Bu aydan umudu kesip ağustosu bekleyenler

altı aydır korunmuyoruz.polikistik over var bide. bu ay nasıl olsa olmayacak diye soğan suyu falan içtim.eşim aktardan kist düşürücü otlar almış biraz onlardan kullandım.aynen dediğin gibi..allh istedimi oluyr.yoksa çok tehlikeli şeyler yaptm yüzmeye falan gittim :)

altı aydır korunmuyoruz.polikistik over var bide. bu ay nasıl olsa olmayacak diye soğan suyu falan içtim.eşim aktardan kist düşürücü otlar almış biraz onlardan kullandım.aynen dediğin gibi..allh istedimi oluyr.yoksa çok tehlikeli şeyler yaptm yüzmeye falan gittim :)

denize gittiysen deniz tehlikeli değil

3.kez bebeğimi kaybettim. 12.haftaya gircektim 8.hafta kalbi yine durdu genetik araştırması için üniversite hastanesine gittik bugün aldılar ağrım vardı Allah kimseye yaşatmasın o nasıl ağrı Allahım öyle dik duramıyorum karnım belim çok kötü benim gibi durumu olan var mı?psikolojim alt üst oldu 5 ay içinde 2 kez kürtaj oldum 28 gün önce babamı kaybettim sevdiklerimi kaybediyorum hep bana teselli verin annemde hasta onunda durumu ağır kimsemiz yok yanımda aklım karma karışık ölen babam:( annam olduğum kürtajlar isyan etmek istemiyorum bundada vardır hayır yicek ekmeği göreceği gün yokmuş demekki:(Allahım dayanacak güç kudret versin:(amacım bir nevi iç dökme kusura bakmayın:(art arda kürtaj olanlar var mı bu durumdan nasıl kurtuldunuz?yardım ltf?

Back
X