Bu ben değilim , olamam.

noclearmind

WTF?
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2014
3.790
6.952
19 yaşındayım iyi bir okulum ve işim var. Hayatta kendi ayaklarımın üstünde durmaya çalışan genç bi bayanım. Bi kaç ilişkim oldu. Suan ki ilişkimde rahat relaks takılan ben gitti yerine manyak bi hatun geldi. Geçmişte yaşadığım şeylerden dolayı asla yaşıtlarım gibi olamadım olamayacağımda her zaman hayatta daha olgun daha dik durmam gerekecek. Ve şu son iki haftadır iyice dellendim diyebilirim. "Niye yazmıyo kimle konusuyo kızla mı konusuyo " paranoyaklık üst seviyede. Kızlara mı bakıyorsun diye elline tırnak geçirmeler falan. Ben ben olsam kendimden ayrılırım yemin ederim. Onun bana gösterdiği aşırı ilgi ve mutlu etme çabaları beni manyağa bağladı. Bu yaşta 2 aylık tanıdığım biriyle evlilik düşünmek ne demek ya ? Şuraya yazmak bile beni kendime getirdi diyebilirim. Beni bi sallayın kendime getirin noluyoz be deyin Allah aşkına yoksa çocuk benden kacacak.

yaşınız gereği yaşadığınız birkaç ilişki sizi yormuş.
biraz yaşınızı yaşayıp yalnız kalsanız daha iyi olur.

Arkadaşlarınızla vakit gecirin
Cok sık görüşmeyin
Kendinize güzel bi kitap alıp msj atma isteği olduğunda kitabınızı okuyun
Sizde biraz nefes alın adamda nefes alsın
Aksi takdirde ilerde bi konu acıp ayrıldık demeniz kaçınılmaz

Dur Bismillah başlıyorum...

Hemen ayrıl çocuktan, deermişim. Burada ilk yazan kişiler sebepli sebepsiz ayrıl demekle başlar bende ilk yazan olarak diyim dedim yoksa içimde kalırdı :KK70:

Neyse; bak canım erkeklere yüz vermeye gelmez, sakin ol, relax takıl, öyle sevdiğini aşırı belli etme, kıskanma, güvenmeyi öğren. İçin için yese de bunları yap. Yoksa 2 ay sonra ilişkim bitiyor, benden ayrılıyor diye konu açarsın benden demesi.

Birini bu kadar sevmen normal bişey ama bu düşüncelerin anormal ve sende farkındasın. Erkekleri elde tutma yolu değil kaçırma yolu bu bahsettiklerin. Erkekler kendine yapışan, nefes aldırmayan kızları değil kaçanı sever.

Bence kaçmaya başla yoksa kovalarsın..

güvendiğine eminmisin ?
birde geçmişte ne yaşadığını bilemem ama belki bi tecrübenden dolayı böyle davranıosundur. hani her insan farklıdır biraz onu iyice tanıma yönündemi gitsen acaba ?

Yasin daha 19 önce bi gencligini yasa, arkadaslarinla vakit gecir, kendini tanimaya calis, kisiligin otursun.
Okuluna saril kendi ayaklarinin ustunde dur.. Sonra zaten seni yoracak bir iliskide bulursun kendini

senin yalnızlığa ve kalbini dinlendirmeye ihtiyacın var canım. ben bile okurken yoruldum.

güvendiğine eminmisin ?
birde geçmişte ne yaşadığını bilemem ama belki bi tecrübenden dolayı böyle davranıosundur. hani her insan farklıdır biraz onu iyice tanıma yönündemi gitsen acaba ?
Eski iliskisine kafayı takıyorum unuttumu unutmadımı koptumu ondan diye.

Son düzenleme:
Çok fazla üstüne düşme sonra şimdi ne kadar sana ilgi alaka göstersede ilerde bıkacaktır çok üstüne düştüğün zaman.aa canım yap böyle benim için sorun değil falan derse bile yalan genelde bıkıyo karşı taraf.kendine Kafanı dağıtacak bşy bul sürekli onu düşünme yani..

Dur Bismillah başlıyorum...

Hemen ayrıl çocuktan, deermişim. Burada ilk yazan kişiler sebepli sebepsiz ayrıl demekle başlar bende ilk yazan olarak diyim dedim yoksa içimde kalırdı :KK70:

Neyse; bak canım erkeklere yüz vermeye gelmez, sakin ol, relax takıl, öyle sevdiğini aşırı belli etme, kıskanma, güvenmeyi öğren. İçin için yese de bunları yap. Yoksa 2 ay sonra ilişkim bitiyor, benden ayrılıyor diye konu açarsın benden demesi.

Birini bu kadar sevmen normal bişey ama bu düşüncelerin anormal ve sende farkındasın. Erkekleri elde tutma yolu değil kaçırma yolu bu bahsettiklerin. Erkekler kendine yapışan, nefes aldırmayan kızları değil kaçanı sever.

Bence kaçmaya başla yoksa kovalarsın..
Ona belli etmemeye çalışıyorum ama bazen deliye dönüyorum. Haftasonu tatile gittik adami 4te uyandırıp kalk benle ilgileneceksin diye uyandırdım:KK45: fazla ilgiciyim ya da benim nevrim döndü

Çok fazla üstüne düşme sonra şimdi ne kadar sana ilgi alaka göstersede ilerde bıkacaktır çok üstüne düştüğün zaman.aa canım yap böyle benim için sorun değil falan derse bile yalan genelde bıkıyo karşı taraf.kendine Kafanı dağıtacak bşy bul sürekli onu düşünme yani..
İse geldim ve çalışamıyorum onu düşünmekten. "Keşke yanımda olsa beraber olsak çalışmak istemiyorum onla olmalıyım niye burdayım " gibisinden düşünceler

Hayatını sevgiliye endekslemişsin sanırım.
Böyle durumlarda biraz olsun, daha az görüşmeye başlasanız ve daha az konussanız belki de arada oluşacak özlemle bu şekilde şeylere vaktiniz kalmaz.

X