Bu belirtiler sizce gebelik mi?

EGE333

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2021
426
191
36
Kızlar göğsümde hassasiyet yoğurt gibi katı beyaz akıntım başladı regl 6 gün var ancak regl zamanlarimda bu belirtiler olmazdı ilk çocuĝumda da bunlar oldumu hatırlamıyorum sizce?

Kızlar göğsümde hassasiyet yoğurt gibi katı beyaz akıntım başladı regl 6 gün var ancak regl zamanlarimda bu belirtiler olmazdı ilk çocuĝumda da bunlar oldumu hatırlamıyorum sizce?
Zaten en erken gebelik belirtileri regle 6 7 gün kala başlıyor. Bu ikisi gebelik belirtisi evet ama net gebelik belirtisi diyemeyiz :) birkaç gün sonra test yapın isterseniz

Yaaaa benim de 6 günüm var göğüs hassasiyeti ve şiddetli bel ağrısı var ben de merak içindeyim

Erken gebelik testi yapsam çıkar mi acaba ne zman yapsam olur ki
Bence sonrasında üzülmemek için biraz sabırlı olun varsa da zaten her türlü sevinirsiniz bir hafta geç sevinin üzülmektense, regl gününüz gelince test yapın ve testle beraber kan verip netleştirin derim 🙏🏻

X