• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu da benim gck Burnum:)

uyyy paticimmmmmmm bende özledim valla neti açar açmaz ilk işim buraya bakamakkk:)msn ye gel göstereyim kıs:)

la nem cadısıı:oklava:nerdesin sen bakıyımkaydirigubbakcemile
oldunmu ameliyathihoyyytgörmek istiyorum hemen ekle:asigim:

yani cnm hep bi küçük güzel bi burna sahip olmak istemiştim...yüzüm küçük ben minyonum burnum büyük kaçıyoo ondan..böle saçlarımı sıkıca tepeden baglamayı istiyorummmmmmmm..resim çekinmekten kaçmak istemiyorum...biriyle birebir konuşurken burnuma bakıyomu diye sinir olmak istemiyorum..erkek arkadaşımın daha bi çok begenmesini istiyorum:)istiyorum allah istiyorum kısacası:)saymakla bitiremiycem valla:)[/QUOTE]

Ay vallahi icimi okudun bunlarin hepsini bende istiyorum :)))) Birde ben ergenlik caginda herkesin bakip arkamdan güldügünü sanardim sükür atlattim :))

...................................................................

Son düzenleme:
nem burnun çok güzel olmuşş canım benimde aynı sorunum var eğrilik var acaba doktorun kim

delikafadulden
nemmmmmmmmmmm
bu ne tatlılık yarebbimmmmm :nazar:
maşşalh yaaa burnunda çok tatlı :))
güle güle kullan mı denir :) ne denr kii kaydirigubbakcemile3

ohanzi:1shok:kızım bu ne değişiklik!
harika olmuş..güle güle kullan:))gözleredemi ameliyat yaptırdın kız:smiley-cool:güzel olmuş kara karasempatiksalakcinni

uyyyyyyyyyyyyyyyyy bacılarrrr ne hoşşşş cümleler öleeeeeeee yaaa sevindim vallaaaa:)gerçektennn eskisinden iyi ama içime çok sinmedii kavisli falan deilll düzzz çok hafif bi kavis var oda incelenirse anlaşılıyor..dogall duruyo kimse anlamıyo estetik oldugumu her gören acaip güzelleşmişsin nolmuşşş sana diooooolar:)))) malatyada oldum doç.doktor bilge türk bilene oldum:)

sölemesen anlamazdım ki :delphin:
inan çok dogal olmuş...
kanka koptum nannnnn :roflol: gözlere de mi yaptrdn demiş köpek :)))

gözleri de deiştirem dedimde adam fazla deiştirmişşşş :P

ooo harika olmuş. çok güzel görünüyorsun.baya değiştirmiş seni.

teşkür cnmmmm bnmmm bi ara eski resmimide koyayımmm orda bariz belli oluyo deiştigim:)şu estetigin en güzel yanıda biri yüzüne baktıgında rahatsız olupta başını cevirmemek,resim çektirirken mutlu olmak,saçımı istedigim gibi yapabilmek :)az makyajla afet olabilmek....:)kısacası kendine gelen özgüven:)agrı hiç yok denilcek kdr az korkudan olamayanlar hiç düşünmeden olsunlar:)

coook güzel olmusun yaaa dedigin gibi makyajlida afet :))) hos bayan seni ...

çok sgl cnm bnmmmmmmm aslında her bayan güzelllll eski halimde çok kötü deildi ama kendimi mutlu hissetmiyordummm:)

eski halimide koydum kıslarrrrrrrrrrrr aradaki fark belli oluyo herade:)

asilem cnm bnmmmm teşekkür ediyorum:)bak merak ettim şimdii senin burnunudaa ama eski burnunda:)kötü deildi eminim afet oldun sende...merakla bekliycem resimlerini:)

asilem cnm bnmmmm teşekkür ediyorum:)bak merak ettim şimdii senin burnunudaa ama eski burnunda:)kötü deildi eminim afet oldun sende...merakla bekliycem resimlerini:)

canım daha bugün bandajlar falan alındı.ama burnumun üzerinde sıkılan spreylerden falan lekeler var.kaç gündür de yıkayamadığım için baya pis duruyor:))güzelce bir banyo yapıp,süslenip foto çekecem.şimdi bu halde koymak istemiyorum foto:))benimde belki mükemmel bir burun değil ama eskisinden güzel oldu.hatanedeki herkes bugün,yani diğer hastalar falan çok beğendiler.imrenerek baktıklarını hissettim.onları çok iyi anlıyorum.daha bilge beyle görüşmeye gelmişlerdi.herkesi inceleyip burunlarına bakıyorlardı.ben de ilk gittiğimde öyleydim,herkesin burnuna bakıyordum:)

canım daha bugün bandajlar falan alındı.ama burnumun üzerinde sıkılan spreylerden falan lekeler var.kaç gündür de yıkayamadığım için baya pis duruyor:))güzelce bir banyo yapıp,süslenip foto çekecem.şimdi bu halde koymak istemiyorum foto:))benimde belki mükemmel bir burun değil ama eskisinden güzel oldu.hatanedeki herkes bugün,yani diğer hastalar falan çok beğendiler.imrenerek baktıklarını hissettim.onları çok iyi anlıyorum.daha bilge beyle görüşmeye gelmişlerdi.herkesi inceleyip burunlarına bakıyorlardı.ben de ilk gittiğimde öyleydim,herkesin burnuna bakıyordum:)

ay cnmmm ben o burun üzerindeki sipreyiii varya bi ayda anca temizledim...burnumu kolonya yada suyla ıslattım cımbızlada temizledim:)ama hemen temizlenmiooooo 1 ayı buldu valla okdr çok sprey vardıkiiii anlatamam:)bendeeee kontrole gitcemmmmmmm aslındaa aynı gün gitsek hastaneyeeee tanışırısda süper olur:)
bende kontrole gittigim zaman amelyt olcak kişilerrr yanıma gelipppp bisürü soru sorardııı onların içini rahatlatmak çok güzel bşyy:)

Back
X