• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

iklim arkadaşımız artık yok malesef yeni üyelik de alamıyor birdaha çok üzüldüm anlatamamsenağlama

ben böyle saçmalık görmedim iklim gelmezse bende gidiyomyasakkelime bu güne kadar hiç bir terbiyesizliği olmayan arkadaşımızı haksız yere ban lamaları sinirime dokunuyo:((((( kimbilir ne yaptı karşıdaki suyu çekilmiş limon aaaaay ay çıldıracam tutmayın beni allllllah.suyunu sıkmak istiyorum limon ağacı bozması şırfıntının AAAAAAAAYYYYYYYY!!!!!

katılıyorum sana hepimiz birlik olup kazene curly e mune ye msj atalaım sitem edelimkaydirigubbakcemile4

az kaldı o limonun bende sıkıcam suyunu iyice sapıttı mendebur :kızgın:

sıkıyosa benide banlatsın limon karısı :icecream:

belki iklim gri oldu ama onun gibi mor olmadı iyi verdi ağzının payını görümcem :roflol:

kızlar sakin olun biz tepki verdikçe bizden biri gidiyo yöneticilere falan msj atmayın..
iklim bi şekilde geri gelir ama bu böyle olmuycak bugünde biri bana taktı avatar resmimden dolayı onuda kalayladım bi güzel
allegriam şahittir durmak yok yola devam :roflol:

canım yeni yetmelik,eskilik hiç farksız bu forumda
ben anlamadım valla cezaları neye göre veriyorlar
taa ne zaman bi erkek üye kızlardan birine iğrenç bi küfür etmişti ben de ona gerizekalı demiştim
ona gerizekalı dedim diye banlanmıştım..saygısızlık yapmışım
neyse..o nedenle fazla tartışmaya girmemeye çalışıyorum
siz de boşverin..millet sanal ortam nasılsa yüz yüze görüşmüyoruz diye atıp tutuyo kolayca..böyle tatmin ediyolar kendilerini..yoksa reelde sıkar biraz o şekilde davranmaları
size demem o ki boşverin..bizden biri daha banlanırsa çok üzülürüm ben

iyiyim patik sen nasılsın gördüğün gibi kimse kalmadı topiğimizde
son günler değilmi canım yoksa doğurdunmu

iyiyim patik sen nasılsın gördüğün gibi kimse kalmadı topiğimizde
son günler değilmi canım yoksa doğurdunmu

iyi olmaya çalışıyom cnmm evetyaaa herkes ban yemişşş alsanaalsanasmile son günler cnmm dün dr deydımm açılmam varmışşş beklıycez dedii normal istiyomya benn ay çatı muaynesi etti iğrençtiiii

bende haberini bekliyom dedim bebek gelmiştir belki normal doğum istiyosun helal sana ben cesaret edemiyordum allahtan mecburi sezaryen olmuştu benim çatı muynesi yaptırmadım ben ama kuzene yapmışlardı çok acıdı diyodu

Back
X