- 20 Şubat 2009
- 3.725
- 4
- 156
- 41
burdayım inşallah artık
siz neler yapıyosunuz? kadroda eksilme var mı ?:)
Maalesef:gitme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
burdayım inşallah artık
siz neler yapıyosunuz? kadroda eksilme var mı ?:)
iyi geceler kızlarrrrrrrr napisinizz bakemmm özledimm sizleri vallaa biz çok yoğunduk dünde mevlütümüzü yaptıkk telaşlı iş bittii bundan sonra gelemeyınler mamalı oturmaya gelirler o fasıl var şimdideee oğluşumla ilgilenıyorumm pek giremıyom girsemde okuyup çıkıyommm szler nasılsınız masumum nazalpim allegramm diğer kızlarrr bi sorun yoktur inşşallh iklimim nasıl iyimi çalışıyomu hala kendinize iyi bakın öptük sizii oğlumla
amannn canımcığım gelmiş hoşgelmiş..
hihoyyyt
bebiş nasıl bebiş anlat bakalım
biz iyiyiz herhalde kuzum ya kimse kimseyi görmüyor burada
masumum özgem çok özlüyom sizi yaaopuyorumnanaktan
iyiyim bitanemrokokom nasılsın bende seni çok özledim Şeniznasılsın iş güç nasıl gidiyo
kızlarr iyiyizzz çok şükürrr emzirmek alt almakk ve oğlumu sevmekle geçiyo zamanım bide gelen gidenler oluyo çokk masumumm emziryomm cnm ilk zamanlar tutmadı ama şimdi emiyo çok şükürr allegram senin ismin ne kız yazmak çok zor oluyo bunuözgemi yoksamm öperim teyzesii zaten paso öpüyom kokluyommmm anam ne güzel bi duyguymuş annelikk uykularım bitti amaa olsn herşeye rağmen onunla olmak çok mukemmel
canım ben buralardayım ama topic öldü evet sen nasılsın bebek nasıl büyüdümü azcık bizim oralarda şılladımı derler annenem arardı beni oğlum bebekken kızan şılladımı derdi kaydirigubbakcemile3oğlunu seni çok çok öpüyorum canımmm
evet cnm yaa kimseler uğramıyo artıkk ben iyiyimm oğlumla geçiyo vakitt uyandı şimdi :1hug: baya değişti cnm günden güne değişiyoo maşallhh şıllamak demek kaydirigubbakcemile3 şılladı şılladı kızanımmm bidenem benim ooo kızz evlat ne kadar çok sevılıyomuş tarifi yok vallaaa