Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

kullanmıcam canım...
bu ay rahat geçiricem...
sende yorma kendini fazla tatlım...

Çokbebeksi nereye gittin canım, küsme sakın...

Ya kızlar dün alışveriş merkezine gittim, kendime bişeyler alayım dedim. 2 mağaza gezdim, yorgunluktan öldüm. Eşime kazak filan aldım. Kendime bir tane tayt aldım o kadar..

Birde canım kendime bişeyler almak istemiyor. Kıyafet sıkıntısı yaşıyorum resmen.:26:

Esracım ya benim nefesim hemen kesiliyor, yürürken konuşursam nefes nefese kalıyorum. Sende de varmı böyle bişey?

Berrecim 19 Mart haftası Bursa'ya gelicez canım.

Bu sıralar o sorun var.
Karnımız ne çok şiş,ne de tamamen düz..
Böyle karmakarışık oluyor insan:26:

Ahh canım olmaz mı hiç..
Resmen hani böyle çok yaşlı ya da çok kilolu insanlar gibiyim.
Hemen nefesim kesiliyor..
Ama normal bu durum.
Kan akışımız çok hızlı,kalbimiz daha fazla çalışıyor
bebişe kan taşıyabilmek için.
Bundan dolayı oluyor

Canım birde karnım akşamları kocaman oluyor. Sabah daha az şiş... Seninde öyle mi?

Ya kızlar bugun tvde izledim.Bir tane topuz soy adlı dr varya o anlatıyordu ki bildiğimiz birşey aslında.Fakat bu sene kışı pek hatta hiç yaşamadığımız için domateside sevdiğim için aldım başımı gittim domates konusunda
DR diyordu ki;Hormonlu gıdalar yemeyin mevsimindeki sebzeleri yiyin..Ben bunu çok iyi bildiğim halde bu ara göz ardı ederek domates bol tükettim malesefBu organiklerdende değilKırmızı kırmızı gördüğüm domatesi aldım ne yapayım çok seviyorum.Gelin görün ki kanser yapıyor kışın domates vs.Ne yapacağım kızlar ben vücutta biriktiyse hormonlar

Canım birde karnım akşamları kocaman oluyor. Sabah daha az şiş... Seninde öyle mi?

Evet tatlım,sabahları daha normal.
Tüm gün ister istemez yediklerimiz,şişkinliklerimiz etkiliyor,
ondan dolayı..
Eşofmanlarım falan akşamları rahatsız ediyor resmen

Bebek canım kolay gelsin,neler yapıyorsun yemek olarak

İyi günler hanımlar kızlar kuzucuklar

hoşgeldin canım...

Biz çok iyiyiz canım,sen nasılsın

bende iyiyim çok şükür tatlım işlerle uğraşıyorum...

bekleriz tatlım buyrun bizede...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…