Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay bandajlar çıkınca daha mı şişecek bu burun? Valla önümü göremem o zaman yahu :)Benim burnumda şişti.eskisi gibi değil burnumda yeni yapılmış haline göre dolma gibi.ilk alçım alındığında gördüğüm burunla,evdeki bandajı çıkardıktan sonra şişip büyümeye başlayan burnum arasında bayağı bi fark var. Burnum kemerliydi.Kemerin törpülendiği,kırıldığı,alındığı vesaire yerde bildiğin kemer gibi şiş şu an.burnumun ucu domates gibi oldu. İlk açıldığında burun ucum gayet kalkık ve burun sırtım kavisliydi.ayy ben o burnu geri istiyorum üzülme arkadaşım,geçicek inşallah!yarın doktora gidince bir bir sorucam bu şişlikler neden diye ne zaman inecek diye.
Ne diyosun,o kadar mı şişti??Bandajlıyken daha iyiydi vallahibol bol su iç,yeşilçay,beşli çay...ben öyle yapıyorum.yapıyosunda noluyo diyeceksin,o da doğrusigara içiyodum 16 gündür onu da yapmadım,ama burnumu şiş şiş gördükçe zor tutuyorum kendimi sigara içmemek için.gitti gül gibi kavisli burun geldi kemerli domates uçlu burun.genelde herkes 1 senede oturur diyo canım.şimdi normalmiş böyle olması.1 ay dolunca belki şişliklerim iner diye bekliyorum bende.ondan sonrada 2. ay dolsun diye beklerim artık.gördüğüm şuki 3. Ayda bişeye benzemeye başlamış herkesin burnu.6. Ayda zaten oturmaya başlarmış.seninkide çok yeni daha anladığım kadarıyla.bozma moralini,ödem onlar,geçecek inşallah..Ay bandajlar çıkınca daha mı şişecek bu burun? Valla önümü göremem o zaman yahu :)
Şu ince deri,kalın deri olayını nasıl ayırt ediyosunuz dranaz?? Ben doktorumun ağzından böyle bişey duymadımda.derimin cinsini bilmiyorum.ınce derılıler gene sıssedee oyle barız durmuyor ya kalın derılılerrr mısal benn nasıl olcam kımbılırrr =)) oyy oyy
Valla bnm ince deri olduğu halde o kdr şişti ki kalın deri olsa ne olurdu kim bilirınce derılıler gene sıssedee oyle barız durmuyor ya kalın derılılerrr mısal benn nasıl olcam kımbılırrr =)) oyy oyy
Şu ince deri,kalın deri olayını nasıl ayırt ediyosunuz dranaz?? Ben doktorumun ağzından böyle bişey duymadımda.derimin cinsini bilmiyorum.
Anladım canım benimde burnum gözenekli ve burun kısmım yüzüme oranla daha çok yağlanıyo.özellikle ameliyat olduktan sonra,cildimi temizlememe rağmen sık sık yağlandığını görüyorum.derim incemi kalın mı bilmiyorumda,şu an dokunuyorum mesela,elime bolca ödem geliyo,burun yanlarımdan yanaklarıma doğru bile var ve burun sırtımda şiş.daha 1 ay bile dolmadı ama,yorum yapmak için erken.kişiden kişiye değişiyor demekki.kimisi 1 haftalık resmini koymuş,hiçbişey yok gibi,kimisi şişliğinin çok olduğundan şikayet etmiş.sonuçta hep şiş kalacak değil ya,inecektir yavaş yavaş.valla normale dönecekse 3 ayda beklerim 6 ayda.ama böyle kalacaksa,ki Allah göstermesin,çektiğim o kadar sıkıntıya yanarım.doktor elledı burnumu kalın dedı ınmesı gec sürer dedıı cnmcım
Anladım canım benimde burnum gözenekli ve burun kısmım yüzüme oranla daha çok yağlanıyo.özellikle ameliyat olduktan sonra,cildimi temizlememe rağmen sık sık yağlandığını görüyorum.derim incemi kalın mı bilmiyorumda,şu an dokunuyorum mesela,elime bolca ödem geliyo,burun yanlarımdan yanaklarıma doğru bile var ve burun sırtımda şiş.daha 1 ay bile dolmadı ama,yorum yapmak için erken.kişiden kişiye değişiyor demekki.kimisi 1 haftalık resmini koymuş,hiçbişey yok gibi,kimisi şişliğinin çok olduğundan şikayet etmiş.sonuçta hep şiş kalacak değil ya,inecektir yavaş yavaş.valla normale dönecekse 3 ayda beklerim 6 ayda.ama böyle kalacaksa,ki Allah göstermesin,çektiğim o kadar sıkıntıya yanarım.
Benim ameliyatımı Hasan Poyraz yaptı canım,sonuna kadar tavsiye ederim kendisini.Daha öncede kulaklarımdan estetik operasyon geçirmiştim aynı doktorla.5 senedir kulaklarımdan çok memnunum,kimse ameliyat olduğumu anlamıyo bile.bnm burnusda gozenıklı yağlı kenarlarıda yağlanır hep ya dedıı muhamemt dılber kalın ve yağlı cıldın var dedı temizlemek nasıl olucak bnde bılmıorum amlytan sonra sıyh nokta temızluıgı yapan yerleerede guvenmıorumm suratı ııce mafedıorlarr evde kendım yaparım dedımm kımse memnun degıl guzellık merkzlerınden evet ınecektır cnmcım oyle kalmaz yaa ben dıorum ya benı dusunemıorum:) ama sabır edıp bska seylere kanalıze olmak gerek taktımı takarız yoksa sen muh. dilbere olmuştun demı ?
Canım sıkma canını 6 ayda şişlikler iner diyolarsa boşuna demiyolar öyle olsa 10 gün derlerdi merak etme hiç kalıcı ödem duymadım e burnunu da büyütcek hali yok mutlaka geçecek ama belki sende biraz uzun sürerArkadaşlar nolur yardım edin burnum gerçekten çok büyük. Tamam şiş fln ama şişler inse bile eski burnum kdr olacak. Şekil de berbat. Çok mutsuzum yaaa.
10 günlük resimlere ve 6 aylık resimlere baktım. Şekil aşağı yukarı ortaya çıkmış hepsinde.Canım sıkma canını 6 ayda şişlikler iner diyolarsa boşuna demiyolar öyle olsa 10 gün derlerdi merak etme hiç kalıcı ödem duymadım e burnunu da büyütcek hali yok mutlaka geçecek ama belki sende biraz uzun sürer
Doktorumu kötülemek istemem çok iyi bi doktor normalde. Ben şanssız bir hasta çıktım sanırım.Canim doktorun kimdi ?