- Konu Sahibi medd_cezir
- #56.221
anlıyorum canım seni bazen bende çok sıkılıyorum
Evimizi şenlendirecek ses getirecek bi bebek olsaydı böyle olmazdı ama nerdeeeee
Yine adet olmuşum bende hiç geciktiği yok ki gecikmiyo şükür düzenli ama ben istiyorum ki 9 ay gelmesin
Tüp bebekte çare değil ki gitsek yine eminim negatif sonuç alacağımızdan artık tüp bebek yaptırasımda gelmiyo 5 kez negatif aldıktan sonra hevesim kalmadı hiç.....
Millet burda eşlerine hamileliklerini nasıl müjdelediklerini anlatıyolar okuyorum çok üzülüyorum benim neyim eksik ki onlardan
Sanırım ben hiç bi zaman onun müjdesini veremicem eşime![]()
merhaba neden böyle diyorsun . Pardon ama kaç yaşındasın. Bak daha bugün okudum demet akalın'da 2 kere tüp bebek yapmış ama olmamaış sonra kendiliğinden olmuş. Bende nefret ediyorum adet olmaktan hatta adet olduktan sonra bile test alıyorum . Ama heray dua ediyorum. Allah büyük allah diyen mahrum kalmazmış. Bende heray ümitleniyorum. 5,5 aylık bebeğimi mayıs ayında kaybettim. Doktor yüzüme bakıp ultrasyon'da malesef bebeğiniz ölmüş gidin bu akşam evde uyuyun yarın bir çaresine bakarsınız dediğinde . Dünya başıma yıkılıyor sandım .allah dediğim yeterki ben kurtuluyum bir daha çoçuk falan istemiyorum dedim. Normal doğum yaptım . Ama bak 3 aydır tekrar deli gibi deniyoruz. Yani şunu demek istiyorumki allah'tan ümit gerçekten kesilmiyor. Allah büyük. üzülme tamammı çareler ara vardır bir sebebi. Kadının kısırı değil kusuru olurmuş.