelmedin halaaa:53::53::53:
gerçi iğne saatin geçti herhalde yine uyuya kaldın :29::29::29:
inşallah bişey yokturrr umudumm:26:

geldim kuzum geldim.. dedim smdi hayalotum merak etmstir beni.. enisten oturmusut pc de.. anca kalkdı.. gördüğün gibi cvp verecem diye telef oldumm :9::9::9::9:

:1::1::1:

:54::54::54:

bak seenn.. ya kuzum bi 5-10dk acıyo mu yakıyo mu öyle bisey diyim sana iğne konusunda..yarın fln koldan da oluyo, ordan mı yapsam ki diyorum :26: bkalım sabır diyorunm iste.. ama bitek bu iğne böyle, diğer baskalar var onlar çok basit bunun yanında daha küçükler.. ahh o kırmızı bayrağı sen eltine ver kuzum :9::9::9:al de ben yoruldum birazda sen tut hahahaha :52::52::52:bnde seni seviom kuzum :54::54:

yaww.. olaydım verecekdim suyunu.. :27::27: ama hayalotumun suyu da iyidir.. :9::9::9:

selencelkm nerdesin yaww.. özlettin kendiin :16::16: iyisiniz dimi :26: öpüyorum seni, daha sık gel bizlere :54::54:

geziyoz kuzum, bi pazar günü yakalamışız adamı, evde mi durayım :27:.27::27:

heya bak nasıl biliyo herseyi bu kızçemm :53::53: 6. hissi kuvvetli heralde :9::9:
artık orası kısmet.. ama rüyalarda bi kısmetse,. vay benim halime :52::52::52:

heya böyle bakiimmmm sizlere :9::9:

ohh masasAllah scorpim her yere yeter :29:kuzum dkkat et kendine, havalar da tam bi düzelemedi.. nane limon iç kuzum :54:

şunları teker teker yazaydın nolurduuuu:27::27::27:heeeeeeeeeee nolurdu söyle banaaaaaa:52::52::52::52::52:

koldandamı vuruluyo ya siz nasıl vuruyonuzki onları rastgelemi oluyooo:26:vallahi zor umudum ya kan pıhtısı içinde kendılerı vuruyolarmış iğneleri rabbım emeklerınızı boşa çıkarmasın inşallahh:16::16::16:

doru benim suyumda iyidirrrr iyidirde eşimde benle fazla su içmiyoz :27::27:1 damacana su vallahi 1 ay gidiyor en erken biterse 3 hafta :23::23:ama tazecık daha bayat değil melekim korkma :1::1::1:çimenler oluşmadan bidonun dibinde bitiriyoz yani:52::52::52::52:

heee gonzalezım 6.hissim kuvvetliii:53::53::53:herşeyi seziyorum 10mt ötedennn:53::53::53:hayalotum yaaa ondan yaniii:27::27::27:

Back
X