Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

Elacım hoşgeldin canım,
mide bulantısını geçirici bileklik var. Seaband diye bişey.
İnternetten ara bulursun. Azaltmıştı benim bulantılarımı. Ama yinede kusuyordum

Birde patates haşla, tuzla ve ye :)Çok iyi geliyor. Bir süre bunu yemiştim. Nar bulantılarımı azaltıyordu. Hatırladığım bunlar canım...

Çok mu bulantın var, kusuyormusun?

Canım ben hiç bulantı sorunu yaşamadım çok şükür
Bu konuda smile daha tecrübeli fakat
ne olursa olsun bir çözümü yok maalesef..

ya ben fenayım perişanım halim harap eşek sıpası bi doğsun göstercem ben ona yaaa ne yapsam nafile ahhhh evde olsam yata yata bi şekilde geçiririm ama nerdeeeeee sabah 8 ikindi 3 te çıkıyom ve hiç bişey yiyemiyorum

şimdi geçtimi bulantıların saat başı kusuyorum eve gelip dinlenince hafifliyo içim çıkcak nerdeyse leblebi,tuzlu ,çubuk herşeyi deniyorum

şimdi geçtimi bulantıların saat başı kusuyorum eve gelip dinlenince hafifliyo içim çıkcak nerdeyse leblebi,tuzlu ,çubuk herşeyi deniyorum

Offfff, canımcım ben o kadar kusmuyordum. Günde 1-2 defa. 9. haftada bitti kusmalarım,bulantı devam etti ama o da 11. haftada bitti. Şimdi sadece tiksinmeler var. Gerçi cumartesi sabahı kustum ama aç karnına hoşaf içtiğim için:84:

Patates haşlaması iyi gelebilir... Olmadı doktora söylersin, bulantı hapı filan verir. Umarım çok da uzun sürmez. İnsanın hayatı mohvoluyor resmen:26:

ay canım sormaaaa şu saatlerden sonra iyiyim ama sabahlar olmasın doktor hap verdi ama çok yan etkisi var doktor tutabildiğin yere kadar tut dayanamazsan iç dedi ağlıycak duruma geliyorum miğdemde bişey yok çıkmak istiyo ama çıkacak bişey yok senin iyi hemen geçmiş

Ya canım biliyorum, bende sinirden ağlıyordum. Bak bide zencefil+limon sıcak suya koy.1-2 dk bekle ve iç. O da ii geliyor. Ben çok araştırmıştım..
Allah kolaylık versin canım... İşin zor.:26:

Ya canım biliyorum, bende sinirden ağlıyordum. Bak bide zencefil+limon sıcak suya koy.1-2 dk bekle ve iç. O da ii geliyor. Ben çok araştırmıştım..
Allah kolaylık versin canım... İşin zor.:26:

Amin canım gerçekten zor ayaktayım çok zor kusmalardan halsizlik oluşuyo inşallah hemen geçer kuzum bana eziyet etmez:44:

:119::119:...günaydın....:119::119:

yaaaa nerdesiniz... canım sıkıldı...:84::84::84:

Hoşgeldin canım...,
nerdeydin bakim geç geldin bugün...
canım sıkıldı...

Canım çok yoğundum, bilgisayarımın başına bile geçemedim diyebilirim. Artık yeter dedim, benden bu kadar

Canın sıkılmıştır tabi, kimsecikler yokmuş bugün... Naptın aldın mı ovulasyon testini? Karar verebildin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…