Bu azeri doktora ne desem kırmadan?

hayalkenti

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2014
467
100
38
Arkadaslar nişanlımdan ayrıldım 7 ay oldu ama hala tam atlatamadım burda bir Azeri doktor arkadasın doktor adam bana kafayı takmış cok begenıyorum falan görüntü olarakta iyi ama annem kesinlikle türk olsun ister Azerilere ve dıgerlerıne cok cok karsı ailemın sözü benim ıcın değerli kırmadan ne cevap verebilirim? Annem karsı olmasaydı bır sans verebılırdım ama istemiyo haberi var

bence olur ama annem istemiyor deyin daha az kırılır belkii benı ne doktorlar ne mühendisler istedi havası sankı bu konu ama neyse

Ee tabi hoşuma gitmedi degıl:) yakışıklı bır doktor aslında marmarada okumuş yani adam bayada zeki ama annem istemiyor kadın karsı nuh der peygamber demez Bir alevi adama asık oldum alevi dıye istemedi cok acı cektım sımdide aynı sey oolsun istemıyorum

Ee tabi hoşuma gitmedi degıl:) yakışıklı bır doktor aslında marmarada okumuş yani adam bayada zeki ama annem istemiyor kadın karsı nuh der peygamber demez Bir alevi adama asık oldum alevi dıye istemedi cok acı cektım sımdide aynı sey oolsun istemıyorum
bu itiraf güzel oldu annenızı dinleyin o vakit madem çok baskın hayatınızda yenıden üzülmeyn doktor gider mühendis gelirr aman canım boşver

Evet ama söylemıyorum inanınkı kalbi kırılsın istemiyorum sen azerı kokenlısın ailem ıstemıyor desem? düşünsene ne kadar zor

İnsanları kökenlerine göre yargılamaktan ne zaman vazgeçecek acaba bu insanlar??
Azeriler Türktür. Müslümandır.
Sorun nedir???

bu itiraf güzel oldu annenızı dinleyin o vakit madem çok baskın hayatınızda yenıden üzülmeyn doktor gider mühendis gelirr aman canım boşver

Eski nişanlım mühendisti ama annem onuda istemedi onuda yanıma yakıştıramadı cok zor ikna ettım nikaha 15 gün kala bitti bir daha bir erkek yüzünden aılemı karsıma almıcam

Anlamadım ben, Azeriler türk ve müslüman zaten. Anneniz neye hayır dediğini biliyor mu acaba? Azerileri bilmiyor olabilir mi?

X