hoşgeldin canım...
geç geldiniz bugün benim çok canım sıkıldı...
Hoşgeldin Esracım....
Canım çok yoğundum, bilgisayarımın başına bile geçemedim diyebilirim. Artık yeter dedim, benden bu kadar
Canın sıkılmıştır tabi, kimsecikler yokmuş bugün... Naptın aldın mı ovulasyon testini? Karar verebildin mi?
Eşim şimdi gitti,ben de bi duş aldım geldim hemencikk
ben özledimde ondan...
nasılsınız canlarım...?
İyi günler hanımlar kızlar kuzucuklar
Çokbebeksi nereye gittin canım, küsme sakın...
Ya kızlar dün alışveriş merkezine gittim, kendime bişeyler alayım dedim. 2 mağaza gezdim, yorgunluktan öldüm. Eşime kazak filan aldım. Kendime bir tane tayt aldım o kadar..
Birde canım kendime bişeyler almak istemiyor. Kıyafet sıkıntısı yaşıyorum resmen.:26:
Esracım ya benim nefesim hemen kesiliyor, yürürken konuşursam nefes nefese kalıyorum. Sende de varmı böyle bişey?
Berrecim 19 Mart haftası Bursa'ya gelicez canım.
İyiyim esrant cnm..Yemek koydum ocağa bi gidiyorum bi geliyorum=)Canım merhaba,hoşgeldin,nasılsın
Küsmedim tatlım..Kimse konuşmayınca çıktım bende..Geçmişi falan okuyorsunuzdur dedim işime baktım=)
Bu sıralar o sorun var.
Karnımız ne çok şiş,ne de tamamen düz..
Böyle karmakarışık oluyor insan:26:
Ahh canım olmaz mı hiç..
Resmen hani böyle çok yaşlı ya da çok kilolu insanlar gibiyim.
Hemen nefesim kesiliyor..
Ama normal bu durum.
Kan akışımız çok hızlı,kalbimiz daha fazla çalışıyor
bebişe kan taşıyabilmek için.
Bundan dolayı oluyor
İyiyim esrant cnm..Yemek koydum ocağa bi gidiyorum bi geliyorum=)
Küsmedim tatlım..Kimse konuşmayınca çıktım bende..Geçmişi falan okuyorsunuzdur dedim işime baktım=)
Canım hemen cevap gelmeyebilir, yanlış anlama diye söyledim. Ben birşeyler yazarken telefon çalıyor. 10 dk telefonla konuştuğum oluyor. Sanki topikteyim ama yazmıyomuşum gibi oluyor ama aslında öyle değil...
Canım birde karnım akşamları kocaman oluyor. Sabah daha az şiş... Seninde öyle mi?
Haklısın smilecim.Zaten benim verdiğim örnek bir taneydi ama hepsi olabilir tabi..Sadece geçmişi okuduğunuzu düşündüm ilk etapta gibi gibi..
Esrant hemen konuna geliyorum cnm..
Bende bi konu açtım ama hiçbir başlığa uymayan yazılara taşındı..Orda açmak hiç aklıma gelmemişti=)
Kiracı olan arkadaşlar sizde benim için yorum yapabilir misiniz bilginize ihtiyacım var kızlar
http://www.kadinlarkulubu.com/hicbi...avantajlari-yada-dezavantajlari-nelerdir.html
İyi günler hanımlar kızlar kuzucuklar
Biz çok iyiyiz canım,sen nasılsın
Ya kızlar dün alışveriş merkezine gittim, kendime bişeyler alayım dedim. 2 mağaza gezdim, yorgunluktan öldüm. Eşime kazak filan aldım. Kendime bir tane tayt aldım o kadar..
Birde canım kendime bişeyler almak istemiyor. Kıyafet sıkıntısı yaşıyorum resmen.:26:
Esracım ya benim nefesim hemen kesiliyor, yürürken konuşursam nefes nefese kalıyorum. Sende de varmı böyle bişey?
Berrecim 19 Mart haftası Bursa'ya gelicez canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?