Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

kızlar ben biraz çıkıyımmm bariii akşam yemeğine başlıyım en iyisiiii fazla oturdum bugunnnn öbek öbek öpüorummmmmmm

kızlar ben biraz çıkıyımmm bariii akşam yemeğine başlıyım en iyisiiii fazla oturdum bugunnnn öbek öbek öpüorummmmmmm

kolay gelsin selinim...
gelişmelerden haberdar et bizi...
:119::119::119::119::119::119::119::119:

ben geldim yinee akşama balık yapmaya karar verdimm bugun hiçbişe yapasım yok nedense bütün hamaratlığımı kaybettimm

ben geldim yinee akşama balık yapmaya karar verdimm bugun hiçbişe yapasım yok nedense bütün hamaratlığımı kaybettimm

Ya balık yapınca ev kokuyor. O yüzden balığı dışarda yemeyi tercih ederim

Ama canım balık yapmakta hamaratlık gerektirir.Hele hamsiyse, onları temizlemek, ıyyyyy:18:

Hiç yapamam:26:

Ya balık yapınca ev kokuyor. O yüzden balığı dışarda yemeyi tercih ederim

Ama canım balık yapmakta hamaratlık gerektirir.Hele hamsiyse, onları temizlemek, ıyyyyy:18:

Hiç yapamam:26:

evet ev kokuyor ama ben terasda yapıyorum canım oyüzden ev kokmuyorr yok bende temizleyemem herhalde temiz geliyo bana

Hayır canım, İstanbul'da oturuyorlar. Görümcem de İstanbul'da üniversite de okuyor...

Ne yapsam ki acaba?

smilem ben bilmiyom ki yemek yapmayı sana bu konuda selin yardımcı olsun...
üzgünüm...

O zaman tamam.. Hem temiz geliyor, hem teras var.. Ohhhh süper..

Sen hangi şehirdeydin canım?

istanbul tatlım ben aynen temiz oluyor ...sende bence hafta sonu misafirlerine mantar soslu et bonfile mısırlı pilav dometes çorbası paçanga böreği ve ortayada yoğurtlu cevizli kereviz amerikan salatası ve bol yeşilkli bi salata:)

Offfff naptın be güzelim.. Ben o kadar hamarat olsaydım, sormazdım bile size

Daha makul şeyler söylesene

Ben bunları bilmem

Ya sen demekki bayağı hamaratsın

Offfff naptın be güzelim.. Ben o kadar hamarat olsaydım, sormazdım bile size

Daha makul şeyler söylesene

Ben bunları bilmem

Ya sen demekki bayağı hamaratsın

senelerdir çok yaptığımdan sanırım:) bana göre bunlar en pratiği gibiydi smilem ozaman şuda olabilir canım tavuk yiyorsanız şinitzel yapabilirsin çok severim ben yanına çok güzel böle mantar soslu veya farklı soslarla makarna salata ortayada havuç mezesi olabilir:26:

selinn....
lütfen bana bunların tariflerini yaz ama açıklamalarıyla ölçüsüyle lütfen şekerim...

Selincim senden yemek tarifi almak için çok fırın ekmek yemeliyim...

Yine de sağol canım

İnsan kendini beceriksiz hissediyor:84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…