ne güzel ifade etmişsin tomris55 :) bu yıl mezun oluyorum zaten son 2-3 ayım o okulda yeni ortam iş hayatı vs derken geçip gidicek seneler ve inşallah karşıma iyi birisi çıkıcakbeni her güçsüz gördüğünde daha da ezmeye çalışıyor, ben yalnız değilim aslında ailem var,sizler varsınız.. ben onu gözümde büyüttükçe o beni gözünde küçültmeye devam ediyor
ve ben daha önce peşinde kul oldugum için şimdi bana eziyet çektirip akşamları rahat uyuyor.. bi insan ne hata yapars ayapılsın bu eziyet çektirilmez ki.. bitti desin bitsin razıyım, ama okulda gelip yakın konuşup eve geldiğimde kötü şeyler okuyorum netten. inanın kötü bir hastalık çıkacak diye üzülüyorum bende. çünkü tüm gece sıçrayarak uyanıyorum tüm gece
(((
bak bu kadar düşünüp kafana takarsan bu işin sonu panik atakla veya her hangi bir bunalım hastalığıyla biter ben sana söyleyeyim:)sen kendinde biliyorsun görüyorsun,bak adam sana neler yapıyor ya.şu iki üç ayı iyi değerlendir bence,derslerini de etkilemesin...bak ben iki sene oldu mezun olalı atanamıyrum evde patlıyorum sıkıntıdan,ben de üni deyken,yaşayabileceğim en büyük sıkıntının aşk acısı olduğunu düşünürdüm(buna benzer birşey yaşadım fakat karşılıklıydı) ama gel gör ki okul bitipte şu yok zamanda iş güç sahibi olmaya çalışırken ki sıkıntı inan hiç bir şeye benzemiyor yaa.inan şu an en ateşli aşkı bile kaldıracak durumda değilim:)neyse demem o ki..kısmetlerin çok oluyor yani okul bitince hiç birşey bitmiyor:))hayırlısı olsun hepimiz için