Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

destinam hsg kuzum. nassın bakim. yolculuk nasıl geçti.. anlat bakalım :46::46:

GULCHAN .. hsgeldin ..:46:
sat ocak 24 müü :53: kuzum marta geldik haberin var mı :52::52:
bu silik çıkma subat ayında olmalıydı.. e biz marttayız, çitf çizgi görmen lazım senin :9::9::9:
hadi bunu geç, kan da baktırmadın mı.. bu zamana kadar :44::44::44:

veeeeeeee... ben gelmiss bulunmaktayım :17::17::17::1::1:

Hosbuldm canim sende hosgeldin farkindayim canim mart ayinda oldugumuzdan ama 28 subatta kanda baktirdim negatif cikti simdiye kadar adet olucam diye bekliyodum dun uyandim duruma neden test yapmiyorum diye yaptim baktim cizgi silik bugunde yaptim yine silik yarin sabaha randevu aldim bakalim umarim hamisimdir bide test 3liraydi o yuzden de pek icime sinmedi :(

Hosbuldm canim sende hosgeldin farkindayim canim mart ayinda oldugumuzdan ama 28 subatta kanda baktirdim negatif cikti simdiye kadar adet olucam diye bekliyodum dun uyandim duruma neden test yapmiyorum diye yaptim baktim cizgi silik bugunde yaptim yine silik yarin sabaha randevu aldim bakalim umarim hamisimdir bide test 3liraydi o yuzden de pek icime sinmedi :(

cnm şaka takıldım, insaAllah öyle dediğim yalnıs anlasılmamıstır =)

cnm kan da neden baktırmıyosun.. en doğrusu bu :26:

cnm şaka takıldım, insaAllah öyle dediğim yalnıs anlasılmamıstır =)

cnm kan da neden baktırmıyosun.. en doğrusu bu :26:

Canimcim tabiki yanlis anlamadim ;) yarin yaptiricam bakalim insallah vardir bebis.. testin firmasini aradim hata payi varmidir diye sordum yok dedi sizin hcg hormonu yukselmedigi icin silik cikmis dedi sadece kan testi yaptirip testi dogrulayin dedi..

bakın nette dua araştırırken bunları buldummm..:23::23::23::23::23:

inne rabbeke hüve'l- hallak'ul -alim--geceleri 1267 kere 3 ay boyunca okunur(muhakkak ki Rabbin her türlü yaratma şeklini bilir)

fallahu hüve'l-veliyyü ve hüve yuhyi
--beraber olmadan önce 289 kere okunur(muhakkak ki Allah dosttur ve yaratandır)

hüvallahü'l-halik'ul-bariü --1054 kere okunur (o yaratandır ve yoktan var edendir)

ya varis --707 kere okunur

iyi akşamlar hayalotum nasılsın bu testler ne içindi:26::26:
hormon tahlili vs bitanem :27::27:sonuç bebek için:1::1:enbaşa döndümdü hızlı bi şekildee:46::46::46:
kızlarrrrrrr nassınızzzzzzzzzz
beklenenbebekim hoşgeldıınnnn:16::16::16:
tatlım bende de öle yazıyordu sanırım..temiz demek oluyorrr:32:
:46::46::46::46::46::46::46::46:
Kizlarrr bana yardim eder misiniz fikirlerinize ihtiyacim var. sat 24 ocak bekliyorum hala adet olmadim dun ve bugun test yaptm ikinci cizgi silik cikti ikisinde de hamile miyim bilemedim yoksa bu ay da olmadi mi acaba :( ????? Testi de 3 liraya aldim pek guvenemedm bilemedim yaaaa....

kuzum hamilelik var demek ama bi kan testi ver en uygunu o:16::16::16:hadi inşallahaa gulchanımmm:46::46::46::46:

Son düzenleme:
:54:valla kuşum kim seviyor ki acilleri.. ama Allah muhtaç etmesin yeter ki.. :50::50:
gel balım gel.. hem ben sana demistim, pesimden gelecen diye :52::52:
heya kusum.. topik tavan yapcak Allah'ın izniylee :46::46::46:
temeemmm atlıyom hemen.. ağlamıyom sen ol yeter ki :46::46:
umudun herseyi bilir :1::1:
olsun balım, kısmet öyleymis..bu gece konusuruk :51:
heya olsun da, gece gündüz yaparık bisiler :9::9:
evt balım prsembe sabahtan yoldayık insaAllah.. simdi kuzum bi baska iğneden baslanılcakta ayrıyeten..suan ki hap + iğne ..kullandıklarım yine devam ediyo bitene kadar..ve artık sırasıyla ne derlerse onu yapcaz bakalım .. burada farklı seyler yapılıyo.. öncekilerde biliyordum da.. bu kez kinde tam bilemiyorum smdi .. ama yumurtalar daha sonra toplancak balım..yani yumoslarım iğnelerle istenilen özelliğe geldikten soınra.. he kuzum geri gelirkene insaAllah teyzoslarında getircem eve :16::16: artık 2-3 kaç tane verirlerse hepiciğini alıp gelecem :1::1::1: işte yaklasık 2-3 hafta üstüne dönmüs olucam sanıyorum :6::6: akrabamız var. esim tarafından.. öncekilerde de onlarda kalmıstık saolsun kızları gib baktılar bana ..hatta onların da bitane kızları var, suan o da 7.yada 8.ayında heran onları kızı çağırabilir..bizde kendimiz kalıcaz o evde..anahtarı verdiler bize saolsunlar.. :46:
anlattım kusum oldu mu :44::44::1::1::1:

ilhanazzım.. hadi hayırlı olur insaAllah.. bebis haberini bekliyoruzz :46::46::46:

geldim balım geldim.. demin girdim siteye bizim pc arada bir sayfa açtırmıyor, beğen yaptım ama cvp yazdırmadı :50: snra pc kapadım açtım düzeldi neysem.. smdi alıntılarıma cvp veriom iste :1:
dün kü ev temizilğim tam bitmemisti bgün yine devam ettim. buzdolabını fln düzenleyip sildim.. yaa bide arkası buz yapıyo.. daha 2-3 hafta önce buzunu çözdürüp temizlemistim smdi yine olmus onla uğrastım bugün :26:snra hem mtfak temizle, hem mamalar pişir derken akşamı buldum.. yemekti, sonar ilaç saatim di derken, çay keyfi yaptık demin.. smdi de dedim kızçelerime bi bakim, dedim bensiz duramazlar simdik :27::27:

iyiyiz bebekim sen nassın :46::46:

melekim yüzseksenbirim :24::24::24:burdayım da, bi denk gelemedik senle.. :50:
ama bgün seni bi ara gördüm :51:yaban ellerde geziyordun :19:

ay kuzum olur mu öyle şey.. melek181 beni takip ediyor. demek ki hepiniz zincirleme oldunuz :52::52:

şimcikkk oldu işteee:46::46::46::46:ama biz 3 hafta sensiz napcaz yaaa:14::14::14:neysem sen nevar neyok toparlama bütün teyzoşlarımı :1::1:kıyıda köşede bişey kalmasın gonzalezimmm:9::9::9:ohh be içim rahatladı öğrendim şimcikk :16::16:peki sen 1 gecemi hastanede kalcan gonzalezimmm ya bak beni haberdar et ben çatlarım meraktann yaaa:29::29::29:aayyy heyecan yaptım bennn:27::27::27:

kızlar nasılsınız? Ben iim yarın tokata gidiyorum 4 gün yokum giremiycem kayınvaldem ameliyat oldu menüsküs yırtğndan

bakın nette dua araştırırken bunları buldummm..:23::23::23::23::23:

inne rabbeke hüve'l- hallak'ul -alim--geceleri 1267 kere 3 ay boyunca okunur(muhakkak ki Rabbin her türlü yaratma şeklini bilir)

fallahu hüve'l-veliyyü ve hüve yuhyi
--beraber olmadan önce 289 kere okunur(muhakkak ki Allah dosttur ve yaratandır)

hüvallahü'l-halik'ul-bariü --1054 kere okunur (o yaratandır ve yoktan var edendir)

ya varis --707 kere okunur

scorponsum allah razı olsun kuzummm :16::16:
ya varisi çekiyorum hep ama diğerlerini bilmiyodumm temizlenimde başlım bakalım 3 ay yapabılcemmi unutmadan:46::46::46::46:

kızlar nasılsınız? Ben iim yarın tokata gidiyorum 4 gün yokum giremiycem kayınvaldem ameliyat oldu menüsküs yırtğndan

iyiyiz kuzum sen nasılsın nasıl oldu elinnn:26:
geçmiş olsun bıtanem rabbım yardımcın olsun senınde ınsallah nazlı bırı degıldır:6:4 günde sen yoksun özliycem yahuu:5::5:

scorponsum allah razı olsun kuzummm :16::16:
ya varisi çekiyorum hep ama diğerlerini bilmiyodumm temizlenimde başlım bakalım 3 ay yapabılcemmi unutmadan:46::46::46::46:

kuzum ne demekkk inşallah dualar açacak bize kapıları..bende ya varis çekiyorum bunları da bulunca kızçelerime de atayım dedim..bende ajandama yazdım..sen de biyere yaz kuzummm..hem belki de 3 aya gerek kalmazzzzzzzzzz:23::23::23::23:
zaten bir iki gün çeksek ezberleriz evelallahhhh:32::32::32:

geçmiş olsun keserimmm..git tabiii bak kayınvaldeciğine.gelince görüşürüz iyi yolculuklar tatlımm:16::16::16::16:
teşekkürler canım muccuk:)

iyiyiz kuzum sen nasılsın nasıl oldu elinnn:26:
Geçmiş olsun bıtanem rabbım yardımcın olsun senınde ınsallah nazlı bırı degıldır:6:4 günde sen yoksun özliycem yahuu:5::5:

canım elim çok şükür düzeldi daha iim. Kayınvaldem nazlı değil yaa :)) görümcemde hemşire ya şimdi o bakıyo

kuzum ne demekkk inşallah dualar açacak bize kapıları..bende ya varis çekiyorum bunları da bulunca kızçelerime de atayım dedim..bende ajandama yazdım..sen de biyere yaz kuzummm..hem belki de 3 aya gerek kalmazzzzzzzzzz:23::23::23::23:
zaten bir iki gün çeksek ezberleriz evelallahhhh:32::32::32:

ezberleriz bıtanemm:16::16::16:bende yazım bıyerede kaybetmıyım sonram:53::53:

kk sizdede yavaşmı benim çok geç açılıyo sayfalar yaaa:51::51:bu arada nasılsın canbonummm:54::54:

Back
X