Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

oy kuzum al bakalım hayırlısı olsun alırsın ınsallah en kısa zamanda:16::16::16:
yasakhayal artık başka topikte canım .
canım üşüttünmü yada bi ilaç falan aldınmı kuzum sadece 8 ve 9da yani toplam 2 günmü sürdü:26:
az oldugun için sokulemedıgınden dolayı agrı yapar bıtanem bılırım agrısı cok kotudur hatta bende çekiyorum şuan:50::50:geçmiş olsun ama sana tavsıyem bekletmeden cok agrın varsa bı doktora gıt bıtanem yaaa bugun ben fırça bıle yedım doktordan agrım oldugunda gıtmedıgım ıcın oyuz den gıt bu işlerin aslında şakası yokmuş:31:
eşinin spermleri nasıl oldu düzelme varmı biraz canbonum:26:senın nıye bırden patlak verdı ya çok geçmiş olsun bıtanem peki ilaç bitince geçecekmıymışş bu sorun:29::29:

yok canım ben bugün bitecek diye hayal ederken dünkü agrı bugünkü agrı ve adetim devam edıo yenı baslıomus gıbı bısey oldu adetım bıtınce gıtcem doktoruma anormallık var :ssz::ssz::ssz:

sperme bıdaha baktırmadık tatlım daha bidaha oluruna bırakmıstık aslında sonra nette okudum bu tükürük bezlerı az yada fazla calısıosa hamılelıgı etkılıomus kalınmıomus ondan kan verdım ve az calıstıgı cıktı ortaya 3 ay kullan dedı sonra kan alıncak geri ve bakcaklar ama dengelenmeden kesinlikle kalamazsın dedı sizlerde bi baktırın canlarım

hadi ya niye bıraktı burayı yaa :ssz::ssz::ssz:

aslında bu euthroxla demır vıtamını verdı doktor euhtoxu sabah ıcıodum demır vıtamınını gün ıcınde aldım ılk ıkı gün kötü oldum bas dönmesı kafamın ıcınde bı bulanıklık oldu sonra demır vıtamını ıcmemeye basladım ıkı gündür bas dönmesı fln gıttı ve adetım tam anlamıyla basladı acaba demır vıtamının bı etkısı olur mu kıı :18::18::18::18::18:

yok canım ben bugün bitecek diye hayal ederken dünkü agrı bugünkü agrı ve adetim devam edıo yenı baslıomus gıbı bısey oldu adetım bıtınce gıtcem doktoruma anormallık var :ssz::ssz::ssz:

sperme bıdaha baktırmadık tatlım daha bidaha oluruna bırakmıstık aslında sonra nette okudum bu tükürük bezlerı az yada fazla calısıosa hamılelıgı etkılıomus kalınmıomus ondan kan verdım ve az calıstıgı cıktı ortaya 3 ay kullan dedı sonra kan alıncak geri ve bakcaklar ama dengelenmeden kesinlikle kalamazsın dedı sizlerde bi baktırın canlarım

hadi ya niye bıraktı burayı yaa :ssz::ssz::ssz:

aslında bu euthroxla demır vıtamını verdı doktor euhtoxu sabah ıcıodum demır vıtamınını gün ıcınde aldım ılk ıkı gün kötü oldum bas dönmesı kafamın ıcınde bı bulanıklık oldu sonra demır vıtamını ıcmemeye basladım ıkı gündür bas dönmesı fln gıttı ve adetım tam anlamıyla basladı acaba demır vıtamının bı etkısı olur mu kıı :18::18::18::18::18:

alaalaa demir vitamini yaparmı bılemıyorumkı bıtanemm:44::44:hani bazı ilaçlar etkiler de bunu bılemedım:26:sen bence kadın doguma gıt ialcıda söyle bakalım nedıyecek sana inşallah düzelir bitanem yaaa:16::16:
yasakhayalin profılıne gır canım ordan hangi topıkte konustugunu bulabılırsın:34:
spermede baktırın bi ama sen önce bi tedavını ol hayırlısıyla olcekkk inaşşalahhh:46::46::46:

aaaaa :53::53::53: hayalotumm nasıl görmedin senn yetenek sizsinizde ki baha bateri çalan şişko varya en yüksek oyu aldıı çocukk hasta oldumm ona yaaaa:81::81::81::81:

he şu tombişkooo:1::1:çoktatlı rabbım nazarlardan saklasın :nazar::nazar:
bıtanem bızım uydu çekmiyor sadece avrupa kanallarını çekiyor şuan izliyemiyorumki:51::51:bende facede gormustum yumurcagı rabbım aılesıne bagıslasınnn:16::16:

meddcezırımmmm benım ufaklık sonunda okumayı çözmüşşş:27::27:ama yazamıyomuş hala annem dıyorkı bılıyor bence ama yazmıyor.öğretmeni rehberliğe sevk etmiş cuma gunu bıkac öğrencıyle beraber tabı aralarında benım kardeşimde:17::17:ordaki öğretmen okutmuş okumuş yaz demiş şimdi yavaş yazmış ama yazdı diyor annem:27::27:sonra metamtikte işlediği konuları sormuş hepsini yapmış matematıgı cok sevıyor zaten.ordan cıkmıslar anneme demıskı benı okuldan al işe verın ben gıtmıycem okuyorum işte parada sayıyorum demiş.babamların dukkanın karsısında boş bı dukkan vardı aylardır orayaı tutmak ıstıyodu beyefendı gazate bayısı acıcakmıs bu yaşta:1::1:geçen gun tutulmus orası babama demişki şu dukkanı bı bana tutmadın bak almışlar işte dükkanı demiş:1::1:gıdıp gelıp dukkanın önünde su satıyormuş bide bagırıyormuş su 50 krş diyee:9::9:anneme dıyorum alıyorlarmı alıyolar dıyo ama ben napcagımı sasırdım dıyo.babam ceza olsun dıye yan dukkanı berber demıs burda işe başlıyosun ogun okulada gondermemıs adamada demıskı kotu davrankı calısmak nedemek grsun.adam naptıysa bızım ufaklık pes etmemiş adam demişki en sonunda kovuyorum seni ıstemıyorum demiş bızımkısı demezmı zaten bomboş dukkanın var sen benım hesabıma gore 1 aaya kalmaz batarsın demiş:1::1::1:ya bu cocugu pedogoga goturun dıyorum ama annem ıstemıyor napsak sence:26:zeka fıskırıyo ama dılde parada hep gozu çalışsın parası olsun ama okula gıtmesınnn:9::9::9:

Allahım bak şu afacanın yaptılarınaaa :1: ahhh bu bıcırların işine akıl sır erdirmek zor kuzuummmm :26:
ama sizinkinin sorunu kesin ve net bitanem..bi çocuk öğretmeniyle iplerini kopardı mı ne yaparsan yap, öğretmeni ona el uzatıp sıcak sevgisini vermediği sürece o bağları tekrar bağlayabilmek çok çok zor.. e sizin öğretmen böyle bişeye yanaşmadığına göre.. benim çok da sevmediğim ve önermediğim bi yönteme başvurmaktan başka çare yok.. sizin minik sınıf değişikliği hatta mümkünse okul değişikliğinden başka hiç bir şekilde düzelmeyecektir.. bunu daha önce de söylemiştim bitanem .. pedegog da rehberlik öğretmeni de bu konuda maalesef bişey yapamaz.. sorun kardeşin de olsaydı bi şekilde çözümü bulunurdu ama öğretmeni ona olumsuz yaklaştığı sürece ne yaparsanız yapın çözemezsiniz bitanemm:26:

alaalaa demir vitamini yaparmı bılemıyorumkı bıtanemm:44::44:hani bazı ilaçlar etkiler de bunu bılemedım:26:sen bence kadın doguma gıt ialcıda söyle bakalım nedıyecek sana inşallah düzelir bitanem yaaa:16::16:
yasakhayalin profılıne gır canım ordan hangi topıkte konustugunu bulabılırsın:34:
spermede baktırın bi ama sen önce bi tedavını ol hayırlısıyla olcekkk inaşşalahhh:46::46::46:

yarın tel edıp sorcam bi burda adetliyken almıyolar ki :14::14::14::14::14:

tamam canım bakayım ben bi ona :1::1::1::1::1:

sizlerde durumlar ne :44::44::44:

insallah canım yaa Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla

benım kocısım mızmızlanıo gene :1::1::1::1: gelirim insallah bi ara :32::32::32::32:

öptüm hepinizii:54::54::54:

canlarım ben kaçtım yine başladı ağrılarım.. Allahım noluyor banaaaaaaaaaa :26:

hepinizi çok seviyorum, iyi geceler canlarımmmmmmmm :54:

Allahım bak şu afacanın yaptılarınaaa :1: ahhh bu bıcırların işine akıl sır erdirmek zor kuzuummmm :26:
ama sizinkinin sorunu kesin ve net bitanem..bi çocuk öğretmeniyle iplerini kopardı mı ne yaparsan yap, öğretmeni ona el uzatıp sıcak sevgisini vermediği sürece o bağları tekrar bağlayabilmek çok çok zor.. e sizin öğretmen böyle bişeye yanaşmadığına göre.. benim çok da sevmediğim ve önermediğim bi yönteme başvurmaktan başka çare yok.. sizin minik sınıf değişikliği hatta mümkünse okul değişikliğinden başka hiç bir şekilde düzelmeyecektir.. bunu daha önce de söylemiştim bitanem .. pedegog da rehberlik öğretmeni de bu konuda maalesef bişey yapamaz.. sorun kardeşin de olsaydı bi şekilde çözümü bulunurdu ama öğretmeni ona olumsuz yaklaştığı sürece ne yaparsanız yapın çözemezsiniz bitanemm:26:

annem sanırım 2ye geçince okul değişikliği yapıcak:26:bende hiç istemiyorum aslında ama suanlık tek çare bu gözüküyor:17:pedogoga gotur dıyıncede bı fırca bastı benım yavrum akılllı olmasa bu laflara dıyemez dıye:27::27:sankim çocuna bişey didik :36::36:yirim ben onu yaaa allahım delirtcek bu bizi canbonum .sana anlatmısmıydım bılmıyorum bıkere eşim iş sebebıyle bodruma gıttı patronuyla bende annemlere gıtmıstım hatırlarsan buraya ılk katıldıgım sıralar:16:tvde gormuş bodrumda mankenler defileye cıkmıslar buda haber izliyo.bi bağırıyo ablacım koşşşşşş yetişşşşşşşşş diyeee:1::1:noldu dedim düştü sandım :53::53:demezmi bu eniştem seni aldatıyo olmasın baksana sana iş toplantısına gıdıyorum dedı ama bodrumda mankenler çıkmış ya onları izliyo sa diye bana:1::1:bide öyle bi sinirli anlatamam eniştesini orda yakalasa dövecek gibi:9::9:valla boşatır bu bizi felaket bişey:1::1:yaw keşkem bu çocugun öğretmeni sen olaydın valla rahatlardı ama sen nasıl olurdun bilemiyorummm:52::52::52:eeeee anam rahat durupta 40ında 3.yü dogurursa olcagı bu işteee:9::9::9::9:

yarın tel edıp sorcam bi burda adetliyken almıyolar ki :14::14::14::14::14:

tamam canım bakayım ben bi ona :1::1::1::1::1:

sizlerde durumlar ne :44::44::44:

insallah canım yaa Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla

benım kocısım mızmızlanıo gene :1::1::1::1: gelirim insallah bi ara :32::32::32::32:

öptüm hepinizii:54::54::54:

alaalaa sizin oralarda bi tuhaf kuzum ya :26:burda illakı adetlıyken derler orda bakmıyolarrr:27::27::27:
hayırlısı bıtanem bizlerde ıyıyız yok bı yaramazlık herkes bıraktıgın gıbı:16::16:
tamam canım gorusuruz yıne ıyı gecelerrrr:54::54::54:

annem sanırım 2ye geçince okul değişikliği yapıcak:26:bende hiç istemiyorum aslında ama suanlık tek çare bu gözüküyor:17:pedogoga gotur dıyıncede bı fırca bastı benım yavrum akılllı olmasa bu laflara dıyemez dıye:27::27:sankim çocuna bişey didik :36::36:yirim ben onu yaaa allahım delirtcek bu bizi canbonum .sana anlatmısmıydım bılmıyorum bıkere eşim iş sebebıyle bodruma gıttı patronuyla bende annemlere gıtmıstım hatırlarsan buraya ılk katıldıgım sıralar:16:tvde gormuş bodrumda mankenler defileye cıkmıslar buda haber izliyo.bi bağırıyo ablacım koşşşşşş yetişşşşşşşşş diyeee:1::1:noldu dedim düştü sandım :53::53:demezmi bu eniştem seni aldatıyo olmasın baksana sana iş toplantısına gıdıyorum dedı ama bodrumda mankenler çıkmış ya onları izliyo sa diye bana:1::1:bide öyle bi sinirli anlatamam eniştesini orda yakalasa dövecek gibi:9::9:valla boşatır bu bizi felaket bişey:1::1:yaw keşkem bu çocugun öğretmeni sen olaydın valla rahatlardı ama sen nasıl olurdun bilemiyorummm:52::52::52:eeeee anam rahat durupta 40ında 3.yü dogurursa olcagı bu işteee:9::9::9::9:

ayy akıl küpüü, severim ebn onun aklınıı.. ah kuzuummm keşke ben olsaydım öğretmeni,ama nerdeeeeeeee :53:
bak övünmeyi sevmem amaaa çocuk ruhundan acayip anlıyorum ben.. bu konuda acayip iddialıyım :34: hatta diğer hocalar bile bana getiriyolar çocukları, bunu naapsak diye :9::9::9: napimm çok seviyorum onları ve çok çok anlıorum :16: sizinkine de onu anlayacak biri lazım.. 1. sınıf çok önemli bitanem,2. sınfıta okul değişikliği yapınca inşallaaah geç kalmamış olursunuz bitanem:16:
canbonum benim çok ağrım var ben yatsam iyi olcaakkkk .. seni çok seviyorum iyi geceler :54:

Kızçelerimm ben kaçar mlumm artık bi işim var sabah erken kalkıcamm :16: iyi gecelerr hepinizi cok seviyorummm :16:

ayy akıl küpüü, severim ebn onun aklınıı.. ah kuzuummm keşke ben olsaydım öğretmeni,ama nerdeeeeeeee :53:
bak övünmeyi sevmem amaaa çocuk ruhundan acayip anlıyorum ben.. bu konuda acayip iddialıyım :34: hatta diğer hocalar bile bana getiriyolar çocukları, bunu naapsak diye :9::9::9: napimm çok seviyorum onları ve çok çok anlıorum :16: sizinkine de onu anlayacak biri lazım.. 1. sınıf çok önemli bitanem,2. sınfıta okul değişikliği yapınca inşallaaah geç kalmamış olursunuz bitanem:16:
canbonum benim çok ağrım var ben yatsam iyi olcaakkkk .. seni çok seviyorum iyi geceler :54:

hemen yat kuzum çok sagolll:54::54::54::54:banyo yap oyle yat sıcak suya gır :54::54::54:tatlı ruyalarrrr:16::16::16:

:14::14:

bitanem bi doktora gıtsen yaaa:14:offf ınsallah cabuk gecer yaaaa tatlı ruyalar bıtanemmm:54::54::54:

bitanem sıcak suyla duş al iyi bak kendine dikkst et bitanemm iyi gecelerrr :16::54:

kuzummm gitsem de bişe anlamazlar ki çok acayip durumdayım tarifiimkansız, inşş sabaha geçer öptümmm :54:

ayşemmmmm sağol bbeğimmm,öpüyorum iyi geceler :54:

Back
X