• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

merhaba kızlar
biraz iznim var bugun bir ugrayayım dedim
Şeniz

hoşgeldin canım bol bol dinlen şen şincik nefis yemekler yaparsın

iyiyim masımım sen nasılsın
evet belki doğurmuştur
nazlıcım sen de hoşgeldin nasılsın Şeniz

bende iyiyim canım oruç başıma vurmuş halim yok öyle pinekliyom çocuğu balkona koydum şişme havuzda oynuyo:emir_bebek:

nasılsınız kızlar
Şeniz
dinlen canım
ben de 3 gün iyi dinlendim şimdi yine iş..
keşke hep tatil olsa :)

valla keşke hep tatiş olsa
boshayallersmile
hoşgeldin canım bol bol dinlen şen şincik nefis yemekler yaparsın

bende iyiyim canım oruç başıma vurmuş halim yok öyle pinekliyom çocuğu balkona koydum şişme havuzda oynuyo:emir_bebek:

yok kuzu yaa yemek yapacak halim bile yok

günaydın canlar kimse yok ama allegriam nazım bide ili arkadaşım nasulsınız
dünden beri nette arıza vardı giremedim nete özlemişim
bugün alışverişe çıkıcam bayramlık ciciler almaya annemi bekliyorum oğlana bakıcak
bende atıcak kendimi yollara yaşasın ögürlükopuyorumnanaktan

günaydın canlar kimse yok ama allegriam nazım bide ili arkadaşım nasulsınız
dünden beri nette arıza vardı giremedim nete özlemişim
bugün alışverişe çıkıcam bayramlık ciciler almaya annemi bekliyorum oğlana bakıcak
bende atıcak kendimi yollara yaşasın ögürlükopuyorumnanaktan

iyiyim hatun starım
bende pazar çıkıcam alışverişe elbise istiyorum bu bayrama şöyle seksüü bişi sempatiksalakcinni
sana iyi gezmeler görüşürüz balım bayanssulusmile

ooo iyisin masımım hadi bakalımŞeniz
Şeniz
iyiyim hatun starım
bende pazar çıkıcam alışverişe elbise istiyorum bu bayrama şöyle seksüü bişi sempatiksalakcinni
sana iyi gezmeler görüşürüz balım bayanssulusmile

hiç bişey yok mağazalarda hiç bişey beğenmedim ben elbise baktım ama uzun kollu genelde yeni sezon bayramdada uzun kol giyilmez ki sıcak olucak bende tüllü müllü bi bluzla taşlı kot bide taşlı babet aldımbayanssulusmile sen istediğini bulursun inşallah canım seksi bi elbiseboshayallersmile

masımım güle güle giy bitanem eminim çok yakışacaklar
bugün ben de kısıtlı öğle aramda baktım bişeyler ama beğenemdim
hafta sonu geniş çaplı bi aramaya çıkıcam sempatiksalakcinni

masımım güle güle giy bitanem eminim çok yakışacaklar
bugün ben de kısıtlı öğle aramda baktım bişeyler ama beğenemdim
hafta sonu geniş çaplı bi aramaya çıkıcam sempatiksalakcinni

teşşekür ederim canım eminim sende güzel ciciler alırsın kendine saçlarını boyadınmı sen kızıl renk istiyodun

boyadım bebişim koleston kızıl büyüye
ama tekrarlamam lazım aktı çünkü bi de accık diplerim çıktı
bayramdan önce boyucam kısmetse yine
kız elbise mi alsam sence yoksa etek mi alsam yoksa pantolonlu bi kombin mi alsam sempatiksalakcinni
işte de giyerim çünkü

boyadım bebişim koleston kızıl büyüye
ama tekrarlamam lazım aktı çünkü bi de accık diplerim çıktı
bayramdan önce boyucam kısmetse yine
kız elbise mi alsam sence yoksa etek mi alsam yoksa pantolonlu bi kombin mi alsam sempatiksalakcinni
işte de giyerim çünkü

nasıl rahat ediyosan öyle al canım şahsen ben pantolon la daha rahat ediyorum bu sezon çok güzel kotlar çıkmış colinsin cep kısımları taşlı bide herşeyde tüller var buluzlarda gömleklerde çok romantik duruyobayanssulusmilebenimde saçımı boyamam lazım kızılmı yapsam dedim şimdi aklıma geldieyvahedigeldismile ama kızıla dönmem epey zor olur saçımın rengi açıldı çok

kotu haftasonları giyiyom canım işte daha resmi giyiniyom sempatiksalakcinni
haftasonu bi çıkayım da gözüme ne hoş gelirse artık alırım
ben bu kızılı çok beğendim valla ne çok kırmızı ne de çok koyu
kızıl zor bi renk biliyosun..senin saç rengin de açılmış baya..daha çabuk akar sanki kızılın
ama istiyosan boya tabi canım..valla ben döndüm dolaştım bi sürü renk boyadım ama en son kürkçü dükkanı gibi kızıla dönüş yaptım..diğer renklere boyarken bile aklım kızılda kalıyodu
benim beyfendi istemiyodu kızıl boyamamı hem sevmiyomuş kızılı hem de çok dikkat çekici olurmuşum
pehhh..boyadım işte oh olsun

kotu haftasonları giyiyom canım işte daha resmi giyiniyom sempatiksalakcinni
haftasonu bi çıkayım da gözüme ne hoş gelirse artık alırım
ben bu kızılı çok beğendim valla ne çok kırmızı ne de çok koyu
kızıl zor bi renk biliyosun..senin saç rengin de açılmış baya..daha çabuk akar sanki kızılın
ama istiyosan boya tabi canım..valla ben döndüm dolaştım bi sürü renk boyadım ama en son kürkçü dükkanı gibi kızıla dönüş yaptım..diğer renklere boyarken bile aklım kızılda kalıyodu
benim beyfendi istemiyodu kızıl boyamamı hem sevmiyomuş kızılı hem de çok dikkat çekici olurmuşum
pehhh..boyadım işte oh olsun

evet canım saçım su anda bal köpüğü öncden çok boyadım ben kızıla ama kullanması zor önce koyultmam lazım saç rengimi kuaför anca halleder bu işi bikere saçımı evde kızıl yapayım derken mor yapmıştım ayyy hiç unutmuyorum yeni evliydim eşim işten geldi dedi saçlarına noldu mosmor gözünüde morartayım takım olsunlar diye dalga geçtikaydirigubbakcemile3 ertesi gün kuaförde aldım soluğu sempatiksalakcinnisenin beyefendi çok biliyomuş kıskançlık yapyodu demek erkeklerin takıntılı olduğu saç renkleri vardır benimkide siyahı sevmez sarı istiyo hep röfle balyaj bende onu sevmiyorum beyaz tenliyim iyice soluk duruyo yüzüm hep makyaj istiyokaydirigubbakcemile2şimdi özgürsün güzelim ne renk istersen yap pembe mor sarı :icecream:

Şeniz

hiç bişey yok mağazalarda hiç bişey beğenmedim ben elbise baktım ama uzun kollu genelde yeni sezon bayramdada uzun kol giyilmez ki sıcak olucak bende tüllü müllü bi bluzla taşlı kot bide taşlı babet aldımbayanssulusmile sen istediğini bulursun inşallah canım seksi bi elbiseboshayallersmile

güle güle kullan tatlısıopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
nazlım hayrola canım ya
valla iliyi ben de merak ettim ama belki iklimdir diye sesimi çıkarmadım akannehir
eksi verdiyse iklimd eğil demek ki

hallettim ben onu canısı
işyerimden arkadsımın şakasıymış bu

Son düzenleme:
Allah Allah demek ki senle bi alıp veremediği var
bana artı verip oşbulduk beya yazmış :)))
şikayet ettiysen tamamdır canım yakında grileşir :)

Back
X