Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar göğsümde hassasiyet yoğurt gibi katı beyaz akıntım başladı regl 6 gün var ancak regl zamanlarimda bu belirtiler olmazdı ilk çocuĝumda da bunlar oldumu hatırlamıyorum sizce?
Kızlar göğsümde hassasiyet yoğurt gibi katı beyaz akıntım başladı regl 6 gün var ancak regl zamanlarimda bu belirtiler olmazdı ilk çocuĝumda da bunlar oldumu hatırlamıyorum sizce?
Zaten en erken gebelik belirtileri regle 6 7 gün kala başlıyor. Bu ikisi gebelik belirtisi evet ama net gebelik belirtisi diyemeyiz :) birkaç gün sonra test yapın isterseniz
Zaten en erken gebelik belirtileri regle 6 7 gün kala başlıyor. Bu ikisi gebelik belirtisi evet ama net gebelik belirtisi diyemeyiz :) birkaç gün sonra test yapın isterseniz
Bence sonrasında üzülmemek için biraz sabırlı olun varsa da zaten her türlü sevinirsiniz bir hafta geç sevinin üzülmektense, regl gününüz gelince test yapın ve testle beraber kan verip netleştirin derim