Bu benim kardeşimmi

magic girl

simdi diyet zamani
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2009
2.345
1.123
kızlar o kadar sinirlendimki dünden beri kendi kendimi yedim buraya yazmazsam çatlıyacağım bundan 10 gün önce kızkardeşimin oğlu ani kriz geçirmiş dra götürdüler hemde defalarca yapılan testler sonucu epilepsi ve bu süreçde ben günde belki 5 kez arayıp çoçuk nasıl diye birşeye ihtiyacın varmı diye sordum ve burdaki drlara bile sordum 3 gün önce benim kızım ameliyat oldu annem demişki ablanı ara kızı x ameliyat oldu demiş duymazlıkdan geliyormuş 3-4 kez tekrarlayınca aman ne arıyacam bi b... K olmaz o deliye demiş annemde o ne biçim laf demiş ayyy delinin teki kızı oğlu ondan beter aldı zengin şımarık züpbeyi yaptı koca kendine yetmedi bide doğurdu 3 tane şimdi deli şımarık çoçukları var aynı kocası gibi kendilerini beğenmiş şımarık ve deliler demiş kiii eşim kim olursa olsun hep mesafeli davranır ondan adını şımarık deli takmış daha bir sürü şeyler o kadar kırıldımkiii birdaha bırak yüzünü görmeyi konuşmak bile istemiyorum şimdi soruyorum sizlere bundan kardeş olurmu bana

:KK57::KK57:
onun kızı hastayken siz aradığınızda nasıl konuşuyordu sizinle ?
acaba sizimi kıskanıp çekememezlık yapıyor .
kendi deli bence

kızlar o kadar sinirlendimki dünden beri kendi kendimi yedim buraya yazmazsam çatlıyacağım bundan 10 gün önce kızkardeşimin oğlu ani kriz geçirmiş dra götürdüler hemde defalarca yapılan testler sonucu epilepsi ve bu süreçde ben günde belki 5 kez arayıp çoçuk nasıl diye birşeye ihtiyacın varmı diye sordum ve burdaki drlara bile sordum 3 gün önce benim kızım ameliyat oldu annem demişki ablanı ara kızı x ameliyat oldu demiş duymazlıkdan geliyormuş 3-4 kez tekrarlayınca aman ne arıyacam bi b... K olmaz o deliye demiş annemde o ne biçim laf demiş ayyy delinin teki kızı oğlu ondan beter aldı zengin şımarık züpbeyi yaptı koca kendine yetmedi bide doğurdu 3 tane şimdi deli şımarık çoçukları var aynı kocası gibi kendilerini beğenmiş şımarık ve deliler demiş kiii eşim kim olursa olsun hep mesafeli davranır ondan adını şımarık deli takmış daha bir sürü şeyler o kadar kırıldımkiii birdaha bırak yüzünü görmeyi konuşmak bile istemiyorum şimdi soruyorum sizlere bundan kardeş olurmu bana

bunları anneniz mi söyledi size, keşke söylemeseymiş, ama ablanız sanırım kıskanıyor sizi

:KK57::KK57:
onun kızı hastayken siz aradığınızda nasıl konuşuyordu sizinle ?
acaba sizimi kıskanıp çekememezlık yapıyor .
kendi deli bence
Onun oğlu hastayken nasıl ağlıyordu ağlama ablacım bak daha 7 yaşında atlatır falan hep teselli ediyordum ama nasıl kin gidiyormuş bana içten içe

kendi acılarından sizi kıskanıyor muhtemelen
barışın demiyorum ama asla eşinize anlatmayın siz ileri de de olsa barışırsınız ama eşinize anlatırsanız sarpa sarar

bunları anneniz mi söyledi size, keşke söylemeseymiş, ama ablanız sanırım kıskanıyor sizi
Kızkardeşim neden aramıyor kaçkez msj attım dedim annemde durdu durdu bırak şu fesatı senin için neler diyor ahhh safff evladım sende habire onun için çırpın dur dedi çoçuklarınada birşeyler yollamıştım kargoyla onun için bile büyük büyük yolluyor kendi çoçukları uzun boylu iri yapılılaryaaa laf sokuşturuyor aklınca bana diyormuş:KK57::KK57:aynen böyle oldum neler geçmiş aklından benim ne hevesle aldığım kıyafetler için

kıskançlıktan deliye dönmüş gibi bence.sizi kıskansa bile yiğenin suçunu ne ben yiğenime ölürümya.anneniz size bişey demese bile ortaya çıkardı bir gün zaten.yinede siz kırıcı olmayın.mesafe koyun aranıza.

dilerseniz mertliği siz gösterin ve kendisine söylenilenleri sor? kardeşim böyle duydum doğru mu gerçekten böyle mi dedin böyle mi düşünüyorsun de? kin varsa yine kusar suratına..ay yok demedim! dersede kim siz ebunları anlattıysa hepiniz bi yüzleşin. böyle abidik iş olmaz. o demiş dedi demiş miş miş miş. duymadığınız şeye inanmayın.

biri demiş bencede katılıyorum eşinize yansıtmamaya çalışın kardeş bu sonuçta büyük konuşmamak lazım yarın öbür gün barışırsınız eşinizin aklında hep o sözler kalır yüzünüze vurur.

bunları size kim söyledi? kulağınızla duymadığınız şeye asla inanmayın anneniz bile desede!
Canım annem yıllarca hep birbirimize bağlı olmamız için elinden geleni yaptı hiç bir zaman bu gelin bunlar damatdır bile demedi halen daha ne damatların nede gelinin tek dediği lafı söylemez demekki kardeşimin söylediği laf zoruna gitmiş kiii zaten çok gücendim dedi sakın bir daha birşeyde yollama vefasıza dedi

anne bunu sana mı yetiştirdi :KK53::KK53:

X