• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

gelirim canım bak geldim bile yeni uyandım biliyomusun ama daha uyumak istiyorum ..
sen nasısın canım görüşemedikki hiç :gitme:

canım benim yoruluyorsun değilmi uyusaydın keşke azıcık daha bende iyiyim işte aslında çokta iyi değilim halsizlik var üstümde çok elim ayağam tutmuyo ya :umursamaz:yemeğe girişçem şimdi ne yapçam hiç bi fikrim yok belki sadece çorba salata meyve yeter bişey yiyemiyoruz zaten hep gel canım oldumu özletme kendini öpüyorum seni çokŞenizolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

çok muhatap olma canım
kavga ettikçe yok yere senin sinirlerin bozulacak
bırak görmemezlikten gel..repte de yazdım sana bi yanlışı olduğunda yönetime haber ver

canım benim yoruluyorsun değilmi uyusaydın keşke azıcık daha bende iyiyim işte aslında çokta iyi değilim halsizlik var üstümde çok elim ayağam tutmuyo ya :umursamaz:yemeğe girişçem şimdi ne yapçam hiç bi fikrim yok belki sadece çorba salata meyve yeter bişey yiyemiyoruz zaten hep gel canım oldumu özletme kendini öpüyorum seni çokŞenizolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

canım 10da yattım 16da kalktım ama uyukluyorum halen sen git yemecini yap şekerim bende yapıcam birazdan
patates püreliyim :D
çorba zaten içmiyoz biz
bide haşlama yemekli yahni tipi etim vardı onu pişirim bide bulfur veya makarna tememdir hihoyyyt

çok muhatap olma canım
kavga ettikçe yok yere senin sinirlerin bozulacak
bırak görmemezlikten gel..repte de yazdım sana bi yanlışı olduğunda yönetime haber ver

canım bekleyin ve görün dicemde şeytan hep ondan yana ama tüm kk ne olduğunu anladı herkez ayaklandı dik olmasına her girdiği yerde bir sorun çıkarıyo haksızında haksızı kendisi bide canı yanan biri olaraktan şimdiden ACIYORUM ona :lepi:

benim anlamadığım sitede en ufak saçma bi nedenle üye banlıyolar ama bu limonağacı hala duruyor
çok sinir oldum azkaldı ya o gidicek ya ben :delphin:

benim anlamadığım sitede en ufak saçma bi nedenle üye banlıyolar ama bu limonağacı hala duruyor
çok sinir oldum azkaldı ya o gidicek ya ben :delphin:

kuzum ben yönetime bildirdim kendisini sende bildir istersen bide bana rep atmış eksisinden
kuyruğun hala acıyo sanırım, iyi basmışım :))
bu kadarda terbiyesiz ukala görmedim ben yahu

ya yine ne oldu ya sinirlerim tepeme çıktı vallahi uğraşmayın anacım şu deli ile hakettiğini bulacaktı o zaten

yok artık ya !!
tekrar nasıl banlarlar anlamıyorum
2. üyelik alan ve hatta açık açık bu 2. üyeliğim diğerini tanıyorlar diye bunu aldım yazan bi sürü insan gördüm ben
hiçbiri banlanmadı iklim ne diye banlanıp duruyo ya aaaaaa saçmaladılar ama

evet benimkisi dedi banada ablamı banlamışlar yine diye kaydirigubbakcemile3

ben senden önce öğrendim bikerem :umursamaz:saka bi yana olan benim arkadaşıma oldu yine çok özledim onu çok ramazan geçsin hele bi gitçem görmeyeolumunekankayizsmile

Selam be kizanciklar....

Bende Trakyali geliniyim..
Esim Tekirdagli.

Herkezi kocaman öptüm, hayirli günler :)

sende hoşgeldin gelin hanım gelinler bastı burayı :1:yeşil gözlüde gelinimizkaydirigubbakcemile5 kocan tekirdağlı demek neresinden hangi köy hangi kasaba dan gene bekleriz gülüma.s.

Selam be kizanciklar....

Bende Trakyali geliniyim..
Esim Tekirdagli.

Herkezi kocaman öptüm, hayirli günler :)

hoşgeldin canım
Şeniz

ya bu iklimede yapılmaz ama bu kadar
gerçi iklimin son mesajlarını okudum
kız nerdeyse oda oraya gitmiş
her defarında yenı bir tartışma olmuş
kızanım hırsını alamadı kızdan ama olan uyeliğine oldu

arkadaşlar anlamıyorum iklim banlanıyoda karşıdaki :hamili kart yakınım dır olayımı? ayar olmaya başladım yani ne bu ya pisıjık manyaklar bizimi bulacak hep.hadi beni de yasaklayınguclubacismile

ben böyle saçmalık görmedim iklim gelmezse bende gidiyomyasakkelime bu güne kadar hiç bir terbiyesizliği olmayan arkadaşımızı haksız yere ban lamaları sinirime dokunuyo:((((( kimbilir ne yaptı karşıdaki suyu çekilmiş limon aaaaay ay çıldıracam tutmayın beni allllllah.suyunu sıkmak istiyorum limon ağacı bozması şırfıntının AAAAAAAAYYYYYYYY!!!!!

Filizciğim gerçekten katılıyorum sana canı gönülden ama elden ne gelir
boyle insanlarla nasıl ugrasılır bilmiyorum

Back
X