Ay kiz sen cok yasa e mi....
benim düsügüm yok,galiba yanlis anlasilma oldu
Bi araştırıp alıyım bende o zaman. Eğer bu bişeyler olursa Allahın izni ile buna sen ve yaren vesile olacaksınız oflu
canım düşüklerin ne zaman oldu ne kadar arayla hamile kalıyosun düşüyor yaa 3 kere doktor araştır
1-1,5 yil arayla hamile kaldim hep ama her ay bu stresi yasamak cok yipratici.bebeklerimde kan pihtilasmasi yuzunden oluyor sonra.kurtajla aliyorlar 28 yasi.dayim ama yaslandigimi hissediyoyrum neolcak bole bilmem
ben mi karıştırdım anlamadım ki :26::26:
sen şu durumunu baştan anlatsana kuzu
delirdim heralde
iyiyim canım nasıl olayım.
dünden beri adet sancısı çekiyorum...
yarında doktora hormon testi yaptırmaya gidicem
bakalım hayırlısı
Tamam canim
ben iki yila yakindir evliyim ve bir yil korunmuyoruz.
Ama yok henüz bisey.
20 subat ta adet oldum ve 24 subat son günümdü,bu sayfada bir topik var üstte orada bir hesaplama cetfeli var ona göre yarin yüksek ovalasyon günüm,ama demiyorlar mi ilk adet gününden itibaren hesaplaniyor,ve 14. gün civari oluyor ee buna bakarsak yarin 18. gün oluyor....???
hayırlısı olsun canım inş tetlerinde bir sorun cıkmaz...
selam kizlar ALLAH HEPINIZE SAGLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASIP ETSIN INSALLAH TABI BANADA(AMIN)
vesile olmak kadar güzel bişey yok.
sayende sevap kazanırız.
googleye gittigidiyor ovulasyon testlerii yaz da araştır bi bebeğim.
:)
selam canım hoşgeldinnn
duana kocaman AMİNNN diyorum
cümlemize nasip etsin...........
evet canım coğu kişi kullanıyor bu markası güvenilirr.....Markası ne? Gittigidiyorda genelde Laboquick var? Güvenilirmidir bilgin varmı canım?
AMINNN
benimde son adet tarihim internet hesaplayicisina gore 1 mart yaklasik 1 hafta gecikti,2 gun once test yaptim negatif anlamadim gitti beklemedeyim böyle beklemekte cok zor
selam kizlar ALLAH HEPINIZE SAGLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASIP ETSIN INSALLAH TABI BANADA(AMIN)
bir kac gun daha bekliyim diyorum,evet canım coğu kişi kullanıyor bu markası güvenilirr.....
aaa hadi yaa...
doktora gitsene balım...
en azından sebep öğrenirsin.
kanda falan bakarlar gebelik varmı diye
Selam canim,aminnnn
bir kac gun daha bekliyim diyorum,
simdi sol tarafimdami biseymi hissediyorum nedir ay psikolojik belitrilerde basladi hemen
selam seni gordumde geldim di
:18::18::18::18:
hayırlısı olsun canım benim
INSALLAH
evde bir suru test vardi sonuncusunuda 2 gun once kullandim,bidahaki sefere koliyle test alicam ya :26:
burda pahali diye trden almistim keske bi koli alsaydim
sagol canimiyi ki geldin tweetycim
ay biz suan cocuk isterken kim bilir vücdumuzda neler oluyor,ya keske icimizi filim gibi seyredebilseydik
ben bu ay hiç test kullanmadan adet oldum valla çok sevindim .))
evde de sadece 1 tane var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?