- 22 Nisan 2012
- 1.081
- 29
- 163
- Konu Sahibi medd_cezir
- #42.841
canbonlarım ben geldim ama çokk ağrım var benimmm
bi duşa gircem once olan bitenleri bi yazımda
en sevmediğim devlet hastanesine randevu almıştım şansıma bi yenilemişler 15 gün olmuş yenileme yapılalı
erkek doktor kadın asıstanı bide aynı özel hastanedekı gıbım yardımcı kız koymuşlarsonram ben gırdım anlattım halımı.doktor şaşırdı bi sen 1 senedir bu halinle geziyon hiçmi ağrın sızın yoktu evldım didi ultroson kağıtlarına bakarak
dedim oluyodu ama dayanamayacağım gibi değildi didim
sonra yanındaki asıstanı odaya aldı işte aynı özeldeki hastaneler gibi ayrı odası vardı
sonram kadın smear testı kultur testı aldı.kan verdim .sonra ultrasonla baktı kadın erkek doktor gırmedı hıc.
asıstanı hocasına bakarken kıstlerın boyutlarını soyledı
sonra adam benden ızın ıstedı musaıtsenız gelıyorum dedı sonra asıstanı çarsafı çekti iyice ustume gelebuılırsınız dedım bende
adam direk bılgısayara baktı gozunu bılem kaydırmadı
sonra hep konustu benımle agrın varmı falan dıye evet dedım.gıyın onusalım dedı.
bugune kadar boşu boşuna koşturmuşun özellerde yazık günah dedi:26:eşinin sperm testi nerde dediiiçekilmedi dedim hemen bunu çektiriyosunuz butun tahlılın cıkınca tekrar gelıyosun kistlerin durumuna bakarız.sonra egerkı esınde bı sorun yok ıse rahım fılmı cekerız ılaclı dedı.tamam dedım.eger sorun varsa esınde dedı hıc buralarda zaman kaybetmeden tüp bebeğe başlıyoruz dedi
istersen laparoskopi yapabılırım kıstlerın için ama önermiyorum dedi.çünkü tekrar cogalıyorlar ve sen zaman kaybı yaşıyosun sonucta ıyı huylu kıstler dedı.
temem dedimm
en ufak bı agrı oldugunda hemen acıl bolumune gelıyorsun sakın agrı kesıcı hıcbısey ıcmıyosun dedı.zaten kullanmıyorum dedimmm
ama acıl bolumun de agrım oldugunda benımle ılgılenmıyolar dedım buyuzden 1 senedır buhastaneye gelmıyorum dedım.çok azarlıyolar dedım
sonra guldu ultrason kagıdının arkasına doktorca bişeyler yazdı
kıst boyutlarıyla ve kendı ısmını yazdı.
şimdi bakalım kim azarlıyomuş seni dedi
boyle ıyı bı doktor gormedım ben ya en az bi yarım saate yakın kalmısımdır odada
veeeeeeeee artık tedavımeeee başladımmmmmmmm startttttttttttttttttttttttttttttttt yupppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
![]()
hele şükür doktorunu degiştirdin, devlet eskisi gibi degil ilgileniyolar bende devlatte yaptırdım aşılamamı canım, tedavin hayırlı olsun canım.. eşim idrar testi almış ama yapmadım daha:44: