• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

bugün facede yazmıştı canım 4 yıl olmuş nice nice yıllara inşallah
eee alegriam sen nasılsın bakalım sahura kadar uyumuyomusun
biz oğlumla oturuyoz 3e kadar sonra yatıyoz 12 ye kadar
heryeri boya yapmış elimde bez bi pc ye geliyom bi duvar siliyomzemuszemus

normalde oturamuyom sahura kadar canım çalıştığım için
ama bugün uykum gelmedi..yine de oturamam sanırım sahura kadar biraz daha dolanayım da sempatiksalakcinni

patiğim hoşgeldin canım

ay keşke doğsaa artık çok zorr beklemekkkk

hele ki bu sıcakta daha zor ben erken doğurayım diye duaettiğimi bilirim

normalde oturamuyom sahura kadar canım çalıştığım için
ama bugün uykum gelmedi..yine de oturamam sanırım sahura kadar biraz daha dolanayım da sempatiksalakcinni

patiğim hoşgeldin canım

haklısın canım dayanamazssın

ay kocişş pc deydı kızlar kusura kalmayınn hoşbuldumm allegrıam çalışıyoo kız nasıl dayansınnn valla zor allah yardımcısı olsnn bende gece uyku yok ağrıdan sızdan gnduz yatıyom masumumm bende dua edıyomm artık doğsun diee

ay kocişş pc deydı kızlar kusura kalmayınn hoşbuldumm allegrıam çalışıyoo kız nasıl dayansınnn valla zor allah yardımcısı olsnn bende gece uyku yok ağrıdan sızdan gnduz yatıyom masumumm bende dua edıyomm artık doğsun diee

az kaldı canım sabret azıcık daha bende şimdi yemek hazırlıycam yiyip yatçaz çocukta uyumuyo ben uyumadan

CAnlarım işim bu ara çok yoğun 12den önce eve gelemiyorum o yuzden bir süre gelemeyebilirim beni merak etmeyin öpüyorum siziiiopuyorumnanaktan

Back
X