- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi medd_cezir
- #42.941
destinam hsg kuzum. nassın bakim. yolculuk nasıl geçti.. anlat bakalım 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
GULCHAN .. hsgeldin ..
sat ocak 24 müükuzum marta geldik haberin var mı
bu silik çıkma subat ayında olmalıydı.. e biz marttayız, çitf çizgi görmen lazım senin
hadi bunu geç, kan da baktırmadın mı.. bu zamana kadar :44::44::44:
veeeeeeee... ben gelmiss bulunmaktayım![]()
Hosbuldm canim sende hosgeldin farkindayim canim mart ayinda oldugumuzdan ama 28 subatta kanda baktirdim negatif cikti simdiye kadar adet olucam diye bekliyodum dun uyandim duruma neden test yapmiyorum diye yaptim baktim cizgi silik bugunde yaptim yine silik yarin sabaha randevu aldim bakalim umarim hamisimdir bide test 3liraydi o yuzden de pek icime sinmedi![]()
cnm şaka takıldım, insaAllah öyle dediğim yalnıs anlasılmamıstır =)
cnm kan da neden baktırmıyosun.. en doğrusu bu :26:
hormon tahlili vs bitanemiyi akşamlar hayalotum nasılsın bu testler ne içindi:26::26:
beklenenbebekim hoşgeldıınnnnkızlarrrrrrr nassınızzzzzzzzzz
tatlım bende de öle yazıyordu sanırım..temiz demek oluyorrr![]()
Kizlarrr bana yardim eder misiniz fikirlerinize ihtiyacim var. sat 24 ocak bekliyorum hala adet olmadim dun ve bugun test yaptm ikinci cizgi silik cikti ikisinde de hamile miyim bilemedim yoksa bu ay da olmadi mi acaba????? Testi de 3 liraya aldim pek guvenemedm bilemedim yaaaa....
valla kuşum kim seviyor ki acilleri.. ama Allah muhtaç etmesin yeter ki..
gel balım gel.. hem ben sana demistim, pesimden gelecen diye
heya kusum.. topik tavan yapcak Allah'ın izniylee
temeemmm atlıyom hemen.. ağlamıyom sen ol yeter ki
umudun herseyi bilir
olsun balım, kısmet öyleymis..bu gece konusuruk
heya olsun da, gece gündüz yaparık bisiler
evt balım prsembe sabahtan yoldayık insaAllah.. simdi kuzum bi baska iğneden baslanılcakta ayrıyeten..suan ki hap + iğne ..kullandıklarım yine devam ediyo bitene kadar..ve artık sırasıyla ne derlerse onu yapcaz bakalım .. burada farklı seyler yapılıyo.. öncekilerde biliyordum da.. bu kez kinde tam bilemiyorum smdi .. ama yumurtalar daha sonra toplancak balım..yani yumoslarım iğnelerle istenilen özelliğe geldikten soınra.. he kuzum geri gelirkene insaAllah teyzoslarında getircem eveartık 2-3 kaç tane verirlerse hepiciğini alıp gelecem
işte yaklasık 2-3 hafta üstüne dönmüs olucam sanıyorum
akrabamız var. esim tarafından.. öncekilerde de onlarda kalmıstık saolsun kızları gib baktılar bana ..hatta onların da bitane kızları var, suan o da 7.yada 8.ayında heran onları kızı çağırabilir..bizde kendimiz kalıcaz o evde..anahtarı verdiler bize saolsunlar..
![]()
anlattım kusum oldu mu :44::44:
ilhanazzım.. hadi hayırlı olur insaAllah.. bebis haberini bekliyoruzz
geldim balım geldim.. demin girdim siteye bizim pc arada bir sayfa açtırmıyor, beğen yaptım ama cvp yazdırmadısnra pc kapadım açtım düzeldi neysem.. smdi alıntılarıma cvp veriom iste
![]()
dün kü ev temizilğim tam bitmemisti bgün yine devam ettim. buzdolabını fln düzenleyip sildim.. yaa bide arkası buz yapıyo.. daha 2-3 hafta önce buzunu çözdürüp temizlemistim smdi yine olmus onla uğrastım bugün :26:snra hem mtfak temizle, hem mamalar pişir derken akşamı buldum.. yemekti, sonar ilaç saatim di derken, çay keyfi yaptık demin.. smdi de dedim kızçelerime bi bakim, dedim bensiz duramazlar simdik
iyiyiz bebekim sen nassın
melekim yüzseksenbirimburdayım da, bi denk gelemedik senle..
![]()
ama bgün seni bi ara gördümyaban ellerde geziyordun
ay kuzum olur mu öyle şey.. melek181 beni takip ediyor. demek ki hepiniz zincirleme oldunuz![]()
bakın nette dua araştırırken bunları buldummm..
inne rabbeke hüve'l- hallak'ul -alim--geceleri 1267 kere 3 ay boyunca okunur(muhakkak ki Rabbin her türlü yaratma şeklini bilir)
fallahu hüve'l-veliyyü ve hüve yuhyi --beraber olmadan önce 289 kere okunur(muhakkak ki Allah dosttur ve yaratandır)
hüvallahü'l-halik'ul-bariü --1054 kere okunur (o yaratandır ve yoktan var edendir)
ya varis --707 kere okunur
kızlar nasılsınız? Ben iim yarın tokata gidiyorum 4 gün yokum giremiycem kayınvaldem ameliyat oldu menüsküs yırtğndan
kızlar nasılsınız? Ben iim yarın tokata gidiyorum 4 gün yokum giremiycem kayınvaldem ameliyat oldu menüsküs yırtğndan
scorponsum allah razı olsun kuzummm
ya varisi çekiyorum hep ama diğerlerini bilmiyodumm temizlenimde başlım bakalım 3 ay yapabılcemmi unutmadan![]()
teşekkürler canım muccuk:)geçmiş olsun keserimmm..git tabiii bak kayınvaldeciğine.gelince görüşürüz iyi yolculuklar tatlımm![]()
iyiyiz kuzum sen nasılsın nasıl oldu elinnn:26:
Geçmiş olsun bıtanem rabbım yardımcın olsun senınde ınsallah nazlı bırı degıldır4 günde sen yoksun özliycem yahuu
![]()
kuzum ne demekkk inşallah dualar açacak bize kapıları..bende ya varis çekiyorum bunları da bulunca kızçelerime de atayım dedim..bende ajandama yazdım..sen de biyere yaz kuzummm..hem belki de 3 aya gerek kalmazzzzzzzzzz
zaten bir iki gün çeksek ezberleriz evelallahhhh![]()
slm kızlar![]()