Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

bende gidem gonzalezde gelmedı uyumustur sımdı benım umudummm:16::16::16:
benımde agrım var hala ya offf:31::31::31:
yatım uyuyayım yarın cok ıslerım varrr:32::32::32:
tatlı ruyalar canbonlarımmmmm:10::10::10::10::10::10:

SELAM GENÇLER .. nassınız bakimm :52::52:
Yeteneksizsiniz Türkiyeyi sevrettim. e tabi günün temizlik yorgunluğuyla, aksama pes düstüm.. aksam iğnemden sonra uyuyakalmısım tv izlerken, e tabi uzun oturuyodum :17::1::1: ve derken saat 10 u geçiyordu BAHA BAYIRLI ' nın sesiyle uyandımm..
Allahım nazarlardan korusun :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:ne süper bi çocuk yaaaa :46::46::46::46::46:
Rabbim hepimizse böyle çocuklar nasıp eylesin.. aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :9::9::9:

en son kaldığım sayfadan beri bakıp geliyorum hemen.. :10:

Son düzenleme:
canbonlarım ben geldim ama çokk ağrım var benimmm:14::14::14:
bi duşa gircem once olan bitenleri bi yazımda:16:
en sevmediğim devlet hastanesine randevu almıştım şansıma bi yenilemişler 15 gün olmuş yenileme yapılalı:1::1:
erkek doktor kadın asıstanı bide aynı özel hastanedekı gıbım yardımcı kız koymuşlar:27:sonram ben gırdım anlattım halımı.doktor şaşırdı bi sen 1 senedir bu halinle geziyon hiçmi ağrın sızın yoktu evldım didi ultroson kağıtlarına bakarak:53::53:dedim oluyodu ama dayanamayacağım gibi değildi didim:21::21:sonra yanındaki asıstanı odaya aldı işte aynı özeldeki hastaneler gibi ayrı odası vardı:51::51:sonram kadın smear testı kultur testı aldı.kan verdim .sonra ultrasonla baktı kadın erkek doktor gırmedı hıc.:27:asıstanı hocasına bakarken kıstlerın boyutlarını soyledı :46::46:sonra adam benden ızın ıstedı musaıtsenız gelıyorum dedı sonra asıstanı çarsafı çekti iyice ustume gelebuılırsınız dedım bende :17::17:adam direk bılgısayara baktı gozunu bılem kaydırmadı :8::8:sonra hep konustu benımle agrın varmı falan dıye evet dedım.gıyın onusalım dedı.
bugune kadar boşu boşuna koşturmuşun özellerde yazık günah dedi:26:eşinin sperm testi nerde dediii:30::30::30:çekilmedi dedim hemen bunu çektiriyosunuz butun tahlılın cıkınca tekrar gelıyosun kistlerin durumuna bakarız.sonra egerkı esınde bı sorun yok ıse rahım fılmı cekerız ılaclı dedı.tamam dedım.eger sorun varsa esınde dedı hıc buralarda zaman kaybetmeden tüp bebeğe başlıyoruz dedi:32::32:istersen laparoskopi yapabılırım kıstlerın için ama önermiyorum dedi.çünkü tekrar cogalıyorlar ve sen zaman kaybı yaşıyosun sonucta ıyı huylu kıstler dedı.:27::27:temem dedimm:16::16:en ufak bı agrı oldugunda hemen acıl bolumune gelıyorsun sakın agrı kesıcı hıcbısey ıcmıyosun dedı.zaten kullanmıyorum dedimmm:21:ama acıl bolumun de agrım oldugunda benımle ılgılenmıyolar dedım buyuzden 1 senedır buhastaneye gelmıyorum dedım.çok azarlıyolar dedım:5::5:sonra guldu ultrason kagıdının arkasına doktorca bişeyler yazdı :1::1:kıst boyutlarıyla ve kendı ısmını yazdı.:46::46:şimdi bakalım kim azarlıyomuş seni dedi :52::52::52:boyle ıyı bı doktor gormedım ben ya en az bi yarım saate yakın kalmısımdır odada:27::27::27:veeeeeeeee artık tedavımeeee başladımmmmmmmm startttttttttttttttttttttttttttttttt yupppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:64::64::64::64::64::64::64::64::64:

hayalotum balkusumm süpersin.. :52::52:gittin başardın bak :51::51:.. yaşasın çok sevindimmm :46::46::46:
en azından ne dediği belli dr la muhattab olmuşsun.. çok dua ettim sen hastaneye giderken... Allahım dualarım kabul oldu.. çok sükür .. özel dersin, adamı git-gel.. ne yaptığı belli olmus, ne dediği öğcekinin..
ama simdi ki dr u tebrik ediyorumm :46::46::46:ayrıca KİM AZARLIYOMUS seni demesi çok hosuma gitti, aferin balım, iyi ki demişsin onu :27::27: acil bölümü.. acil bölümü .. hey yarabbim.. adamı iyice acillik ederler, sağlam biri olsa..
zaten tahmin ediyodum.. bitek sıkınıt kist ise, aşılama yaparlar, ama esinden de sorun oluyorsa, tüp bebek derler diye.. :26:
ben demistim sana, benm ardımdan tedaviye sen de baslıcan kuzum :46::46::46:diğer zamanlar ki gibi değil, en azından şimdi ne yapacağın belli kuzum.. :46::46:Allah'ım yardımcın olsun start verişine :29::29:

Son düzenleme:
Kızlarrr ben geldim:52::52::52::52: nasılsınız kac gündür giremiyorumm eşime yardm ediyodum misafirim coktu aksam 9 da eve geliyorm evi topla bulaşık yıka derken halim kalmıyodu hiçbişey yapmaya aynen bülee oluyodumm:37::37::37::37:
nasılsınızz var mı hamişimizz inş. vardırr tabi :49::49::49: bu arada anaokulunda işe başladımm eşim sonunda izin verdi sürpriz yaptı banaa anaokulunu bulmuşş ayarlamış bugün başladımm :9::9::9::9:

ooooo Aysecik masaAllah işe de başlamışsın.. hayırlı olsun kuzum.. :nazar:
Allah'ım bide ben işe başlayaydım şurdan tasınıdğım zaman insaAllah kafama göre bir yer olurda çalısırım :31:

ben geldim canlarım ama çok fena hastayım.. hiç bi tarafım tutmuyo, acayip kas ve bacak ağrım var... Allahım bacaklarım çok fena ağrıyo yaa.. kaç saattir resmen ağlamaklıyım :14::14::14::14:
yarın batım diye ilaç da içmek istemedim ama en sonunda dayanamadım ağrı minoset içtim, şimdi biraz rahatladım :26:
hepnizi çooook özledim ben yaaaaaaaa :69:

Ayşem ve klnım da burdaymış nasıslınız canlarım :16:

ahh medcezirim noldu kusum yaa geçmis olsun :26:yarına Allah Kerim cnm.. insaAllah güzel haberlerini alabiliriz.. bzde seni özlüyoz, öpüyom cankusum :54::54::54:

meddcezırımmmm benım ufaklık sonunda okumayı çözmüşşş:27::27:ama yazamıyomuş hala annem dıyorkı bılıyor bence ama yazmıyor.öğretmeni rehberliğe sevk etmiş cuma gunu bıkac öğrencıyle beraber tabı aralarında benım kardeşimde:17::17:ordaki öğretmen okutmuş okumuş yaz demiş şimdi yavaş yazmış ama yazdı diyor annem:27::27:sonra metamtikte işlediği konuları sormuş hepsini yapmış matematıgı cok sevıyor zaten.ordan cıkmıslar anneme demıskı benı okuldan al işe verın ben gıtmıycem okuyorum işte parada sayıyorum demiş.babamların dukkanın karsısında boş bı dukkan vardı aylardır orayaı tutmak ıstıyodu beyefendı gazate bayısı acıcakmıs bu yaşta:1::1:geçen gun tutulmus orası babama demişki şu dukkanı bı bana tutmadın bak almışlar işte dükkanı demiş:1::1:gıdıp gelıp dukkanın önünde su satıyormuş bide bagırıyormuş su 50 krş diyee:9::9:anneme dıyorum alıyorlarmı alıyolar dıyo ama ben napcagımı sasırdım dıyo.babam ceza olsun dıye yan dukkanı berber demıs burda işe başlıyosun ogun okulada gondermemıs adamada demıskı kotu davrankı calısmak nedemek grsun.adam naptıysa bızım ufaklık pes etmemiş adam demişki en sonunda kovuyorum seni ıstemıyorum demiş bızımkısı demezmı zaten bomboş dukkanın var sen benım hesabıma gore 1 aaya kalmaz batarsın demiş:1::1::1:ya bu cocugu pedogoga goturun dıyorum ama annem ıstemıyor napsak sence:26:zeka fıskırıyo ama dılde parada hep gozu çalışsın parası olsun ama okula gıtmesınnn:9::9::9:

hahahaah masaAllah yaa :52::52: kime çekmis bu böyle.. hayalotuma desem aynı zaten hiç farkı yok :27::27::27:

gonzalezim bugün yorulmuş belli gelmedi halaaa:16::16:
habıbtem geldımı ya hiççç:44::44:

bende gidem gonzalezde gelmedı uyumustur sımdı benım umudummm
benımde agrım var hala ya offf
yatım uyuyayım yarın cok ıslerım varrr
tatlı ruyalar canbonlarımmmmm

ufff gittin mi yaa.. az bi dk la kaçırdım senii kusum yaa.. :26:
ama ben geldim sanki herkes var görünüyordu :53::53: aşşağı da ama smdi tek tek herkes çıkmıs görünüyo :5:
evt kusum yorgunluk çok fena ediyor beni.. şu B 12 hapı bu aksam 5. yi içtim daha.. bi faydası olaydı biran önce.. de eksikliği için olan nedenler benden kalkaydı bi hayırlısıyla :29:
uykun kaçsa da geri gelsen kusum yaa nolur sanki hee noluuurrr :27::27::27:

Son düzenleme:
ooooo Aysecik masaAllah işe de başlamışsın.. hayırlı olsun kuzum.. :nazar:
Allah'ım bide ben işe başlayaydım şurdan tasınıdğım zaman insaAllah kafama göre bir yer olurda çalısırım :31:

dersin çoçuk yapacak olan ben değilim, halen daha gözüm çalısmada :9::9::9:

neysem bende çıkam bari.. gelen giden yok :31:cankusların hepis mısıl mısıl uyuyordur smdi.. bnde uyuyım da günün yorgunluğu yarına bisey kalmaz.. ama yarında biraz daha işim var.. ve carsamba da kendi hazırlığıma baslarım insaAllah.. vee persembe yola çıkıss.. :46::46::46:

arkadaşlar aranızda her hangi bi ilaç kullanan varmı gebelik için bende 3,senemdeyim 1 kez düşük yaptım ondan sonrada bi daha hamile kalamadım allah tez vakitte hepimize bebek nasip etsin inşallah:(:(

sağol bitanemm:46::46::46:bide şu agrılarım geçeydiii:16::16:ecehanım naptın yaptınmı acaba testi :29:

suedam sağolasın balımm:16::16:sanada yazıyorum şimdik olan biteni:1::1:

dün akşam yaptım canım negatif.. zaten pozitif çıkmasını beklemiyoduk üzülmedim yani.. eşimin gönlü oldu.. şimdi kana gideriz diyo:16:

Kızlarrr ben geldim:52::52::52::52: nasılsınız kac gündür giremiyorumm eşime yardm ediyodum misafirim coktu aksam 9 da eve geliyorm evi topla bulaşık yıka derken halim kalmıyodu hiçbişey yapmaya aynen bülee oluyodumm:37::37::37::37:
nasılsınızz var mı hamişimizz inş. vardırr tabi :49::49::49: bu arada anaokulunda işe başladımm eşim sonunda izin verdi sürpriz yaptı banaa anaokulunu bulmuşş ayarlamış bugün başladımm :9::9::9::9:

hayırlı olsun canım senin için çok sevindim.. çalışmak kendi paranı kazanmak gibisi yok.. hem kafan dagılır bi tanem... :16:

arkadaşlar aranızda her hangi bi ilaç kullanan varmı gebelik için bende 3,senemdeyim 1 kez düşük yaptım ondan sonrada bi daha hamile kalamadım allah tez vakitte hepimize bebek nasip etsin inşallah:(:(

hiç doktora gittinmi bilmiyorum ama ben 3 kere klomen kullandım bebiş olmayınca yine kllomenle AŞILAMA oldum bugün 13. günüm beklemedeyim...vakit kaybetme canım doktora git..

canımmmm valal ben ilaç kullanmıorum ama soğan suyu yapıorumm şimdi doğal ilaç olsun diee :16::16::16:
kullanıpta hamiş kalan bir sürü kardeşimiz vaa inş. şifa olur sende deneee :16::16::16::16:
benimde 1 düşüğüm vaa Rabbimm bir daha ne sana ne bize kimseciklere yaşatmasın inş..:16::16::16::1
6:

hayalotum balkusumm süpersin.. :52::52:gittin başardın bak :51::51:.. yaşasın çok sevindimmm :46::46::46:
en azından ne dediği belli dr la muhattab olmuşsun.. çok dua ettim sen hastaneye giderken... Allahım dualarım kabul oldu.. çok sükür .. özel dersin, adamı git-gel.. ne yaptığı belli olmus, ne dediği öğcekinin..
ama simdi ki dr u tebrik ediyorumm :46::46::46:ayrıca KİM AZARLIYOMUS seni demesi çok hosuma gitti, aferin balım, iyi ki demişsin onu :27::27: acil bölümü.. acil bölümü .. hey yarabbim.. adamı iyice acillik ederler, sağlam biri olsa..
zaten tahmin ediyodum.. bitek sıkınıt kist ise, aşılama yaparlar, ama esinden de sorun oluyorsa, tüp bebek derler diye.. :26:
ben demistim sana, benm ardımdan tedaviye sen de baslıcan kuzum :46::46::46:diğer zamanlar ki gibi değil, en azından şimdi ne yapacağın belli kuzum.. :46::46:Allah'ım yardımcın olsun start verişine :29::29:
allah razı olsun bitanemmmm:54::54::54:valla sevmıyorum o hastanenın acilini ya bılıyosunuz gıdenler için az dualar etmedım topıktede normaldede:29::29:ama şimdik bişeycik yapamazlar sanırsammm:27::27::27:inşallah peşinden geliyorum umudummm:9::9::9:sıra sıra hamiş kalcaz rabbımın izniyleee:46::46::46::46:biliyorumki bu topiktede patlama yaşancakk valla:52::52::52::52:
beni de aaaaaallllllllllllllllllllllllll :14::14::14:
atla kız süpürgeme:10::10::10: alaalaaa ne ağlıyon:5::5: sulu gözlümmm kıyamam dayanamam:29::29::29::29::29:
hahahaah masaAllah yaa :52::52: kime çekmis bu böyle.. hayalotuma desem aynı zaten hiç farkı yok :27::27::27:
kız sen bana çektiğini nerden bılıyonnn:1::1::1:bana benziyor benziyorda huyları bir değişik bunun benim eşimi tanıyana kadar bütün karnem 5ti hersene :27::27::27::27:
ufff gittin mi yaa.. az bi dk la kaçırdım senii kusum yaa.. :26:
ama ben geldim sanki herkes var görünüyordu :53::53: aşşağı da ama smdi tek tek herkes çıkmıs görünüyo :5:
evt kusum yorgunluk çok fena ediyor beni.. şu B 12 hapı bu aksam 5. yi içtim daha.. bi faydası olaydı biran önce.. de eksikliği için olan nedenler benden kalkaydı bi hayırlısıyla :29:
uykun kaçsa da geri gelsen kusum yaa nolur sanki hee noluuurrr :27::27::27:
valla kaçırmışım gonzalezimmmm:14::14::14:keşkem çıkmayaydım hemen kaçırdım seniii :30::30:gölgelerimizmi kaldı acep halbuki en son tek kişi bendimmm:44::44::44:hap sana uyku yapıyor demekki dünde yoruldun gonzalezimmm olsun bugecem konusurukkk:54::54::54:
dersin çoçuk yapacak olan ben değilim, halen daha gözüm çalısmada :9::9::9:
vallaha umudum okudumda bu kızçe ne istıyormus dedım:1::1:osun çalışan bir sürü anne var bıtanem ekonamik özgürlüğün olursa daha mutlu olursunn:46::46::46:haydık hayırlısı olsun :27::27::27:
neysem bende çıkam bari.. gelen giden yok :31:cankusların hepis mısıl mısıl uyuyordur smdi.. bnde uyuyım da günün yorgunluğu yarına bisey kalmaz.. ama yarında biraz daha işim var.. ve carsamba da kendi hazırlığıma baslarım insaAllah.. vee persembe yola çıkıss.. :46::46::46:
perşembemiii:53::53::53::53:şimdik gidince napcaklarki umudum yumurtamı tolıycaklar napcaklarr:44::44:teyzoşlarımı da alıncamı gelcen geri:44:nezaman doncen:44:saat kaçgibi donersin:44::44:nerde kalcanızzz:44:ondan sonraaa yaw sordurma işteee:1::1:anlat butun olcekleriii alaallaa:33::33:
hoşgeldın canım hayırlısı olsun inşallah gelır en kısa zamanda meleğin:16:diğer üzücü haberin içinde rabbım tekrarını yasatmasın inşallahhh:29:
selam kızlar gece gece gozlerım doldu bebısım gelsın :..(
noldu kuzum benım yaaa üzülme derdi veren rabbım dermanınıda gonderır ınsallahh:29:
dün akşam yaptım canım negatif.. zaten pozitif çıkmasını beklemiyoduk üzülmedim yani.. eşimin gönlü oldu.. şimdi kana gideriz diyo:16:
olsun ecehanım napalım zaten daha erkendı :27:bıkac gundaha bekle oyle yaptırın kan testını meleğin konmustur ınsallahhh:16::16::16:
canımmmm valal ben ilaç kullanmıorum ama soğan suyu yapıorumm şimdi doğal ilaç olsun diee :16::16::16:
kullanıpta hamiş kalan bir sürü kardeşimiz vaa inş. şifa olur sende deneee :16::16::16::16:
benimde 1 düşüğüm vaa Rabbimm bir daha ne sana ne bize kimseciklere yaşatmasın inş..:16::16::16::1
6:

hoşgeldın ılhannazımm nasılsınn:54:

allah razı olsun bitanemmmm:54::54::54:valla sevmıyorum o hastanenın acilini ya bılıyosunuz gıdenler için az dualar etmedım topıktede normaldede:29::29:ama şimdik bişeycik yapamazlar sanırsammm:27::27::27:inşallah peşinden geliyorum umudummm:9::9::9:sıra sıra hamiş kalcaz rabbımın izniyleee:46::46::46::46:biliyorumki bu topiktede patlama yaşancakk valla:52::52::52::52:

atla kız süpürgeme:10::10::10: alaalaaa ne ağlıyon:5::5: sulu gözlümmm kıyamam dayanamam:29::29::29::29::29:

kız sen bana çektiğini nerden bılıyonnn:1::1::1:bana benziyor benziyorda huyları bir değişik bunun benim eşimi tanıyana kadar bütün karnem 5ti hersene :27::27::27::27:

valla kaçırmışım gonzalezimmmm:14::14::14:keşkem çıkmayaydım hemen kaçırdım seniii :30::30:gölgelerimizmi kaldı acep halbuki en son tek kişi bendimmm:44::44::44:hap sana uyku yapıyor demekki dünde yoruldun gonzalezimmm olsun bugecem konusurukkk:54::54::54:

vallaha umudum okudumda bu kızçe ne istıyormus dedım:1::1:osun çalışan bir sürü anne var bıtanem ekonamik özgürlüğün olursa daha mutlu olursunn:46::46::46:haydık hayırlısı olsun :27::27::27:

perşembemiii:53::53::53::53:şimdik gidince napcaklarki umudum yumurtamı tolıycaklar napcaklarr:44::44:teyzoşlarımı da alıncamı gelcen geri:44:nezaman doncen:44:saat kaçgibi donersin:44::44:nerde kalcanızzz:44:ondan sonraaa yaw sordurma işteee:1::1:anlat butun olcekleriii alaallaa:33::33:

hoşgeldın canım hayırlısı olsun inşallah gelır en kısa zamanda meleğin:16:diğer üzücü haberin içinde rabbım tekrarını yasatmasın inşallahhh:29:

noldu kuzum benım yaaa üzülme derdi veren rabbım dermanınıda gonderır ınsallahh:29:

olsun ecehanım napalım zaten daha erkendı :27:bıkac gundaha bekle oyle yaptırın kan testını meleğin konmustur ınsallahhh:16::16::16:

hoşgeldın ılhannazımm nasılsınn:54:

iiimmm canımmmmm :16::16::16::16:
size bakem diee gelyom gün içinde ama kimseler olmuoooo :26::26::26::26::26:
napyonuzzz beaaaaa :1::1::1::1::1:
inaşşahhh hepinizin ikiz çocukları oludaa dert yanasınızzzz :6::6::6::6::6::6::29::29::29::29:

kızçelerrr ilk adetimi oldummm :6::6::6::6:
soğan suyuna başladımm inş. şifa olurrr sizee böleee hammmiileyimmmm diee gelirmmmm :16::16::16::16:
ama siz niee yoksunuzzz moreeeee :4::4::4::4::72::72::72::72::72::72::72::72:

Back
X