Bu bardakları ne nasıl temizlerim kesin çözüm nedir?

benharikabiriyim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2025
54
6
1
25
Makinede parlatıcı var kullanıyorum makinede temiz
Su da kaynattım sirke karbonat ıslattım yıkadım kireç çözücü ile yıkadım ama hala aynı nasıl temizlerim kesin çözümü

Eklentiler

• IMG_20250827_205150.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 72
Yani yukarıdaki tavsiyeleri uygulayabilirsiniz ama bunlara rağmen eğer geçmiyorsa o zaman camın kendi yüzeyi zarar görmüştür dolayısıyla ne yapsanız da geçmez. Kalitesiz cam bardak ve makinede kalitesiz bulaşık deterjanı kullanmak buna sebep olabilir.

malesef çöp aynı durum benim başıma gelmişti parlatıcı yerine elma sirkesi kullan demişti bilir bilir kişiler bir ara çok yaygındı bende kullanmıştım ama malesef bütün bardaaklarım çöp olmuştu ,servis gelip zar zor temizlemizlemişti içindeki sirkeyi o yüzden boşuna uğraşmayın ....

70 ilave durlama da yapıyorum
50-55 derecenin üzerinde yıkamak bardakları o şekilde matlaştırabilirmiş.
o matlaşma kalıcı oluyor,o kadar yüksekte yıkamayın,çeşme suyunuz kireç açısından çok sert ise tuz ve parlatıcıyı eksik etmeyin
ben normalde tuzun bardakları çizdiğini düşünüyorum kullanmamayı tercih etmiştim ama tuzsuz olmadığını gördüm,kötü kalite bardaklarım çizildi hep,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…