Bu Ay Son Olsun...Umudumuz Nisan Ayı...... Buyrun Beraber İlerleyelimm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi 0fLu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar kan tahlili yaptırdım ve negatif.Peki neden gelmiyor 2 gündür bu kadar stres fazla artık.En azından içim rahatladı...

ağlıyorum ağlamaktan başka çarem yok çünkü... ne yapalım efendimizinde dediği gibi kalp hüzünlenir göz yaşarır ama Rabbimizin razı olmayacağı bir söz söylemeyiz.

turuncuya benzer bi renk oluyo cnm böle olması ya hastalıktan yada hamileliktenmiş araştırmalarıma göre cnm bizimki inş bebiştendir
benim idrarım sürekli öyle yaklaşık bir aydır
ben su içmediğim için diyordum şu 2 gündürde feci mantar şikayetim var akıntımda sarımsı sanırım intihap var bende
bu gebeliğide önler napalım hayırlısı olsun diyorum sürekli

ne kadersizz ne bahsizzmışız be.....üzülmeyin arakdaslarrr......benim hep gözlerim nemliiii hep düsünceliyim ne yapsam atamıyorum içimdekii bu hasretii olmuyoo belkide hiççç olmayacakkk bilemiyorum neyapacagimiii acınızı paylaşıyor ve sabırlar diliyorum....

Herşey Allah'tan. Ümidimizi yitirmicez. Denemeye devam.Beraber aşacağız bu günleri. birbirimize destek olarak. Allah yardımcımız olsun.

Kızlar bende de farklı bir durum yok malesef birdahaki aya artık napalım kısmet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…