- 14 Temmuz 2011
- 596
- 534
- 29
- Konu Sahibi sepetteki_son_curuk_elma
bugün şans eseri gördüğüm bir video. türbanlı kız karşısındakini tekme tokat dövüp üstündekileri çıkartıyor ve kız sutyenle sokak ortasında kalıyor. eğer bu videoda dayak yiyen taraf saçı açık olan değil de türbanlı olan olsaydı ve değil sutyenle sokak ortasında bırakmak , saçları görünür halde bırakılsaydı şimdiye bas bas bağırıyordu medya '' bizim türbanlı bacımızı dövdüler , soydular '' diye. politikaya kadar sıçramış olabilirdi. videonun sonlarına doğru soyulan kız polise gideceğini söylüyor ama ona cevaben '' anca gidersin '' deniyor.
benim lafım tesettürlülere değil , bana ne yahu sizin tesettürünüzden dini inancınızdan. herkesin inancı kendine. Allah kabul etsin ne diyeyim. benim lafım bu kızın çıplak kalmasındansa , türbanlı olan kızın saçının açılmış olmasını sorun edenlere. böyle bi zihniyete doğru gidiyoruz. sokaklarda bile bu kadar taciz varken halen bir cezai yaptırım dahi uygulanmazken , eski konularımda ben bu cinsel tacize dur demiş ve kendim dahi tacize marus kalmışken bu ne şimdi ? kadın kadına destek olmayacaksa kadın kadının yanında yer almayacaksa kim alacak ?
burada onlarca yüzlerce konu var eşinden , kocasından dayak yiyen kadınlar hakkında. ayrıl diyoruz. e peki bu kıza ne diyeceksiniz? sokakta tutmuş dövmüş , çıplak bırakmış , polisten korkusu yok. ayı boğan baş koparan tabiri caizse. ben derim ki inşallah bu vidyodaki kızımız polise gitmiştir ve inşallah alabileceği en ağır cezayı alır da ibret olur ! kim verecek hesabını bu kızın vidyosunun internette dolaşmasının.. yazık günah ya.. yazık günah..