• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

iyi geceler kızlarrrrrrrr napisinizz bakemmm özledimm sizleri vallaa biz çok yoğunduk dünde mevlütümüzü yaptıkk telaşlı iş bittii bundan sonra gelemeyınler mamalı oturmaya gelirler o fasıl var şimdideee oğluşumla ilgilenıyorumm pek giremıyom girsemde okuyup çıkıyommm szler nasılsınız masumum nazalpim allegramm diğer kızlarrr bi sorun yoktur inşşallh iklimim nasıl iyimi çalışıyomu hala kendinize iyi bakın öptük sizii oğlumla

amannn canımcığım gelmiş hoşgelmiş..
hihoyyyt
bebiş nasıl bebiş anlat bakalım
biz iyiyiz herhalde kuzum ya kimse kimseyi görmüyor burada

iyi geceler kızlarrrrrrrr napisinizz bakemmm özledimm sizleri vallaa biz çok yoğunduk dünde mevlütümüzü yaptıkk telaşlı iş bittii bundan sonra gelemeyınler mamalı oturmaya gelirler o fasıl var şimdideee oğluşumla ilgilenıyorumm pek giremıyom girsemde okuyup çıkıyommm szler nasılsınız masumum nazalpim allegramm diğer kızlarrr bi sorun yoktur inşşallh iklimim nasıl iyimi çalışıyomu hala kendinize iyi bakın öptük sizii oğlumla

canım nasılsın oğluşunla ilgilen tabi ne edecen burda emzir onu bol bol büyüsün bebecik şimdi o mis mis kokuyodur canım bebek sevmek istedi birden kendine iyi bak canım iklimde iyi çalşıyo görüşüyoz telden faceden

amannn canımcığım gelmiş hoşgelmiş..
hihoyyyt
bebiş nasıl bebiş anlat bakalım
biz iyiyiz herhalde kuzum ya kimse kimseyi görmüyor burada

kuzum sen nasılsın öptüm çok çok Şeniz

kızlarr iyiyizzz çok şükürrr emzirmek alt almakk ve oğlumu sevmekle geçiyo zamanım bide gelen gidenler oluyo çokk masumumm emziryomm cnm ilk zamanlar tutmadı ama şimdi emiyo çok şükürr allegram senin ismin ne kız yazmak çok zor oluyo bunu :D özgemi yoksamm öperim teyzesii zaten paso öpüyom kokluyommmm anam ne güzel bi duyguymuş annelikk uykularım bitti amaa olsn herşeye rağmen onunla olmak çok mukemmel

rokokom nasılsın bende seni çok özledim Şeniznasılsın iş güç nasıl gidiyo
iyiyim bitanem
işgüç çok yorucu valla yaaa

kızlarr iyiyizzz çok şükürrr emzirmek alt almakk ve oğlumu sevmekle geçiyo zamanım bide gelen gidenler oluyo çokk masumumm emziryomm cnm ilk zamanlar tutmadı ama şimdi emiyo çok şükürr allegram senin ismin ne kız yazmak çok zor oluyo bunu :D özgemi yoksamm öperim teyzesii zaten paso öpüyom kokluyommmm anam ne güzel bi duyguymuş annelikk uykularım bitti amaa olsn herşeye rağmen onunla olmak çok mukemmel

oyy annelerin güzeli
nede güzel anlatmış canım benim

canım ben buralardayım ama topic öldü evet sen nasılsın bebek nasıl büyüdümü azcık bizim oralarda şılladımı derler annenem arardı beni oğlum bebekken kızan şılladımı derdi kaydirigubbakcemile3oğlunu seni çok çok öpüyorum canımmm

canım ben buralardayım ama topic öldü evet sen nasılsın bebek nasıl büyüdümü azcık bizim oralarda şılladımı derler annenem arardı beni oğlum bebekken kızan şılladımı derdi kaydirigubbakcemile3oğlunu seni çok çok öpüyorum canımmm

evet cnm yaa kimseler uğramıyo artıkk ben iyiyimm oğlumla geçiyo vakitt uyandı şimdi :1hug: baya değişti cnm günden güne değişiyoo maşallhh şıllamak demek kaydirigubbakcemile3 şılladı şılladı kızanımmm bidenem benim ooo kızz evlat ne kadar çok sevılıyomuş tarifi yok vallaaa

evet cnm yaa kimseler uğramıyo artıkk ben iyiyimm oğlumla geçiyo vakitt uyandı şimdi :1hug: baya değişti cnm günden güne değişiyoo maşallhh şıllamak demek kaydirigubbakcemile3 şılladı şılladı kızanımmm bidenem benim ooo kızz evlat ne kadar çok sevılıyomuş tarifi yok vallaaa

şılladı demek kızan ahh yerim ben onu sen dur biraz daha büyüsün sana şirinlik yapmaya başlasın o zaman gör canım evlat bambaşka birşey hiçbişeye benzemiyo sevgisi ben koca gün öpüyorum yalıyorum yutuyorum yine doyamıyorum canım yaa sağlıkla büyüt bebişini sütünle kal bebeğim:ecrin_bebek: öpüyorum siziŞeniz

Bende trakyalıyımm :) yarın geleceim çok üşüdümm yatağıma gidimm

Selam bende trakyalıyım. Göcmenlikte var artık insallah bende aranızda olacagım. Ep gene bizim insanımız beaa. :lepi:

burdayız canımm ama birzdan gideceim yaprak dökümü var nerelisin canım cokmasum?

kzılar bundan sonra hergün burda buluşalımm ne dersinizz

Back
X