Ben geldiiiiiiimmm....
Selincim regl geçmiş ya test yaptın mı?
Bu arada berre nerelerde????
Ben geldiiiiiiimmm....
Selincim regl geçmiş ya test yaptın mı?
Bu arada berre nerelerde????
yok tatlım yapmadım test beklemedeyşm şuan eğer bugunde olmassam yaparım diyorum valla berreyi göremedim ben fazla
berremmmmmmmmmmm:82::82:
Burdayım...
selin test yapmasın smilem biraz daha dursun, bu rahatlıkla o 1 hafta daha gider olursa süpriz olsun...
Burdayım...
selin test yapmasın smilem biraz daha dursun, bu rahatlıkla o 1 hafta daha gider olursa süpriz olsun...
Rahat değildir de, emin olmak istiyordur... Ama 2 gün geçmiş, idrarda çıkar yani
Sen niye hiç yazmıyosun bakim Berre hanım
Rahat değildir de, emin olmak istiyordur... Ama 2 gün geçmiş, idrarda çıkar yani
Sen niye hiç yazmıyosun bakim Berre hanım
yokkkkkkk bi hafta duramammm işte okadarcıkda değilllama bugun olurum zaten eminimm gerek kalmazz bu ay çünkü korunmasız bi kere oldu çünkü
Kızlar ben biraz kaçayım,çok uykum geldi yahu
Azcık uzanayım,görüşürüz gene:80:
birazcık öleeeeeama yarını beklicem smilem akşama kalmaz kırmızı kart görürüm zatenn
ahh be selinim o kadarda rahattın heee.....
ben olsam 2 hafta beklerdim...
Canım 1 kere korunmasız olduysa olasılık düşer... Ama belli de olmaz yani, hayırlısı canım
tabii rahattım berremmm çünkü çalışma olmadığı için hiç ama gecikme olunca hemen içe bi acabaa olabilirmi düşüyo malesefkiama genede çok rahatımm
aynen smilemm olasılık düşük olma ihtimali bence hiç yok ama tabi kısmett ay meraklanıyorum bi yandanda
Birde hamileysen, ne gülerim yaniiii... Tek seferde, büyük başarı
haklısın canım zaten korunmasız olsaydı bütün ay bu kadar katiyyen rahat olamazdın...
ben tanımammı arkadaşımı....
şimdiye kadar 3 tane rahat test yapmıştı...
Berre yine oyun oynuyorsun değil mi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?