sagol canım çok şükür inşallah bu ay seninde olcaknasılsın ya konuşamıyoruz özledim senii
bencede git bende dayanamazdım başka bi doktora git kesin kız benceayyyy smile bulantılarını nasıl geçirmiştin sen ben ölüyommmmmmmmmm
Canım ben hiç bulantı sorunu yaşamadım çok şükür
Bu konuda smile daha tecrübeli fakat
ne olursa olsun bir çözümü yok maalesef..
Elacım hoşgeldin canım,
mide bulantısını geçirici bileklik var. Seaband diye bişey.
İnternetten ara bulursun. Azaltmıştı benim bulantılarımı. Ama yinede kusuyordum
Birde patates haşla, tuzla ve ye :)Çok iyi geliyor. Bir süre bunu yemiştim. Nar bulantılarımı azaltıyordu. Hatırladığım bunlar canım...
Çok mu bulantın var, kusuyormusun?
şimdi geçtimi bulantıların saat başı kusuyorum eve gelip dinlenince hafifliyo içim çıkcak nerdeyse leblebi,tuzlu ,çubuk herşeyi deniyorum
Offfff, canımcım ben o kadar kusmuyordum. Günde 1-2 defa. 9. haftada bitti kusmalarım,bulantı devam etti ama o da 11. haftada bitti. Şimdi sadece tiksinmeler var. Gerçi cumartesi sabahı kustum ama aç karnına hoşaf içtiğim için:84:
Patates haşlaması iyi gelebilir... Olmadı doktora söylersin, bulantı hapı filan verir. Umarım çok da uzun sürmez. İnsanın hayatı mohvoluyor resmen:26:
ay canım sormaaaa şu saatlerden sonra iyiyim ama sabahlar olmasın doktor hap verdi ama çok yan etkisi var doktor tutabildiğin yere kadar tut dayanamazsan iç dedi ağlıycak duruma geliyorum miğdemde bişey yok çıkmak istiyo ama çıkacak bişey yok senin iyi hemen geçmiş
Ya canım biliyorum, bende sinirden ağlıyordum. Bak bide zencefil+limon sıcak suya koy.1-2 dk bekle ve iç. O da ii geliyor. Ben çok araştırmıştım..
Allah kolaylık versin canım... İşin zor.:26:
Canım bugün 14+6 olduk. Haftaya 4 ay bitiyorZaman çok çabuk geçiyor valla.
Allah bağaşlasın canım.Güzel günleriniz olsun anne baba ve bebişinizle
Canım bugün 14+6 olduk. Haftaya 4 ay bitiyorZaman çok çabuk geçiyor valla.
Allah bağaşlasın canım.Güzel günleriniz olsun anne baba ve bebişinizle
YA NAPIYIM CANIM BANA GEÇMİYO GİBİ BULANTIM ÇOK FAZLA BİDE ÇALIŞINCA DAYANAMIYORUM
Günaydın kızlar,eşim evde o gidince gelirim,görüşüürüüzzzz
Selammmmmm,
kimsecikler yok bugün berrecim. Napıyosun canım?
Selam kızlar,ben geldiimmmm
Hoşgeldin canım...,
nerdeydin bakim geç geldin bugün...
canım sıkıldı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?