• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

Tatlım benım burda kimseyle bi alıp veremediğim yok ki
kımseyle ne kavgam ne bir tartışmam var
ben buraya kafamı dağıtmaya eğlenmeye geliyorum
böyle şeylerle uğraşmak için değil

haklısın tabi canım kimseyle gerginlik yaşadığını da görmedim zaten
ya ben yine de olumlu düşünmeye çalışıyom saf gibi :) acaba o iklim de yanlışlıkla mı - verdi ve samimiyetten dolayı mı cadaloz yazdı diye
belki çok polyannaca ama yeşilgözlü iklimin yeni üyelik aldığını söylemişti bana
eğer doğruysa da ifşa etmiş gibi olcam ama
ayy neyse kafam karıştı :)

sabah sabah iyi hopladım ama hallettim sonra
inşallah kazen 2. düzeltme mesajımıda görürde sorun olmaz

Son düzenleme:
selam kızlar dün ne olmuş öyle nazalpım arkadaşın şakamı yapmış sana şaka da kaka olmuş sanırsamkaydirigubbakcemile3

selam kızlar dün ne olmuş öyle nazalpım arkadaşın şakamı yapmış sana şaka da kaka olmuş sanırsamkaydirigubbakcemile3

evet canım bir arkadasım saka yapmışsempatiksalakcinni
ama nasıl şaka
birde üste çıkıyor sanra deli kız şikayet edince ben kabahatli oldum
kendi bana eksi rep verip birde cadaloz derken çok masummuşş
:roflol::roflol::roflol:

evet canım bir arkadasım saka yapmışsempatiksalakcinni
ama nasıl şaka
birde üste çıkıyor sanra deli kız şikayet edince ben kabahatli oldum
kendi bana eksi rep verip birde cadaloz derken çok masummuşş
:roflol::roflol::roflol:

sempatiksalakcinnine yapsın kız kk ya alışık değil zaar rep vermeyi nerden bilecek kiii:lepi:

patiiiikkkk
geçmiş olsun canım yaa çok sevindim
çok tebrik ederim Allah oğluşunla beraber upuzun çok güzel yıllar yaşatsın size canım :asigim:

çok sağolun kızlar iyi dilekleriniz içinnn 4190 kg olduu bebişimm kendi iyide emme sorunumuz var tutmuyo memeyı

oyy tombiş doğmuş maşallah
ismi de çok güzelmiş canım
Allah upuzun çok güzel bi hayat yaşatsın ona inşallah

çok sağolun kızlar iyi dilekleriniz içinnn 4190 kg olduu bebişimm kendi iyide emme sorunumuz var tutmuyo memeyı

oy oy maşallah tombiş miş çok nazar değmesin ilk günler tutmakta inatlaşıyo meme emmeye demek tadına varmadı demek daha varınca yapışır sen bolca ısrar et canım emzirmekte mama verme sakın

ismi eymen kayra

adı ile yaşasın ianşallah uzun ömürlü olsunŞeniz

bayram001.jpg

Çorlu dan herkese iyi bakramlarr hatunlarrr...
Yakın bir saatte dışarı çıkıp orionun tadına ulaşmayı düşünüyorum o da sıktı ama neysee naniknanik

Back
X