Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

Ben geldiiiiiiimmm....

Selincim regl geçmiş ya test yaptın mı?

Bu arada berre nerelerde????

Burdayım...

selin test yapmasın smilem biraz daha dursun, bu rahatlıkla o 1 hafta daha gider olursa süpriz olsun...

Burdayım...

selin test yapmasın smilem biraz daha dursun, bu rahatlıkla o 1 hafta daha gider olursa süpriz olsun...

Rahat değildir de, emin olmak istiyordur... Ama 2 gün geçmiş, idrarda çıkar yani

Sen niye hiç yazmıyosun bakim Berre hanım

Burdayım...

yokkkkkkk bi hafta duramammm işte okadarcıkda değilllama bugun olurum zaten eminimm gerek kalmazz bu ay çünkü korunmasız bi kere oldu çünkü

Rahat değildir de, emin olmak istiyordur... Ama 2 gün geçmiş, idrarda çıkar yani

Sen niye hiç yazmıyosun bakim Berre hanım

şeyy ıııı benmi....:82:
işim vardıda azıcık ondan...:86:

yokkkkkkk bi hafta duramammm işte okadarcıkda değilllama bugun olurum zaten eminimm gerek kalmazz bu ay çünkü korunmasız bi kere oldu çünkü

ahh be selinim o kadarda rahattın heee.....
ben olsam 2 hafta beklerdim...

Son düzenleme:
tabii rahattım berremmm çünkü çalışma olmadığı için hiç ama gecikme olunca hemen içe bi acabaa olabilirmi düşüyo malesefki ama genede çok rahatımm

haklısın canım zaten korunmasız olsaydı bütün ay bu kadar katiyyen rahat olamazdın...
ben tanımammı arkadaşımı....
şimdiye kadar 3 tane rahat test yapmıştı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…