ewt canım inşallah seninde iyi haberlerini alırız inşallah hayırlısıyla tüm isteyenlerin, bu bekleyiş ne kötü ya psikolojik olarak sanki belirti var sanıyorum ama kaç aydır aynı şey oluğu için umutlanmak istemiyorum yapabildiğim kadar((
Kizlar aranizda bilgisi olan varsa yardimci olabilir miKizlar adetm 3gun gecikti bugunu de sayarsak 4 gun oluyo idrar testi yaptim negatif sizce yanlis cikma ihtima var mi? Hamile olabilir miyim?
Kizlar aranizda bilgisi olan varsa yardimci olabilir mi
:18:
Kizlar aranizda bilgisi olan varsa yardimci olabilir mi
Evet beklemek zor gerçekten :106: Bende her ay belirtileri yaşıyomuşum gibi hissederdim. Sonu hep hüsran tabi. Fakat bu ay hiçbişey hissetmiyorum. Çünkü bana yumurtlayamadım gibi geliyo :S :26: Zaten doğru düzgün halvet falanda olmadıHayırlısı bakalım...
Bian önce 29 nisan gelsin istiyorum
Canım bu soruna ne cevap versek yanlış olur. Test yanlış olabilir desek umutlanırsın, test doğrudur desek ya gebeysen? Boşuna üzmüş oluruz seni. Gecikmelerin oluyosa en fazla kaç gün oluyodu? Ona göre kan testine git derim ben:26:
hekeze slemalarr kızlar bilerek uzun zamndır girmiyorum yine bu ay etkilenip hüsrana ugramamak için ,ama bugün merak ettim hamiş haberleri varmıdır diye hamiş olan arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Allah tamamına erdirsin.Benim bat 29 listedede varım zaten ama bu ay hiç bir şey hissetmiyorum belirti falan yokk aman neyse kafama takmamaya çalışıyorum. Çok az kaldıı bir an önce 29 gelsin vede inşallah kırmızılar gelmez kızlarr bu ayyyy inşallahhhhhh
kızlar önceki sayfalarda bunu yazmıştım. Aşırı ateşim çıkmıştı. Birde hamilelik belirtilerinde göz bebekleri büyürmüş ya eşim farketti göz bebeğim o kadar büyüktü ki nerdeyse kahverengi alanı kaplıyordu.Ve yarın doktora gidecem eşimin işinden dolayı ancak bu zaman randevu alabildim. Bakalım bebiş var mı ?
normalde şuan adet olmam gerkirdi ama ne gelen var ne giden.
Kan testi yaptıracam bakalım ne çıkacak dua edin bana kızlar.
inşallah hayılısıyla vardır, dualarımız seninle güzel haberlerini ver bize:)
Sağol canım benim. Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah. Bu ay bebiş olmazsa çalışmalara devam pes etmek yok
günaydın kızlar aranızda ateş ölçen varmı
ben 13 günde başladım ölçmeye bugün 17 gün ateş birden düştü anlamadım neden olduğunu
kızlar adetime 2 gün kaldı ne olur çok dua edin hayırlısı olması için dua istiyorum
amaanınnnnnnnnnnnnn çatlıyonn kızz aman ha görüm seniii bu gece ve yarınn mutlakaaaa ilişkii olsun.bana dua adecen bu ay sonunda.ısı düsünce yumurta catlıyoo iştee...ben halaa yakalamayadım düsüsüsüü
kızlar adetime 2 gün kaldı ne olur çok dua edin hayırlısı olması için dua istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?