• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu çıkmaz artık beni boğuyor

ne güzel ifade etmişsin tomris55 :) bu yıl mezun oluyorum zaten son 2-3 ayım o okulda yeni ortam iş hayatı vs derken geçip gidicek seneler ve inşallah karşıma iyi birisi çıkıcak :( beni her güçsüz gördüğünde daha da ezmeye çalışıyor, ben yalnız değilim aslında ailem var,sizler varsınız.. ben onu gözümde büyüttükçe o beni gözünde küçültmeye devam ediyor :( ve ben daha önce peşinde kul oldugum için şimdi bana eziyet çektirip akşamları rahat uyuyor.. bi insan ne hata yapars ayapılsın bu eziyet çektirilmez ki.. bitti desin bitsin razıyım, ama okulda gelip yakın konuşup eve geldiğimde kötü şeyler okuyorum netten. inanın kötü bir hastalık çıkacak diye üzülüyorum bende. çünkü tüm gece sıçrayarak uyanıyorum tüm gece :((((

bak bu kadar düşünüp kafana takarsan bu işin sonu panik atakla veya her hangi bir bunalım hastalığıyla biter ben sana söyleyeyim:)sen kendinde biliyorsun görüyorsun,bak adam sana neler yapıyor ya.şu iki üç ayı iyi değerlendir bence,derslerini de etkilemesin...bak ben iki sene oldu mezun olalı atanamıyrum evde patlıyorum sıkıntıdan,ben de üni deyken,yaşayabileceğim en büyük sıkıntının aşk acısı olduğunu düşünürdüm(buna benzer birşey yaşadım fakat karşılıklıydı) ama gel gör ki okul bitipte şu yok zamanda iş güç sahibi olmaya çalışırken ki sıkıntı inan hiç bir şeye benzemiyor yaa.inan şu an en ateşli aşkı bile kaldıracak durumda değilim:)neyse demem o ki..kısmetlerin çok oluyor yani okul bitince hiç birşey bitmiyor:))hayırlısı olsun hepimiz için

Düşünüyorum da aşk yüzünden nelere katlanılıyor. Bence artık kendine değer ver. O kadar yıl hep onun gölgesinde yaşamışsın. Zor olacak acı çekeceksin ama ilişkiyi daha da ilerletmekten iyidir sanırım.

bence de en mantıklı olan bu :( hoş zaten onun da gönlü yok gibi, posta koydu resmen :( insan değer verdiği insanın nasıl oldugunu merak etmez mi bu kadar sağlık sorunlarıyla bığusurken.. bana bencilsin diyen adam, senin bacagındansa benim okulum öenmli diebiliyor.. ben ne sabırlymışım anlıyorum şuan:(

bak bu kadar düşünüp kafana takarsan bu işin sonu panik atakla veya her hangi bir bunalım hastalığıyla biter ben sana söyleyeyim:)sen kendinde biliyorsun görüyorsun,bak adam sana neler yapıyor ya.şu iki üç ayı iyi değerlendir bence,derslerini de etkilemesin...bak ben iki sene oldu mezun olalı atanamıyrum evde patlıyorum sıkıntıdan,ben de üni deyken,yaşayabileceğim en büyük sıkıntının aşk acısı olduğunu düşünürdüm(buna benzer birşey yaşadım fakat karşılıklıydı) ama gel gör ki okul bitipte şu yok zamanda iş güç sahibi olmaya çalışırken ki sıkıntı inan hiç bir şeye benzemiyor yaa.inan şu an en ateşli aşkı bile kaldıracak durumda değilim:)neyse demem o ki..kısmetlerin çok oluyor yani okul bitince hiç birşey bitmiyor:))hayırlısı olsun hepimiz için

şu hayatta herşeyden önemlisi sağlık, kazamdan sonra bunu anladım kızlar.. kimse değmiyormuş, sen olmazsan yaşayamam diyen adam günlerce arayamayabiliomuş, dahası menüsküsten kim ölmüş diebiliyormuş.. bu hayatta tek ve en önemli şey aile ve kendimiz inanın buna. ben zamanında ailemi çok çiğneyip ona gittim her dediğini yaptım, o kırılmasın diye geç kalmayalım diemedim hiç eve geldiğimde annemlerden azar işittim ama ne oldu ki sanki kocaman bi hiç... allah yardımcın oldun canım, inşallah en en kısa zamanda çok hayırlı bi iş bulursun, dualarım seninlee :(

ttyche anlattıgın şeylere aklımda kalan kısımlarla cevap vereceğim umarım sana yardımcı olurum. bu senin durumunu önceden bende yaşadım ve erkek dostlarıma sordum. bu erkekler neden böyle yapar.
1- senden sıkıldı
2- kendini vazgeçilmez görüyor
3- buna gaz veren birileri var (çevresi)
4- başka bir kız var ( büyük ihtimal şuan onunla konusuyor face,msn,sms gibi)

gelelim okula gelince sana iyi davranma konusuna. bir insan birini kötülerken genelde baktıysan arkasından konusur. atıp tutması kolay olur. yanına gelince göz göze olunca içi yumuşar o kötü sözler bir anda yok olur. nere gitti ki bu sözler ? benden sana tavsiye sende restini çek mesajını at artık beni rahatsız etme senin paşa gönlünü bekleyemem iyi geceler de kapat. hatta mümkünse senin için git numaranı değiştir.

gelelim psikolojini düzeltme noktasına. seni rahatlatacak mutluluk hormonu salgılayacak ve kusursuz bir uyku uyumanı sağlayacak bir tavsiyem olacak. SARI KANTORON diiye bir bitki var. aktarlarda bulabilirsin. benim sana tavsiyem sallama olanını bulursan ondan al. bir fincana sallamayı at üstüne kaynar su dök 3 dk bekle sallamayı çıkar ve bir güzel iç. şeker vs atma. farkı 45 dk ya göreceksin. bir baktın ki aklına o bile gelmiyo :) başka danışmak istediğin bişey olursa bana özel mesaj at arkadaşım. foruma pek giremiyorum takip edemeyebilirim.

öncelikle konuyu dikkatle okuyup bu şekilde ince ince yazdıgın için çok teşekkür ederim arkadaşım.. bu olayı zaten en iyi yaşayanlar anlar :( o kadar kötü durumdayım ki.. başka bi kız olmasının dışında diğer 3 unsura gönülden katılıyorum.. :( okulda da beni gördüğünde kıyamıyor muhtemelen :( bu nereye kadar bu şekilde gidicek inan bilmiyorum. ben o akdar çok seviyorum ki çocugu, di,yorum ya çok fazla ödün verdim kendimden çok fazla taviz verdim :( ve bana her mesajında bitti artık diye haykırırken dahi ben onu silemedim :( muhtemelen beni zavallı bi kız olarak görüyor belki de benim onu silmemi bekliyor inan bilmiyorum :( salı günü yine okulda görücem onu ama konuşmasak daha iyi kesinlikle çünkü ben de dayanamıyorum anlarsın bu durumdan :( allah hepimizin yardımcısı olsun ama bence o şuan kafasında tamamen silmeye çalışıyor herşeyi :(

arkadaşım birşeyi yazmayım diyorum ama yazmadan edemeyeceğim. şimdi sizin okul 4 yıl. ilişkiniz 3.5 yıllık kaldı 3-4 ay diyorsun . şunuda öğrendim ki çoğu kişi ünüversitede zaman geçirmek için sevgili yapıyorlar. 2-3 yıl takılıp okul bitmeye yakın bir bahaneyle ayrılıyorlar. korkarım ki sanırım bunun etkiside var bunda. seni zaman geçirme olarak gördü her zaman. egosunu tatmin etti. utanarak söylüyorum ama seni öperek kucaklıyarak belkide sex hayatını tatmin etti.(çok özür diliyorum bu cümle için ama herşeyi düşünmek lazım) bazı zamanlar sende gelecek ışığını gördü evlenebilirim dedi bir baktı seni küçük gördü. ben bununla okul sonuna kadar takılayım şimdi ayrılsam bile yeni birini bulamam dedi. daha bu böyle uzar gider tatlım. üzme kendini dediğim çayı mutlaka dene. yatıp kalkıp bana dua edeceksin :)

olabilir arkadaşım :( ama benim gelinliğim bile hazırdı inan bana :( annesi de çok kötü davrandı bana, onun annesi babası var sen yatıp uyusaydın ne demek :( diyorum ya çok seyimi paylaştım arkadaşım dile kolay 3.5 sene :( belki de dediğin gibi kullandı beni, bu zaten ancak bir bahane olabilir :( şu an da acıdıgı için belki de okulda benimle konuşuyor :( vicdan azabından dolayı belki de :( benim şuan tek sığınağım allah :( hergün ağlamak nedir o bilir mi :( bilmez.. her an facebook.ta komik vidyolar paylaşıyor, arkadaşlarına gidiyor eğleniyor, sinemaya gidiyor.. bense evde ailemi üzüyorum ve tabiki kendimi. inan bana dün gece 4. te uyudum ve sıçrayarak uyandım geceleri, bunun vebali büyük değil mi :(((( yarın dışarı çıktıgımda hemen alıcam arkadaşım, çok teşekkür ederim sana :(((( iyi ki varsın :'(

kimse kimsenin sırtındaki yükü bilmez arkadaşım. herkes kendi açısından konuşur. herker inat herkez gurur peşinde. bu zamandaki aşklar bundan yıkılıyor zaten. sen o çayı al akşamları iç sabahda iç uyanınca. ayrıca ne zaman üzülecek gibi olsan etkisi azalır gibi olsa ondan iç. sana çok yardımı olacak. fazla üzülmeden onu unutacaksın. bende aşk acısı çekerken bunu kullandım inan öyle rahatlatıyor ki böyle sanki sevgilinle aran iyide kıpır kıpır mutlusun ya aynen öyle :)

süpermiş walla yarınhemen denicem muhakak sana da dua edicem :)))) herşey inşallah güzelleşir, 20 günü aştı artık cehennem azabı yaşıyorum sanki, her an telefona bakıyorum her dakika facebook.tayım. ilişkimiz var mı yoksa kaldırmış mı, şarkı paylaşmış mı imalı yazmış mı vs vs artık bıktım ciddi anlamda :(

Seni çok iyi anlıyorum tatlım. ben birşeye canım sıkılsa üzülsem bile onu içerim. siyah çay gibi oldu benim için :) çok pozitif olursun herşeye doğru karar verirsin. çünkü üzüntü vs olmayınca kendin için en iyi olan kararı verirsin. psikiyatr ların verdiği antidepresanlarda bunun içindir zaten. ama onlarda çok yan etki vardır. insanı rahatlatır sorun ettikleri şeylere doğru karar verip o sorunu ortadan kaldırırlar daha sonra ilaç yavaş yavaş bırakılır. bu çayı istediğinde içebilir kesebilirsin hiç yan etkisi olmaz. yanlız su gibide içme deri hassasiyeti yapar güneşe çıkınca :) ama oda içmeyi bıraktıgın an geçer :)

Son düzenleme:
şimdi araştırdım netten hakkaten neden daha önce bilmiyormuşum bu bitkiyi dedim :) ama herşeye bir vesile olurmuş ya buna da sen oldun duacıyım :) inşallah yarından sonra kendimi çok daha iyi hissedicem :) salı günü kesin olarak dicem zaten, tavrından anladım bunca zamandır açık açık söyleyemesen de sen, ben söylüyorum bitsin dicem :(((((:43::43::43::43::43::43:

Allah'a her zaman şükürler olsun arkadaşım, derdi veren o, elbet dermanını da gönderecek inanıyorum ve o günü bekliyorum :( yarın yazarım sana özelden girdiğinde okursun bakalım işe yaramış mııı yaramamış mııı :17: :))))

canımm bakkk hepp sen ilgi göstermisin oda nede olsa elde beni bırakmaz edemez diye düsünüyo ve havalanıyo haliylee aynı durumları yasıyorum seninki kadar olmasada arayıp sorma canım ilk ondan bekle herseyi kendinden taviz verme umursamıyo gibi görün arkadasca yaklas onu gördügün zaman okulda baska yerlere git emin ol kafasına dank edecektir!!!

canım benm anladğm bi şey var ki bi kız kendini karşıdaki için feda edermiş gibi görünürse en basitinden ben geç kaldım gitmem lazım dediğinde a dur yarım saat daha dur oturalım falan gibi bi durumda bile kendinde taviz vermediğinde o kız dğerli olur. elde edilmesi zor olur çantada keklik olmaz ve erkekler böyle kızları elde etmek için uğraşır bu hep böyledir kaçan kovalanır. arkadaş çevremden gördm durumda aynen bu bi kız arkadşım var 100de 100 hatalı olsa da asla taviz vermez asla asla özür dilemz ve çoçuk özür diler. biz karşımızdakine ben önemliyim önce ben gelirim sen benm hayatımın odak noktası olamazsın ben sana muhtaç değilim (feministçe gliyo belki ama:))mesajını verdiğimizde zaten karşındaki sana asla bak ağzını burnunu kırarım gibi şeyler söylemeyi aklından bile geçiremez. sen değerli bi kızsın o bitirmiş kafasında bi kenarda tutuyo seni cevap vermeye tenezzülü dahi yok gibi.sen de bitir sen iyi bi kızsın Allaha dua et karşına çıkar iyi bi insan belki o iyi insanın değerini anlaman hatalarından ders alman için bu çoçuk karşına çıktı. sen de artık kendini ezik görme ağlama tamam kolay değil ama acıdan ölmezsin seni öldürmcek bu acı seni güçlendirecek haline şükret canım bak bu adamın sana yok dizinden ölmezsin falan demesi seni artık gözden çıkarmış insan sevdiğine böyle yapar mı gel doktora gidelim kontrol ettirelim der yanında olduğunu belli eder. sen az zararla kurtulduğuna sevin afedersin sen bu çoçukla evlensen sana köpek muamelesi bile yapmaz seni sokak ortasında iten kakan adamdan sana hiç mi hiç hayır gelmez babamdan bliyorum .sana diceğim kendine gel eğlenmene bak son aylarınmış üniversitede keyifini çıkar hayatını yaşamaya bak seni mutlu görünce kafaya dank etmeye başlar zaten sinemaya git kendine vakit ayır aşk şarkıları dinleme eğlenceli şeyler dinle güzel yemekler yap kendine ye :)saçını değiştir kısacası mutlu ol hayattan zevk al canım benim Allah yardımcn olsun baya bi karışık yazdım ama umarım anlarsın:) ve bu çoçuk senle konuşmaya gelince asla asla ezidrme kendini sen bi insansın ve çok değerlisin bunu unutma:10:

canım benm anladğm bi şey var ki bi kız kendini karşıdaki için feda edermiş gibi görünürse en basitinden ben geç kaldım gitmem lazım dediğinde a dur yarım saat daha dur oturalım falan gibi bi durumda bile kendinde taviz vermediğinde o kız dğerli olur. elde edilmesi zor olur çantada keklik olmaz ve erkekler böyle kızları elde etmek için uğraşır bu hep böyledir kaçan kovalanır. arkadaş çevremden gördm durumda aynen bu bi kız arkadşım var 100de 100 hatalı olsa da asla taviz vermez asla asla özür dilemz ve çoçuk özür diler. biz karşımızdakine ben önemliyim önce ben gelirim sen benm hayatımın odak noktası olamazsın ben sana muhtaç değilim (feministçe gliyo belki ama:))mesajını verdiğimizde zaten karşındaki sana asla bak ağzını burnunu kırarım gibi şeyler söylemeyi aklından bile geçiremez. sen değerli bi kızsın o bitirmiş kafasında bi kenarda tutuyo seni cevap vermeye tenezzülü dahi yok gibi.sen de bitir sen iyi bi kızsın Allaha dua et karşına çıkar iyi bi insan belki o iyi insanın değerini anlaman hatalarından ders alman için bu çoçuk karşına çıktı. sen de artık kendini ezik görme ağlama tamam kolay değil ama acıdan ölmezsin seni öldürmcek bu acı seni güçlendirecek haline şükret canım bak bu adamın sana yok dizinden ölmezsin falan demesi seni artık gözden çıkarmış insan sevdiğine böyle yapar mı gel doktora gidelim kontrol ettirelim der yanında olduğunu belli eder. sen az zararla kurtulduğuna sevin afedersin sen bu çoçukla evlensen sana köpek muamelesi bile yapmaz seni sokak ortasında iten kakan adamdan sana hiç mi hiç hayır gelmez babamdan bliyorum .sana diceğim kendine gel eğlenmene bak son aylarınmış üniversitede keyifini çıkar hayatını yaşamaya bak seni mutlu görünce kafaya dank etmeye başlar zaten sinemaya git kendine vakit ayır aşk şarkıları dinleme eğlenceli şeyler dinle güzel yemekler yap kendine ye :)saçını değiştir kısacası mutlu ol hayattan zevk al canım benim Allah yardımcn olsun baya bi karışık yazdım ama umarım anlarsın:) ve bu çoçuk senle konuşmaya gelince asla asla ezidrme kendini sen bi insansın ve çok değerlisin bunu unutma:10:

çok sevgili diyabul :) o kadar güzel anlatmışsınn ki, o kadar benim dilimden yazmışsın ki inan okurken hayran kaldım. bu denli ince ayrıntıları aklında tutup yorumladığın için çok teşekkür ederim sana. ben hep suçu kendimde buldum biliyormusun, tüm bunlara karşın gözüm hiç görmedi haksız olmadıgımı, çünkü o küstü o aramadı o tersledi ya, o psikolojiyi öyle güzel oturttu ki kafamda, bana göre bile ben suçlu sandım kendimi. 3.5 yıl boyunca onu öyle sevdim ki canım, hiçbir buluşmamızda bekletmedim onu, hep dakikalar öncesinden ben gidip bekledim. o kadar sevdim ki elimde avucumdaki tüm paramla ona hediye alıp dönüşte yürüyerek eve döndüm. inan bana karşılığında en minicik bişey göremedim. en küçük bir olayda hep terslemeler, sinirlenmeler ve kaç kez oldu günlerce hatta 2 ay boyunca aramamalar.. çok haklısınki kendimi cepte bir kız gösterdiğim için oldu bunlar. oysaki beni tavlamak için 3.5 sene önce kapımda yatar ağlardı resmen.. şuan ona içim yanıyor zaten. kaybettiğim için mi üzüleyim, yoksa bu kadar emek verip bir köpek kadar değerimin olmadına mı yada beni ondan daha çok sevicek birinin çıkıp çıkmıcagına mı inan ki bilmiyorum :/ :43::43::43::43:

canımm bakkk hepp sen ilgi göstermisin oda nede olsa elde beni bırakmaz edemez diye düsünüyo ve havalanıyo haliylee aynı durumları yasıyorum seninki kadar olmasada arayıp sorma canım ilk ondan bekle herseyi kendinden taviz verme umursamıyo gibi görün arkadasca yaklas onu gördügün zaman okulda baska yerlere git emin ol kafasına dank edecektir!!!

aynen :( yarın ve diğer tüm günlerde arkadaş gibi davranıcam ona, kararın ne oldu bitti mi ayrıldık mı demicem :) o arkadaş gibi ise ben de ona arkadaş gibiyim bundan sonra :) bu erkekler öyle garip ki arkadaşım, hiç bi anlam veremiyorum inan ama bugün iyiym hakkaten günler sonra veee çok byük bir payı da sizlere ait.. hepiniz gerçekten saolun varolun, ben biliyorum ki yalnız değilim artık :17::17::17:

cancazım yaşlarımız yakın anlarız birbirimizi yapılan fedakarlıklar zaten karşılk görse adı fedakrlık olmazdı benimde şu kısa ömrümde sığdırdığm bi anlam var (19yaşındayım) fedakarlık yapmak içn çok çok düşünmek lazım kendi ailen için bile olsa.böyle yapınca sen o çoçuk bu bana bağlandı artık ben buna dünyanın haltını yapsam gık demez ne desem kabul eder aman istersem 1 gün aramam istersem 2ay konuşmam o nasıl olsa o orda bekliyo diye düşündüğü için oluyo bunlar . (bu dedim kususra bakma canım bnm ) zaten başlarda çoğu erkeğin yaptğı gibi o kapında yatmış senin hep aynıdır bu sen de insansn tabi kıyamadın ya da ya gitmesinden korktun kabul ettin bu kapında sürünen çocuk sana böyle davranmaya başladı çünkü gördü ki sen ona kapıldın anladı ki sen ona bağlandın sonra senin sınırlarını denedi küfür etmek gibi mesela sen de ses çıkarmayınca halbuki sen iyi niyetinden yapıyordun bu alttan alamaları , ama o bu kız bana ölüyo bensiz yaşayamaz gibi anladı en sonunda sana söz hakkı bile vermedi hala senin elinden gelen şeyler var canım ona seninde kendi değerin olduğunu göster bunu ona hissettir mutlu ol bunu görsün o zamn noluyo ya demeye başlar bensiz nasıl mutlu olur nasıl diye düşünür. içinde de tutma konuşmaya gelirse uygun bi dille içindekileri ona anlat sen suçsuzsun sen onun için yol yürümüşssün dolmuş paran kalmamış ama onun yaptığı muamele çok acı. sen kendine bu acıları layık görme olurda tamam devam etcm senle derse ne dersin bilmyorum ama yol yakınken en az zararla kurtulmaya bak derim sonrası fena olur hele evlilik böyle bi insanla çok büyük bi hata olur . ama kaderinse kısmetinse ne zaman olcağı bilinmez olur. seni analıyorum doğru insan gelck mi demişsin sen dua et ben de ederim sana ben de bekliyorum doğru insanı daha gelmedi:50: doğru insanın gelip gelmiceğini düşünmektense yanlış insanla yanlış olduğunu bile bile günaha girmeye değer mi canım ? ailesinin sana karşı olan tutumu da kötü zaten yaptığın fedakarlıklar senin insanlığın canım artık üzülme sen mutlu olmana bak doyasıya yaşa hayatını güzel güzel cici cici giyin git okula o da anlasın vazgeçilmez olmadğını sen. bilmiyorum kalbin ne diyor ama senin kalp sesin ne diyor peki canım:44:

Back
X