Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

öle iste kuzum :31:
heh aynı k.valdem giib konustun.. yaww şaşı ben size. nasıl akla gelmez. hiç mi hararet yapmıyonuz :9::9::9:
valal kahvaltı hazırlarnkene 2bardak içiyom bi..kalkınca susuyom..kahvalıt sırasındra yine 2-3bardak su.. gün içined su.. artık nereme içiyosam :9::9::9::9: ben susuz duramam, su hayattır balkusum snde iç :52::52:

bu gözleri ben bi yerden tanıyom sankim :52::52::52::52::52::52:

heya dimi iğne :5:
öle işte kusum.. dedim sen Allah'ın her günü evden çıkıon, madem göndermedin bnide gezdircen :27:
bidediyo, o kadar da kal demedim çok istiyosan gideydin babanlara , gıcık şey.. götürmemek için su koyveriyodu ki :1::1: yakaladım tutdum ensesinden :52::52::52: bak dedim ya götürürsün, ya götürürsün, yoksa atıcam kapıya seni :9::9::9:
derken çok korkdu öle gitdik :9::9::9:
eve gelirkende diyo, keske babanlara gideydik daha az masraf çıkardı :9::9::9:dedim geçmis ola.. tabi gittim mi kalacam, yalnızda durmak istemiyo evde.. ben bilmiyom sankim.. bi öle kıvır bi böle kıvır sonrda :27::27::27:

anammmm hızlı gonzalezdemı büle su içmiyooo benim gıbımmmm:9::9::9::9:çeke çeke kime çekmişim gördünmü gıııı:1::1::1:
o gözler senin için umudummmmm:9::9::9::9::9:
ayyyy eniştem gülmekten öldürdün beni yaaa:60::60::60::60: aynı benımki:27:demekkı butun erkekler aynı gonzalezımmmm:1::1::1::1:

bitanelerim ben acil çıkış yapıyorum belime ağrı girden birden :26:pcde çok oturdum bide çok yattım bugün koltuk tepesınde:31:bıraz hareket etmelıyım yoksa sabaha dogrulamam valla:27::27:öpüyorum ecehanım bi test yap egerkı aşılama gunun dolduysa bıtanem:26:yada doktorunu bı ara sor bıtanemm mutlaka yaz sonucuolurmu merakta bırakma benii:29::29:
umudum cıkıyorum yarın gorusuruz 12 gıbı randevum var ama sabah gıreım bıtanem çokkk öpüyorummmm:54::54:

tmm kusum.. hadi hayırıl geceler, yat dinlen kuzum. randevuna bomba giib gidersin insaAllah.. bebisler pıtır pıtır dökülsün inşşaAAlahhh... :21::21: sabah görüsürüz artık kısmet olrusa, öpyom balım, seni seviyom :54::54:

ciddimisin ya evet demirpark var alışveriş merkezi.. hatta bugün gitsekmi dedik durduk yarın gitcez.. nasıl kaçırdım ya sen o zaman eregliden falansın.. kozlu tarafındaki sahilde yürümüşsünüzdür orasıda çok güzel... bi daha haber ver:47:

evt cnm.. bgün farkettik. adını taa oraya gidince okuyabildik :1: epey bi kalabalıkıt her yer.. havada güzel sayılırdı., biraz kapalı gibiyid ama bazen günes fln çıkdı.. tam günüydü gezmenin.. umud kaçırmadı tabiki :27::27:
balık restrontları var, kedicikler fır fır dönüyo etrafımızda :52:
oraya geleceğimiz aksamdan belil olayıd derdim kuzum, snde geceleri bu saatde geliyon anca, gündüz olaydın iki haber uçururdum sana :9::9:artık bidakine kuzum :9::9:

tamam canım çok çok teşekür ederim sana.. anca kan testiyle ögreniriz...ben herseye hazırımda eşim çok hevesli o üzülsün istemem inş tutar hakkımızda hayırlısı:16: k.i.bak

inşallah canımmm hayırlısı olsun hakkınızda allaha emanet olll:54::54::54::54:
umudum sende alllaha emanet ol kuzum :54::54::54:

kimsesine göre degişiyo doktor adet olmassan adetin geçince 1 hafta sonra gel dedi.. ama eşim sabırsız yapalım diyo yarın idrar testi alıp gelecek.. onda çıkmaz diyorum anlamıyo.. :50:

cnm keske biraz daha duraydınız.. kanama geldi dedin ya..
bide normal testel belki çıkmayabilir, kan da baktır kuzum, yarın

tmm kusum.. hadi hayırıl geceler, yat dinlen kuzum. randevuna bomba giib gidersin insaAllah.. bebisler pıtır pıtır dökülsün inşşaAAlahhh... :21::21: sabah görüsürüz artık kısmet olrusa, öpyom balım, seni seviyom :54::54:

evt cnm.. bgün farkettik. adını taa oraya gidince okuyabildik :1: epey bi kalabalıkıt her yer.. havada güzel sayılırdı., biraz kapalı gibiyid ama bazen günes fln çıkdı.. tam günüydü gezmenin.. umud kaçırmadı tabiki :27::27:
balık restrontları var, kedicikler fır fır dönüyo etrafımızda :52:
oraya geleceğimiz aksamdan belil olayıd derdim kuzum, snde geceleri bu saatde geliyon anca, gündüz olaydın iki haber uçururdum sana :9::9:artık bidakine kuzum :9::9:

evet canım her zamanki hali kalabalık oluyyo.. bi dahakine haber ver canım

anammmm hızlı gonzalezdemı büle su içmiyooo benim gıbımmmm:9::9::9::9:çeke çeke kime çekmişim gördünmü gıııı:1::1::1:
o gözler senin için umudummmmm:9::9::9::9::9:
ayyyy eniştem gülmekten öldürdün beni yaaa:60::60::60::60: aynı benımki:27:demekkı butun erkekler aynı gonzalezımmmm:1::1::1::1:

:1::1::1::1:
evet canım her zamanki hali kalabalık oluyyo.. bi dahakine haber ver canım

heryer kalabalıktı cnm, sadece alsvers merkezi değil.. dolastığımız yerlerde, millet havaayı gezme havası bulunca herkes çıkmıstı..
tmm cnm insaAllah, artık kısmet olursa bebislerle gelirik :17::17::17:

cnm keske biraz daha duraydınız.. kanama geldi dedin ya..
bide normal testel belki çıkmayabilir, kan da baktır kuzum, yarın

fazla gelmedi ama damla damla.. ama bizi bitirdi:50:durmadı canım erkek degilmi işte.. ama şimdi çok korktu çok endişelendi daha dokunmam sana diyo..onu hiç öyle görmemiştim normalde o kadar sakin rahatki bende tam tersi çok panik heyecanlı bi tipim... bende dedim o testlerde çıkmaz diye alcam diyo alsında görsün ne diyeyim.. çıkacak görürsün diyo...:26:

günün yorgunluğundan artık pilim bitiyo, azıcık sabaha kadar şarja takam kendimi :27::27::27::52::52::52::52:
hadi hayırıl geceler,. bol bebisli geceler. sizleri öpüyorum, :54::54:selamlıyorum:42::42:
ve tıpışlıyıp
:10:topikten gidiyorum uykucuklar geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :9::9:

fazla gelmedi ama damla damla.. ama bizi bitirdi:50:durmadı canım erkek degilmi işte.. ama şimdi çok korktu çok endişelendi daha dokunmam sana diyo..onu hiç öyle görmemiştim normalde o kadar sakin rahatki bende tam tersi çok panik heyecanlı bi tipim... bende dedim o testlerde çıkmaz diye alcam diyo alsında görsün ne diyeyim.. çıkacak görürsün diyo...:26:

cnm ne diyeyim bilemedim ki simdi.. ya 9 ay boyunca olduğunu düsünsün .. :69: yani bunu da dedim ama, insaAllah farklı algılanmamıstır ..
kuzum sen en iyisi, kendin gidemiyon mu, bi kan da baktır yarın ; en iyi çözümü bu :26:
hem diğerined çıkmayabilir, eşin demesin sonra, bak olmadı diye :29:

:1::1::1::1:

heryer kalabalıktı cnm, sadece alsvers merkezi değil.. dolastığımız yerlerde, millet havaayı gezme havası bulunca herkes çıkmıstı..
tmm cnm insaAllah, artık kısmet olursa bebislerle gelirik :17::17::17:

dogrudur öyle oluyo zaten sen bide yazın görsen canlı müzik bile oluyor her sahide mutlaka..kozluya çok gideriz biz arkadaşlarımız var orda.. hep bulusuruz.. inş canım bi gün buluşuruz.. inş bebeklerle geliriz inş:16:

dogrudur öyle oluyo zaten sen bide yazın görsen canlı müzik bile oluyor her sahide mutlaka..kozluya çok gideriz biz arkadaşlarımız var orda.. hep bulusuruz.. inş canım bi gün buluşuruz.. inş bebeklerle geliriz inş:16:

hmm.. insaAllah cnm.. bakmışın gün gelmis, bebislerle gezip, gelip kk da, ayy çok yoruldum diyomuşum eve dönünce de :1:

hadi balım ben kaçıyom, hayırıl geceler sana, gözlerim gidiyor .. öpüyom seni cnm :54:

Son düzenleme:
cnm ne diyeyim bilemedim ki simdi.. ya 9 ay boyunca olduğunu düsünsün .. :69: yani bunu da dedim ama, insaAllah farklı algılanmamıstır ..
kuzum sen en iyisi, kendin gidemiyon mu, bi kan da baktır yarın ; en iyi çözümü bu :26:
hem diğerined çıkmayabilir, eşin demesin sonra, bak olmadı diye :29:

onuda dedim canım belki 9 ay olmıcak dedim.. dayanırım mmerak etme diyo..yok canım yanlış anlamam merak etme.. kendim evden dışarı çıkamıyorum ki.. kıskanç neyimi kıskanıyosa..anca onla giderim, o götürür her yere, gezdiriyo sagolsun.. olmadı demesi daha erken bence, ben dedim ona idrar testinde çıkmaz diye... bi deneyelim diye tutturdu...

hmm.. insaAllah cnm.. bakmışın gün gelmis, bebislerle gezip, gelip kk da, ayy çok yoruldum diyomuşum eve dönünce de :1:

hadi balım ben kaçıyom, hayırıl geceler sana, gözlerim gidiyor .. öpüyom seni cnm :54:

inş canım iyi geceler canım bende öptüm:54:

günaydınnnn canbonlarımmmmmm:3::3::3:
ben uykumu alamadım :53:gece hep bölük bölük uyudum yaa:27::27:eşimde uykusuz kaldı garibim:18:akşam olmadan çenesi başlar valla durduramam:27:hem rahatsız olunca başımda bekler uyumaz hemde ertesi günü senın yuzunden uyuyamadım der :1:ama sevıyorum yıne bu huyunu annemı aratmıyo boyle durumlardaa:38::9::9:
şimdik biraz evi toparlım sonra hastane yolları gözüktü bi kurcalatım kendımıde gelimm:52::52::52:

ecehanımm sen sadece unutma ıdrarda cıkmayadabılır.eger olurda cıkmazsa kanı beklıcen.çünkü dedğim gibi ilişkiden 12 14 gün sonra kanda belli oluyormuş şimdi baktım netten.oyuzden sabır bıtanem.inşallah ıdrarda bellı olurda hıc gerek kalmazzz bıtanem dualrım senınleee:16::16::16:

keserim nasıl oldu acep inşallah geçmiştirr:54:

haydık bol sohbetler sizlere gerçi gelene kadar kımse konusmaz yaaa:9::9:olsun belkım konusursunuz:1::1:benim kızçelerimin hepsi gececi oldu yaaa:28::28::28:sizi seviyorum :54:gününüz en en en en güzülinden geçsin inşallah:46::46::46::46::46:
haydik hayalot kaçarrrrr:3::3::3::3::3::3::3::3:
:10::10::10::10::10::10::10::10:

selamlar.. günaydınlar kızçelerim.. hepinize mutlu bir hafta diliyorum .. :16:
artık gitme haftası olduğu için evi toparlamam lazım, hem temizlik de yapayım diyorum, geri geldiğimde hazır olsun dicem ama, gerçi ben yokken de tozlanır ev.. nyse yapıpta gidem geri geldiğimde Allah Kerim'dir .. elbet buluruz bi yolunu , geçenlerde ki bi rüyamda, görümcem ve k.valdemi merkezden almaya gitmistik arabayla..heralde öyle olur. kvaldem bana bakarsa, görümcemde evi azıcık yola koyar diye düsünüyorum gördügüm rüyamı ahanda yorumladım :1:.1::1:
nysem ben yokken hayalotum da gelmis gitmis bilem.. :51:bide sabah sabah kim gelir diyo :4::4:hem bana sabah gel dedi bu balım :4::4::4:al sana al sana:9::9:keskem bi saat diyeydik ona göre iki laf ederdik.. nyse.. bakalım.. o da islerini halletsin hastane isleri di insaAllah güzel geçer.. güzel haberlerini bekliyos balım :54: iyi kurcalattır kendini balım :9::9::9:
erbişeye baksınlar :17::17::52::52::52:

bu arada ilaçlardan sanırım.. biraz midem bulanıyo gibim.. birde atesim var..:17::17: zaten bu hep var..:1: hayırlısı bakalım :32:

haydiin bakalım umud da gider.. :10:azıcık dip köşe temizlik başına geçeyim.. :46::46:cam fln siliim.. :21::21: tül yıkancak, bu güzel havayı kaçır mıyım .. sizleri seviorummmm...
hepinizi öpüyorum..:54::54::54:

başş başş :24::24::24:

Son düzenleme:
selamlar.. günaydınlar kızçelerim.. hepinize mutlu bir hafta diliyorum .. :16:
artık gitme haftası olduğu için evi toparlamam lazım, hem temizlik de yapayım diyorum, geri geldiğimde hazır olsun dicem ama, gerçi ben yokken de tozlanır ev.. nyse yapıpta gidem geri geldiğimde Allah Kerim'dir .. elbet buluruz bi yolunu , geçenlerde ki bi rüyamda, görümcem ve k.valdemi merkezden almaya gitmistik arabayla..heralde öyle olur. kvaldem bana bakarsa, görümcemde evi azıcık yola koyar diye düsünüyorum gördügüm rüyamı ahanda yorumladım :1:.1::1:
nysem ben yokken hayalotum da gelmis gitmis bilem.. :51:bide sabah sabah kim gelir diyo :4::4:hem bana sabah gel dedi bu balım :4::4::4:al sana al sana:9::9:keskem bi saat diyeydik ona göre iki laf ederdik.. nyse.. bakalım.. o da islerini halletsin hastane isleri di insaAllah güzel geçer.. güzel haberlerini bekliyos balım :54: iyi kurcalattır kendini balım :9::9::9:
erbişeye baksınlar :17::17::52::52::52:

bu arada ilaçlardan sanırım.. biraz midem bulanıyo gibim.. birde atesim var..:17::17: zaten bu hep var..:1: hayırlısı bakalım :32:

haydiin bakalım umud da gider.. :10:azıcık dip köşe temizlik başına geçeyim.. :46::46:cam fln siliim.. :21::21: tül yıkancak, bu güzel havayı kaçır mıyım .. sizleri seviorummmm...
hepinizi öpüyorum..:54::54::54:

başş başş :24::24::24:

gonzalezimmm yettim gayreeee:10::10::10:yaw sen gelene kadar tozlanır yıne hertaraf yakın olaydık gelemeden 1 gece öncesi ben gelırdım temızlıge çiçekleride sulardım hergünnnn:32::32::32::32::32:gitcem şimdi çıkmadan bi bakınım dedim kim var kim yok bi sayıyım dedimmm:51::51::51::51:midenmi bulaniyoooo:27::27::27:sen hazırlık yapıyon bence:49::49:alıştırıyon kendini öncesinde dimeee:1::1::1:yavrum senin ateşin hiç düşmedi ya napcaz sen çalışmaardan uzak kaldın ateşş fırladı umudum hayırdırrrr:52::52::52::52::52:
yorma kendını alaaalaaa:27::27:in cam tepesinden :40:haydık bende öptüm şimcik çıkıyorummm gelınce yazarımmm baş başşşşş:54::54::54::54::54:

gonzalezimmm yettim gayreeee:10::10::10:yaw sen gelene kadar tozlanır yıne hertaraf yakın olaydık gelemeden 1 gece öncesi ben gelırdım temızlıge çiçekleride sulardım hergünnnn:32::32::32::32::32:gitcem şimdi çıkmadan bi bakınım dedim kim var kim yok bi sayıyım dedimmm:51::51::51::51:midenmi bulaniyoooo:27::27::27:sen hazırlık yapıyon bence:49::49:alıştırıyon kendini öncesinde dimeee:1::1::1:yavrum senin ateşin hiç düşmedi ya napcaz sen çalışmaardan uzak kaldın ateşş fırladı umudum hayırdırrrr:52::52::52::52::52:
yorma kendını alaaalaaa:27::27:in cam tepesinden :40:haydık bende öptüm şimcik çıkıyorummm gelınce yazarımmm baş başşşşş:54::54::54::54::54:

yetiş bacım yetişşş :9::9::9:e napim olsun içimrahat giderim evden, temiz yaptım diye.. geldiğimde onu o zaman düşürük :1: ahh balım ben yattığım zamanda bile sen yanımda olsan o bile bana yeter..hiç sana kıyar mıyım :38: ben çalıscak adam buldum görümce ve k.valde ikilisi :27::27::27:
yaa ilaçlar yapıyo onu biliyorum..artık kaç gündür içime iyice işliyo sanırım ondan..
heyaw atesim heç düsmüyo benim :17::17::17:yoo arada çalısma ediyok cnm o kadar da değel :1::1: daha çalısma yasağı haftasına gelmedik :27::27:
yapam kuzum, kendimi yormadan, cam tepesinden bu kez çıkayımda, bidakilere inerim :9::9::9:

hadi bnde kaçtım.. görüsürük balım.. :54:

Selam Canlar cok koptum ya kimseden haberim yok bari arada ozel mesaj atinda haberim olsun
Okuldayim herzamanki gibiyim operim herkesii

canbonlarım ben geldim ama çokk ağrım var benimmm:14::14::14:
bi duşa gircem once olan bitenleri bi yazımda:16:
en sevmediğim devlet hastanesine randevu almıştım şansıma bi yenilemişler 15 gün olmuş yenileme yapılalı:1::1:
erkek doktor kadın asıstanı bide aynı özel hastanedekı gıbım yardımcı kız koymuşlar:27:sonram ben gırdım anlattım halımı.doktor şaşırdı bi sen 1 senedir bu halinle geziyon hiçmi ağrın sızın yoktu evldım didi ultroson kağıtlarına bakarak:53::53:dedim oluyodu ama dayanamayacağım gibi değildi didim:21::21:sonra yanındaki asıstanı odaya aldı işte aynı özeldeki hastaneler gibi ayrı odası vardı:51::51:sonram kadın smear testı kultur testı aldı.kan verdim .sonra ultrasonla baktı kadın erkek doktor gırmedı hıc.:27:asıstanı hocasına bakarken kıstlerın boyutlarını soyledı :46::46:sonra adam benden ızın ıstedı musaıtsenız gelıyorum dedı sonra asıstanı çarsafı çekti iyice ustume gelebuılırsınız dedım bende :17::17:adam direk bılgısayara baktı gozunu bılem kaydırmadı :8::8:sonra hep konustu benımle agrın varmı falan dıye evet dedım.gıyın onusalım dedı.
bugune kadar boşu boşuna koşturmuşun özellerde yazık günah dedi:26:eşinin sperm testi nerde dediii:30::30::30:çekilmedi dedim hemen bunu çektiriyosunuz butun tahlılın cıkınca tekrar gelıyosun kistlerin durumuna bakarız.sonra egerkı esınde bı sorun yok ıse rahım fılmı cekerız ılaclı dedı.tamam dedım.eger sorun varsa esınde dedı hıc buralarda zaman kaybetmeden tüp bebeğe başlıyoruz dedi:32::32:istersen laparoskopi yapabılırım kıstlerın için ama önermiyorum dedi.çünkü tekrar cogalıyorlar ve sen zaman kaybı yaşıyosun sonucta ıyı huylu kıstler dedı.:27::27:temem dedimm:16::16:en ufak bı agrı oldugunda hemen acıl bolumune gelıyorsun sakın agrı kesıcı hıcbısey ıcmıyosun dedı.zaten kullanmıyorum dedimmm:21:ama acıl bolumun de agrım oldugunda benımle ılgılenmıyolar dedım buyuzden 1 senedır buhastaneye gelmıyorum dedım.çok azarlıyolar dedım:5::5:sonra guldu ultrason kagıdının arkasına doktorca bişeyler yazdı :1::1:kıst boyutlarıyla ve kendı ısmını yazdı.:46::46:şimdi bakalım kim azarlıyomuş seni dedi :52::52::52:boyle ıyı bı doktor gormedım ben ya en az bi yarım saate yakın kalmısımdır odada:27::27::27:veeeeeeeee artık tedavımeeee başladımmmmmmmm startttttttttttttttttttttttttttttttt yupppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:64::64::64::64::64::64::64::64::64:

yetiş bacım yetişşş :9::9::9:e napim olsun içimrahat giderim evden, temiz yaptım diye.. geldiğimde onu o zaman düşürük :1: ahh balım ben yattığım zamanda bile sen yanımda olsan o bile bana yeter..hiç sana kıyar mıyım :38: ben çalıscak adam buldum görümce ve k.valde ikilisi :27::27::27:
yaa ilaçlar yapıyo onu biliyorum..artık kaç gündür içime iyice işliyo sanırım ondan..
heyaw atesim heç düsmüyo benim :17::17::17:yoo arada çalısma ediyok cnm o kadar da değel :1::1: daha çalısma yasağı haftasına gelmedik :27::27:
yapam kuzum, kendimi yormadan, cam tepesinden bu kez çıkayımda, bidakilere inerim :9::9::9:

hadi bnde kaçtım.. görüsürük balım.. :54:
ben geldım gonzalezım bı yukarıda yazdım olan biteniii:21::21::21::21:ohhh ediyle büdü temızlesın evı sen yınede temız gıt barım arkandan soylentı cıkarmasınlar bidem:27::27::27:ahhhh ahhh ben olaydım yanında cam tepesıne çıkarırmıydım seni hiiçççç:30::30::30:
Selam Canlar cok koptum ya kimseden haberim yok bari arada ozel mesaj atinda haberim olsun
Okuldayim herzamanki gibiyim operim herkesii

ahhh bıtanem hoşgeldınnnn:46::46::46:hemen yazarım ben sana şimdik sayfa nosuna kadar hemidee:52::52::52::52:
ama biraz agrım var bı dusa gırem gelınce yazarım olarmı bıtanemmm çok öpüyorummmmm:54::54::54::54::54:

Back
X