Bu Ay Son Olsun...Umudumuz Nisan Ayı...... Buyrun Beraber İlerleyelimm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi 0fLu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Evet beklemek zor gerçekten :106: Bende her ay belirtileri yaşıyomuşum gibi hissederdim. Sonu hep hüsran tabi. Fakat bu ay hiçbişey hissetmiyorum. Çünkü bana yumurtlayamadım gibi geliyo :S :26: Zaten doğru düzgün halvet falanda olmadı Hayırlısı bakalım...
Bian önce 29 nisan gelsin istiyorum

Kizlar aranizda bilgisi olan varsa yardimci olabilir mi
:18:
:18:

Canım bu soruna ne cevap versek yanlış olur. Test yanlış olabilir desek umutlanırsın, test doğrudur desek ya gebeysen? Boşuna üzmüş oluruz seni. Gecikmelerin oluyosa en fazla kaç gün oluyodu? Ona göre kan testine git derim ben:26:

aynen ( hiç belli olmaz abimlerden biliyorum tek bi gece gördükleri halde birbirini hamileydi bebeğimiz şimdi 10 aylık:)) belki hissetmemekte bi işarettir demi:)

Evt haklisin cnm.. En iyisi beklemek bi kac n daha bekleyim size haber verirmgu

hekeze slemalarr kızlar bilerek uzun zamndır girmiyorum yine bu ay etkilenip hüsrana ugramamak için ,ama bugün merak ettim hamiş haberleri varmıdır diye hamiş olan arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Allah tamamına erdirsin.Benim bat 29 listedede varım zaten ama bu ay hiç bir şey hissetmiyorum belirti falan yokk aman neyse kafama takmamaya çalışıyorum. Çok az kaldıı bir an önce 29 gelsin vede inşallah kırmızılar gelmez kızlarr bu ayyyy inşallahhhhhh

aminnnnnnn inşallahhhh, bat aynı haberlerini bekliyoruz...

inşallah hayılısıyla vardır, dualarımız seninle güzel haberlerini ver bize:)

evleneli 3 ay oldu ilk 2 ay vajinismus kabusuyla uğraştım ve 1 ay önce yendim çok şükür, şimdide bebek istiyorum, adetime 10 gün varken korunmadan ilişkiye girdik o gün 2 kez girdik, olurmu diye umutlanıyorum . hemen ayağa kalkmadım yarım saat ayaklarımı yukarı dikip bekledim dışarı çıkmasın diye :) en son 4 nisanda adet olmuştum ve 21 nisanda ilişkiye girdik . yumurtlama dönemini kaçırdımmı diye endişelendim eşimle ayrı şehirlerde olunca tarihi denk getirmek sorun olabiliyor

Kızlar bugün öğlen 1-2 damla pembemsi akıntım oldu,hasta oldum sanırım ama devamı yok...zaten bugüne yarına bekliyordum kırmızıları ama... bu ayda kaldı bebişim....bir ay daha geçti onsuz......bir ay daha geç alacağım kucağıma.....bir ay daha düşüneceğim ne zaman nasip edecek rabbim diye....

Ama yinede binlerce kez şükürler olsun.allah ın en hayırlı zamanda sağlık ve sıhhatle nasip etsin bebişlerimizi.bunda da bir hayır vardır muhakkak...

günaydın kızlar aranızda ateş ölçen varmı
ben 13 günde başladım ölçmeye bugün 17 gün ateş birden düştü anlamadım neden olduğunu

günaydın kızlar bugün benimkiler pembe pembe gelmeye aşladı bu ayda umutlar sona erdi..of umutluyudum bu ay oysaki

günaydın kızlar aranızda ateş ölçen varmı
ben 13 günde başladım ölçmeye bugün 17 gün ateş birden düştü anlamadım neden olduğunu

amaanınnnnnnnnnnnnn çatlıyonn kızz aman ha görüm seniii bu gece ve yarınn mutlakaaaa ilişkii olsun.bana dua adecen bu ay sonunda.ısı düsünce yumurta catlıyoo iştee...ben halaa yakalamayadım düsüsüsüü

:))) çok sağol canım sabahtan beri araştırıyorum çatlamasına işaretmiş :)))
allahım inşallah çabalarımızı boşa çıkarmaz hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…