Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen bende yumurtlama dönemini takip ettim, meraktayım açıkcası.... :)Ben sadece kendim hesapladım yumurtlama tarihini bakalım tutacakmı
Senin daha azmış, benim ooo :) ilk gebeliğin mi olacak?8 günüm var benimde geçmiyor günleeeerrr
Yok canım ilk değil daha doğrusu yeni evliliğimin 2. Ayında plansız şekilde hamile kaldım 6. Haftada düşük yaptım malesef hiç beklemediğim için antibiyotik iğne kullanmıştım şimdi kürtajın üzerinden 5 ay geçti tabi ilki planlı olmadığı için ne belirtiler yaşadım farkedemedim ama bu ay kendimi dinlemekten alamıyorum herşeyi belirti sayıyorumSenin daha azmış, benim ooo :) ilk gebeliğin mi olacak?
Değil mi adet belirtisiyle gebelik belirtisi aynıymış bu nedenle çoğu kez yanılabiliyoruz tabiYok canım ilk değil daha doğrusu yeni evliliğimin 2. Ayında plansız şekilde hamile kaldım 6. Haftada düşük yaptım malesef hiç beklemediğim için antibiyotik iğne kullanmıştım şimdi kürtajın üzerinden 5 ay geçti tabi ilki planlı olmadığı için ne belirtiler yaşadım farkedemedim ama bu ay kendimi dinlemekten alamıyorum herşeyi belirti sayıyorum
aman canım çok dikkat et allah korusun sakın aman hamile değilimdir deme ben öyle dedim daha yeni evliyim ilk aydan nasıl hamile olucam dedim vurdurdum 5 tane iğne 1 tane serum e tabi sonuç çok üzücü oldu ama herşeyde vardır bi hayır ve allahım en güzel zamanı planlamıştır bizim için.Değil mi adet belirtisiyle gebelik belirtisi aynıymış bu nedenle çoğu kez yanılabiliyoruz tabi
Hayırlı evlatlar versin İnşAllah, bende bugün farkına vardım boyun ağrılarım nedeni ile kas gevşetici ve ağrı kesici kullandım birkaç kez, bu nedenle çok endişeliyim..
Bunun bugün farkına vardım, o kadar çok üzüldüm ki, İnşAllah birşey olmaz, Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlat versin... Folik asit falan kullanıyor musun peki? o kadar acemiyim ki hiçbir şey bilmiyorum kusura bakma:)aman canım çok dikkat et allah korusun sakın aman hamile değilimdir deme ben öyle dedim daha yeni evliyim ilk aydan nasıl hamile olucam dedim vurdurdum 5 tane iğne 1 tane serum e tabi sonuç çok üzücü oldu ama herşeyde vardır bi hayır ve allahım en güzel zamanı planlamıştır bizim için.
Sor tatlım sor evet temmuz ayında hamileydim o dönem kullandım eylülde düşük yaptım sonra ekimde tekrar başladım ekimden beri düzenli kullanmaya çalışıyorum folik asit önemli çünküBunun bugün farkına vardım, o kadar çok üzüldüm ki, İnşAllah birşey olmaz, Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlat versin... Folik asit falan kullanıyor musun peki? o kadar acemiyim ki hiçbir şey bilmiyorum kusura bakma:)
Hmm peki doktor kontrolünde mi yoksa gidip eczaneden reçetesiz mi alıyorsun?Sor tatlım sor evet temmuz ayında hamileydim o dönem kullandım eylülde düşük yaptım sonra ekimde tekrar başladım ekimden beri düzenli kullanmaya çalışıyorum folik asit önemli çünkü
Ben ilk hamileliğimde doktorun verdiğine devam ettim reçetesiz alıyorum öyle satılıyo ztn hergün süt içmeye çalışıyorum bide yediğine içtiğine çok dikkat et hamile olsan da olmasada senin yanına kar kalır kendine i bakmakHmm peki doktor kontrolünde mi yoksa gidip eczaneden reçetesiz mi alıyorsun?
Hımmm tamam o zaman bende en yakın zamanda alayım.. Süt çok içemiyorum da yoğurt ve peynir daha çok severim, çok hamur işi, ekmek, pilav ve makarna tüketiyorum aslında bunu da azaltmam lazım..Ben ilk hamileliğimde doktorun verdiğine devam ettim reçetesiz alıyorum öyle satılıyo ztn hergün süt içmeye çalışıyorum bide yediğine içtiğine çok dikkat et hamile olsan da olmasada senin yanına kar kalır kendine i bakmak
Ben günlerdir neler yemiyorumki Eğer psikolojikse bunlar bana kalori olarak kalacakHımmm tamam o zaman bende en yakın zamanda alayım.. Süt çok içemiyorum da yoğurt ve peynir daha çok severim, çok hamur işi, ekmek, pilav ve makarna tüketiyorum aslında bunu da azaltmam lazım..
Benim iştahım bebekle ilgili değil yani hani 2 aydır böyleyim çok yiyorum dikkat etmiyorum açıkcası, ama seninki belki bebiştendir İnşallahBen günlerdir neler yemiyorumki Eğer psikolojikse bunlar bana kalori olarak kalacak
İnşallah canım ben öyle çok iştahlı bi tip değilim o yüzden ister istemez acaba dedirtiyoBenim iştahım bebekle ilgili değil yani hani 2 aydır böyleyim çok yiyorum dikkat etmiyorum açıkcası, ama seninki belki bebiştendir İnşallah
Hadi senin az kalmış haftaya güzel haberi alırız İnşAllah..İnşallah canım ben öyle çok iştahlı bi tip değilim o yüzden ister istemez acaba dedirtiyo
İnşallah tatlım hepimiz için hayırlısı olsunHadi senin az kalmış haftaya güzel haberi alırız İnşAllah..