kızlar ben biraz çıkıyımmm bariii akşam yemeğine başlıyım en iyisiiii fazla oturdum bugunnnn öbek öbek öpüorummmmmmm
valla oynamıyodum...
işim vardı onları yaptım tamammı...
Tamam tamam...
Ya kızlar pazar günü misafirler geliyor. Ne yemeği yapsam kiiiiiii????
yemeğemi geliyo canım...?:26:
ben geldim yinee akşama balık yapmaya karar verdimm bugun hiçbişe yapasım yok nedense bütün hamaratlığımı kaybettimm
Canım eşimin abisi, eltim, bebişleri ve görümcem geliyor. Yemek yapmak lazım değil mi??
Ya balık yapınca ev kokuyor. O yüzden balığı dışarda yemeyi tercih ederim
Ama canım balık yapmakta hamaratlık gerektirir.Hele hamsiyse, onları temizlemek, ıyyyyy:18:
Hiç yapamam:26:
hmm evet canım yapman gerekir...
onlar bursa'damı oturuyolar...:26:
evet ev kokuyor ama ben terasda yapıyorum canım oyüzden ev kokmuyorr yok bende temizleyemem herhalde temiz geliyo bana
Hayır canım, İstanbul'da oturuyorlar. Görümcem de İstanbul'da üniversite de okuyor...
Ne yapsam ki acaba?
O zaman tamam.. Hem temiz geliyor, hem teras var.. Ohhhh süper..
Sen hangi şehirdeydin canım?
istanbul tatlım ben aynen temiz oluyor ...sende bence hafta sonu misafirlerine mantar soslu et bonfile mısırlı pilav dometes çorbası paçanga böreği ve ortayada yoğurtlu cevizli kereviz amerikan salatası ve bol yeşilkli bi salata:)
Offfff naptın be güzelim.. Ben o kadar hamarat olsaydım, sormazdım bile size
Daha makul şeyler söylesene
Ben bunları bilmem
Ya sen demekki bayağı hamaratsın
istanbul tatlım ben aynen temiz oluyor ...sende bence hafta sonu misafirlerine mantar soslu et bonfile mısırlı pilav dometes çorbası paçanga böreği ve ortayada yoğurtlu cevizli kereviz amerikan salatası ve bol yeşilkli bi salata:)
senelerdir çok yaptığımdan sanırım:) bana göre bunlar en pratiği gibiydi smilemozaman şuda olabilir canım tavuk yiyorsanız şinitzel yapabilirsin çok severim ben yanına çok güzel böle mantar soslu veya farklı soslarla makarna salata ortayada havuç mezesi olabilir:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?